- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 22:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Στον τελικο κυπελλου υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι παο-οσφπ...θα γινει κληρωσει για τα ημιτελικα...
-
Morfeus777 - Δημοσιευσεις : 125
προσωπικά αυτό που είδα απο εσάς είναι δημιουργία 0.ντριβ 0.μπάλα στην ρακετα 0.το να έχεις περισσότερα τρίποντα απο δίποντα δεν είναι καλό πράμα.τα 4-5 πεντάρια σας δεν λειτουργούν.βέβαια είναι νωρίς ακόμη και πιστεύω άσχετα ότι είμαι παναθηναικός ότι παίξατε απέναντι σε μία απτις καλύτερες άμυνες επομένως δεν μπορείς να βγάλεις και ασφαλή συμπεράσματα.μάντζαρης λοτζ στο 1 σλούκας στο 2 έδωσαν το παιχνίδι και περπέρογλου πάντα σταθερός στο+.τα της ομάδος μου στον "οίκο"μου, αν και εν ολίγοις δεν νομίζω ότι έπαιξα τόσο άσχημα όσο φαίνεται και αυτό γιατί έχω πάντα τον δδ που θα σου σουλουπώσει το παιχνίδι δημιουργικά.δηλ βγήκαν καλά σουτ(15περισσότερα,είναι πολλά φίλτατοι ολυμπιακοί) απλά δεν μπήκαν.το γιατί.. αλλουνού παπά ευαγγέλιο.δεν ξέρω πχ κατα πόσο ο μαυροκεφαλίδης πρέπει να παίρνει 15προσπάθειες.πάντως το σίγουρο είναι ότι χθες μπήκαν λες και παίζαν κάποιο δυνατό φιλικό.συμπεριφορά έλα μωρέ και να χάσω τι έγινε?και πέρσι σε κέρδισα μέσα με μειονέκτημα.αλλά δεν είναι έτσι.δεν θα κερδίζεις πάντα με μειονέκτημα.
υγ1:καλύτερα που κερδίσατε να έχει λίγο νόημα όλη η κανονική περίοδος
υγ2:θα στρώσει ο ολυμπιακός,κόψε ράψε κόψε ράψε,θα στρώσει.εμείς κάναμε μεταγραφές μέχρι μάιο,εδώ θα φανεί και ο μπαρτζώκας πόσα πήδια πιάνει.
υγ1:καλύτερα που κερδίσατε να έχει λίγο νόημα όλη η κανονική περίοδος
υγ2:θα στρώσει ο ολυμπιακός,κόψε ράψε κόψε ράψε,θα στρώσει.εμείς κάναμε μεταγραφές μέχρι μάιο,εδώ θα φανεί και ο μπαρτζώκας πόσα πήδια πιάνει.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
O μόνος ψηλός του Ολυμπιακού που ίσως αποδώσει καλά είναι ο Begic, όλοι οι άλλοι για τα πανηγύρια και ακόμα χειρότερα...τη στιγμή που έκοψαν την πάσα του Σπανούλη, λογικό να μην έχει η ομάδα δημιουργικότητα...από εκεί και πέρα αν και όχι ουσιαστικό δε νομίζω ότι το χθεσινό ματς έγινε για το θεαθήναι...είναι όπως και να εχει σημαντικό να ξεκινάς το πρωτάθλημα με νίκη επι του αιωνίου...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Τελικά ενώ δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι μπήκαμε με το δεξί στην Ευρωλίγκα φέτος ως οφείλαμε άλλωστε. Για τα πρώτα 3μιση δεκάλεπτα δεν παίζαμε καθόλου καλά. Μετά ευτυχώς επιστρέψαμε για τα καλά στο παιχνίδι και παίξαμε ωραίο μπάσκετ με πολλά κλεψίματα και αιφνιδιασμούς αλλά και καλό σετ παιχνίδι αφού βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Από τους καινούριους μου άρεσε πολύ ο Πέτγουεϊ, ο οποίος έβαλε σημαντικά καλάθια (το έχει το 3ποντο γενικώς) αλλά βοήθησε και στην άμυνα με ριμπάουντ και τάπες. Έδωσε και μία ωραία φάση με το alley oop μετά από πάσα του Σλούκα όπου κυριολεκτικά πέταξε και κάρφωσε. Επίσης μου άρεσε και ο Λοτζέσκι. Νομίζω πως το έχει γενικώς και κακώς είχε υποτιμιθεί επειδή έπαιζε σε κακό πρωτάθλημα. Σήμερα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί μιά χαρα και σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Έβαλε σημαντικά και αρκετά καλάθια και αυτός. Από τους παλιούς ο Περπέρογλου σταθερή αξία, ο Μάτζαρης δείχνει να έχει ξεπράσει τον τραυματισμό του και βοήθησε πολύ ενώ και ο Σλούκας ήταν πολύ καλός και clutch όπως πάντα. Όμως και ο Σπανούλης έπαιξε καλά προς το τέλος εφόσον αυτός άρχισε την αντεπίθεση που οδήγησε στην νίκη και έκανε και αρκετές καλές ασίστ. Χρειαζόμαστε όμως βελτίωση. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε από πιο νωρίς και δεν πρέπει να δίνουμε ελπίδες σε τέτοιους αντιπάλους, ειδικά στην έδρα μας. Το box out μας στην αρχή ήταν για γέλια, δεν παίζαμε καλή άμυνα και είμασταν πολύ άστοχοι στην επίθεση. Ακόμα αρχή είναι βέβαια οπότε λογικά όλα αυτά θα βελτιωθούν στην συνέχεια.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nkav64 έγραψε:PetrifieD-, όπως πάντα φίλε πλήρης η ανάλυσή σου...και να μην έχει δει κάποιος τον αγώνα καταλαβαίνει τι έχει συμβεί![]()
Εγώ μόνο το 1ο δεκάλεπτο και το τελευταίο λεπτό είδα... στο ενδιάμεσο απολάμβανα Ρόμα- Νάπολι 2- 0
Χε χε ευχαριστώ. Προσπαθώ να ενημερώσω και συγχρόνως να εκφράσω την άποψή μου για τον αγώνα. Χαίρομαι που βρήκες χρήσιμο το post. Νομίζω ότι μερικές φορές κουράζω γιατί γράφω πολλά αλλά τα γράφω έτσι και αλλιώς. Πάντως κρίμα που έχασες το διάστημα που παίξαμε καλό μπάσκετ (με σερί 16-1) γιατί ήταν απολαυστικό.
ένα δείγμα:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=24Pf5nq7Pkw
Πάλι δεν μου δουλεύει το [youtube][/youtube]
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Κρίμα την αξίζαμε τη νίκη σήμερα...δεν κερδίσαμε τον ένα πόντο, αλλά χάσαμε τους δύο...ναι μεν λάθος του Ρομπέρτο, αλλά μην ξεχνάμε και από πόσα μας έχει γλιτώσει...με τέτοια εμφάνιση και στο γήπεδό μας δεν έχει καμία τύχη η Μπενφίκα...γίγαντας ο Φουστέρ για όσο αγωνίστηκε...απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί δε χάνει τη θέση του βασικού με οποιοδήποτε προπονητή...μπράβο και στο Μίτσελ που και πάλι έδειξε ότι δεν φοβάται τίποτα και εμπιστεύεται τους παίκτες του...έφερε άλλη νοοτροπία στην ομάδα.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης