- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 01:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Φίλε PetrifieD- το παιχνίδι φρόντισε να το δυναμιτίσει ο αρχιτραμπούκος πρόεδρός τους και η φυλλάδα που πασάρει για εφημερίδα...σιγά μην έχαναν την ευκαιρία να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω...Για φαντάσου βέβαια να έβγαιναν οι Αγγελόπουλοι (πράγμα αδύνατον) και να έλεγαν το 1/10 από αυτά που είπε ο άλλος...μέχρι και από επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας θα τους περνούσαν με κατεπείγουσες διαδικασίες...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
ρε νκαβ64 αλήθεια γιατί ασχολείσε με τους προέδρους?κατάλαβε ότι ότι αν πω εγώ και εσύ τους κάνουμε την μούρη κρέας.αυτοίκαι τα 8σέγγονά τους θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και εσύ και εγώ όχι.δεν πα να είναι οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι επί γης δε πα να τους βρίζεις όλη μέρα.ασχολείσου με τα αγωνιστικά μόνο και άσε τις φυλλάδες.οκ είναι ο γιαννακόπουλος τραμπούκος.να ξέρεις δεν θα κοιμηθεί το βράδυ και ο κόκκαλης κατέστρεψε το ποδόσφαιρο,σε μία καλύβα είναι και αυτός ο κακομοίρης.είμαι σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις.εγώ που χρησιμοποιώ έχω τελειώσει λιγότερα πανεπιστήμια είμαι απο από κακή γειτονιά και παλιοχαρακτήρας.oh mon dieu.τιμή μου που ασχολείσαι.που είσαι pen?βαζελάκιας ναι.η πλάκα θα είναι να χάσω χαχα που μάλλον θα χάσω.εγώ εγκρίνω την σκέψη να γίνονται τα παιχνίδια αυτά στην κύπρο.ειλικρινά.άδεια κερκίδα.σε τέτοιο ντέρμπι δεν νοείται.ας βάζαν σχολεία.ας μαζεύαν παιδικά εφηβικά από ομάδες του πειραιά.anyway εδώ έχουμε τρόικα.δεν περίμενα κάτι διαφορετικό στο μπάσκετ.φίλε τάσο ο μήτρογλου παίζει μπαλλάρα εδώ και 2χρόνια.απλά το παλικαράκι είναι θύμα του ότι ονομάζεται μήτρογλου και όχι costa di mitroglo.γνωστά κόμπλεχ της φυλής μας.το καλό είναι ότι φέτος ο ίδιος ο κόσμος του ολυμπιακού τον στήριξε εξαρχής και ας πήρατε σαβιόλα.όποιον και αν ρωτούσα μου έλεγε για επιθετικούς μήτρογλου κορυφή και δεν με νοιάζει για άλλον βασικό.και μακάρι να πάρει το παιδί μεταγραφή.αξίζει καλύτερο πρωτάθλημα.όπως το άξιζε και ο γεωργάτος και κάνα 2 ακόμη.(γιατί μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη ομάδα)
ΥΓ:Πεν να ξέρεις αν χάσω θα φταίει ο Ζήσης!!χεχε τι να κάνω οι εμμονές είναι εμμονές άσε που η μετριότητά του δεν κρύβεται :p
ΥΓ:Πεν να ξέρεις αν χάσω θα φταίει ο Ζήσης!!χεχε τι να κάνω οι εμμονές είναι εμμονές άσε που η μετριότητά του δεν κρύβεται :p
Τελευταία επεξεργασία από DUCKDODGERS και 14 Οκτ 2013, 02:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
"...είμαι σίγουρος ότι δεν χρησιμοποιείς τέτοιες λέξεις.εγώ που χρησιμοποιώ έχω τελειώσει λιγότερα πανεπιστήμια είμαι απο από κακή γειτονιά και παλιοχαρακτήρας.oh mon dieu.τιμή μου που ασχολείσαι"...
Προσπάθησε να να δεχτείς τη διαφορετικότητα...και να είσαι βέβαιος ότι ούτε τα πτυχία, ούτε τα σχολεία που φοίτησε αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα κάποιον...Έβγαλα Γυμνάσιο και Λύκειο στο πιο κακόφημο σχολείο του Πειραιά, το λεγόμενο Χατηκυριάκειο College...είχα συμμαθητή που σε αγώνα εναντίον σχολείου της Δραπετσώνας είχε καρφώσει μαθητή από το αντίπαλο σχολείο στον ώμο με τσεκούρι από πυροσβεστική φωλιά, όπως επίσης και άλλους πολλούς οι οποίοι ανήκαν στο "top class" της γενιάς μου...αυτό δε σημαίνει τίποτα...δε σημαίνει ότι ανάμεσα στα αγκάθια δεν μπορεί να φυτρώσουν λουλούδια (όχι, αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι για εμένα)...όσον αφορά τις τελευταίες 2 προτάσεις σου απο όσα δικά σου έχω παραθέσει παραπάνω καλύτερα άσε τις ειρωνείες...Και για μια ακόμα φορά προσπάθησε να δεχτείς τη διαφορετικότητα...και μη βιάζεσαι να κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις από κοντά...
Προσπάθησε να να δεχτείς τη διαφορετικότητα...και να είσαι βέβαιος ότι ούτε τα πτυχία, ούτε τα σχολεία που φοίτησε αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα κάποιον...Έβγαλα Γυμνάσιο και Λύκειο στο πιο κακόφημο σχολείο του Πειραιά, το λεγόμενο Χατηκυριάκειο College...είχα συμμαθητή που σε αγώνα εναντίον σχολείου της Δραπετσώνας είχε καρφώσει μαθητή από το αντίπαλο σχολείο στον ώμο με τσεκούρι από πυροσβεστική φωλιά, όπως επίσης και άλλους πολλούς οι οποίοι ανήκαν στο "top class" της γενιάς μου...αυτό δε σημαίνει τίποτα...δε σημαίνει ότι ανάμεσα στα αγκάθια δεν μπορεί να φυτρώσουν λουλούδια (όχι, αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι για εμένα)...όσον αφορά τις τελευταίες 2 προτάσεις σου απο όσα δικά σου έχω παραθέσει παραπάνω καλύτερα άσε τις ειρωνείες...Και για μια ακόμα φορά προσπάθησε να δεχτείς τη διαφορετικότητα...και μη βιάζεσαι να κρίνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις από κοντά...
-
έγινε νκαν64 απλά τα της διαφορετικότητας θα έπρεπε να τα σκεφτείς και προ συγκατάβασης στη"λογοκρισία".δεν γράφω σε οπαδικό σιτε.γράφω σε σιτε για παιχνίδια που έχει και κάποια σποτ για τον αθλητισμό.δεν έβρισα κανέναν απλά πείραξα.αν το καταλαβαίνεις έχει καλώς εάν όχι πάλι έχει καλώς.συγνώμη για την ειρωνία.μπορεί να είσαι απτους λίγους τύπους που αντί για την λέξη σεξ χρησιμοποιούνε την λέξη έρωτα.τι να σου πω.υπάρχουν και τέτοιοι.εγώ χρησιμοποιώ την λέξη γατάκι και σεξ.ανήκω στην διαφορετικότητα που προανέφερες.και ας κλείσουμε το θέμα εδώ pls.δεν υπάρχει νόημα συνέχειας
-
ναι νκαβ αυτό που για καμιά 10ετία κατέστρεψε ο βαρδινογιάννης.γιαυτό και εγώ επειδή υπάρχουν όλα αυτά τα λαμόγια που εκμεταλλεύονται τους ηλίθιους που τους πετάς μπανάνα και την μαζεύουν έχω αποφασίσει εδώ και πάααρα πολύ καιρό να είμαι Ρόμα(και όχι γιούβε πχ)και για να προλάβω τυχόν σχόλιο σου, πριν καν πάρεις μπάγεβιτς.το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα να ξέρεις και δεν χρειάζεται ντε και καλά να ανακατέβεσαι με τα πίττουρα επειδή στα σερβίρουν στην γειτονιά σου/μου.όπου και αν είναι αυτή.στα του μπάσκετ.ψιλοχάλια σε κόβω.δεν είναι εύκολο να βρεις χαινς και λάσμε.και ο πενγουει με απογοήτευσε ειλικρινά περίμενα περισσότερα απο αυτόν.αρχή είναι βέβαια καλό είναι να κρατάμε πισινή.για εμένα αυτά που είδα με κάλυψαν.και ας χάσω(ημίχρονο τώρα)αφού έχουν μπει χαλαρά λες και παίζουν φιλικό.
-
To παιχνίδι πήγε όπως ήταν αναμενόμενο. Ανέτοιμες και οι 2 ομάδες και εξού και η πολλή αστοχία. Επίσης δε βοήθησε η παγωμένη ατμόσφαιρα λόγω έλλειψης κόσμου. Συμφωνώ DUCKDODGERS ότι έπρεπε είτε να βάλουν σχολεία είτε παιδιά από τις ακαδημίες. Όπως πρέπει να κάνουν και στους τελικούς ή έστω στον τελικό κυπέλλου που κάθε χρόνο έχουμε ευτράπελα και καταλήγει να γίνεται με 500 φιλάθλους από κάθε ομάδα και 3000 αστυνομικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν τα γεμίζουν με μικρά παιδιά τα γήπαιδα. Τέλος πάντων. Όσο για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Δεν μου άρεσε. Χάρηκα που νικήσαμε βέβαια και πιστεύω το αξίζαμε. Είμασταν καλύτεροι ή έστω λιγότερο κακοί. Πάντως είναι αρχή ακόμα και αυτό το παιχνίδι θα κρίνει ελλάχιστα την έκβαση της κανονικής περιόδου. Ας ελπίσουμε το επόμενο παιχνίδι να είναι καλύτερο, πιο θεαματικό, με θερμότερη ατμόσφαιρα και υψηλότερο σκορ.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Να και ένα κοινό σημείο που έχουμε, η Ρόμα...εγώ τουλάχιστο την υποστηρίζω από τον τελικό του πρωταθλητριών του '84, τότε που ο Γκρόμπελαρ παρίστανε τον ξεβιδωμένο και ο Γκρατσιάνι έστειλε τη μπάλα στα ουράνια... Ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα είναι γνωστό δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε...όπως επίσης είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να δούμε μπάλα της προκοπής.
Όσο για το μπάσκετ δε νομίζω ότι ήμουν περισσότερο χάλια από εσένα...Ναι μεν Σιμονς, Πέτγουέι και Νταστόν πρέπει να πάρουν πόδι σήμερα κιόλας, όμως Λοζέσκι, Σλούκας, Μάντζαρης άφησαν αρκετές υποσχέσεις... Ο Σπανούλης ναι μεν δε φάνηκε όμως σίγουρα στους κρίσιμους αγώνες θα είναι ο παίκτης που όλοι γνωρίζουν...
Όσο για το μπάσκετ δε νομίζω ότι ήμουν περισσότερο χάλια από εσένα...Ναι μεν Σιμονς, Πέτγουέι και Νταστόν πρέπει να πάρουν πόδι σήμερα κιόλας, όμως Λοζέσκι, Σλούκας, Μάντζαρης άφησαν αρκετές υποσχέσεις... Ο Σπανούλης ναι μεν δε φάνηκε όμως σίγουρα στους κρίσιμους αγώνες θα είναι ο παίκτης που όλοι γνωρίζουν...
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης