Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 13 Οκτ 2013, 13:45

1 σήμερα :P (από τους απέναντι γείτονες)
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Οκτ 2013, 14:40

Επειδή τα οπαδικά threads κρύβουν πάντα κινδύνους, και επειδή σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που χαλιούνται απο χαρακτηρισμούς (έστω και αν το κάνεις για την πλάκα), θα σε παρακαλούσα να τους αποφεύγουμε
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 13 Οκτ 2013, 14:44

Καλά έκανες και του το έσβησες...εγώ πρόλαβα και το διάβασα...ας ασχοληθεί ο καθένας με τα χάλια της ομάδας του και ας αφήσει τον Ολυμπιακό...βγήκε σήμερα και ο τραμπούκος ο πρόεδρός τους και έκανε δηλώσεις...εφόσον οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμφωνούν με το ήθος που πρεσβεύει ένα τέτοιο άτομο, τα λόγια είναι περιττά...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Οκτ 2013, 14:47

Μα περίμενες κάτι άλλο? Ο άνθρωπος το είπε και μόνος του οτι είναι ο εφευρέτης της αλητείας... Χωρίς ξύλο μαρτυράει...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 13 Οκτ 2013, 14:56

Μου αρέσει μάλιστα που τα έβαλε με το Φούφη και τον Πηλοϊδη...τους τελευταίους τροχούς της αμάξης...βεβαίως για τα φιλαράκια του, Σχοινά και Αναστόπουλο δεν είχε να πει κουβέντα...αλλά οι πρόεδροι αυτού του σωματείου έτσι έχουν μάθει, άλλος να ξεβρακώνεται στην κυριολεξία στο παρκέ και άλλος- μεταφορικά- κάθε φορά που βγαίνει και μιλάει
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 13 Οκτ 2013, 16:35

εννοείται πως γίνεται για την πλάκα χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε εμείς και τούμπαλιν.όποιος χαλιέται από τέτοιους χαρακτηρισμούς ή από χαρακτηρισμούς τύπου βαζέλες ή γαύροι καλό είναι να αρχίσει τους αυτοχαστουκισμούς.ουδέν τραγικότερο του φανατισμού και ουδένας τραγικότερος του φανατικού σόλα τα επίπεδα.αν δεν πειράξω "εσένα" ποιον θα πειράξω?νκαβ64 η απάντηση μου στο καλά έκανες... είναι η παραπάνω.είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν έχεις χρησιμοποιήσει τέτοια λέξη^^
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 13 Οκτ 2013, 16:55

Εγώ φίλε μου προσωπικά τους δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς, έχω μάθει να γουστάρω την (καλοπροαίρετη) καζούρα. Δυστυχώς όμως δεν λειτουργούν όλοι με το ίδιο σκεπτικό, οπότε καταλαβαίνεις καλό θα είναι να φυλαγόμαστε.
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 13 Οκτ 2013, 17:05

απλά φίλε μου μάνιακ και εγώ απτην πλευρά μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορώ να κάνω αυτήν την καλοπροαίρετη όπως λες καζούρα μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν αυτοί οι κάποιοι.δηλ δεν μπορώ να σου κάνω πλάκα επειδή ο άλλος ζει με παρωπίδες ή πάλι πρέπει να ζω με λογοκρισία εξαιτίας αυτών?anyway σπατάλησα πολύ χρόνο για το τπτ.όποιος το βλέπει πολύ...καλά κάνει και το βλέπει δεν θα αλλάξω εγώ γιαυτούς ωστόσο ^^ 1 και σήμερα κουρέλα νκαβ64?καλύτερα τώρα?:P
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 13 Οκτ 2013, 17:27

Όχι, τη συγκεκριμένη λεξη δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ τέτοιες ανούσιες λέξεις που υποβιβάζουν αυτόν στον οποίο απευθύνομαι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τις ανέχομαι από τον οποιονδήποτε έστω και αν αυτό γίνεται για πλάκα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καλύτερα τώρα; :Ρ
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Οκτ 2013, 18:08

Εγώ προσωπικά δεν προσβάλλομαι από χαρακτηρισμούς-πειράγματα μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών εκτώς και αν με θίγουν προσωπικά, αλλά επειδή τα φόρουμ είναι απρόσωπα καλύτερα να μην ξεφεύγουμε πέρα από τα γνωστά σε όλους πειράγματα (γαύροι, βάζελοι) γιατί πολλοί μπορεί να παρεξηγήσουν. Ακόμα και τα γνωστά πειράγματα αν ειπωθούν με λάθος τόνο μπορεί να είναι προσβλητικά βέβαια. Εντάξει βαζελάκι (DUCKDODGERS); :P (εντάξει μέχρι εκεί νομίζω δεν ξεφεύγουμε :))

Στα του παιχνιδιού, εμένα δεν μου αρέσει που παίζουμε 1η αγωνιστική. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και η λογική λέει ότι δεν θα γίνει καλό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην έχουμε έκτροπα από τους κλασσικούς θερμοκέφαλους και να τελειώσει το παιχνίδι αυτή τη φορα. Και ας ελπίσουμε επίσης οι ομάδες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να δούμε (κατά διαστήματα έστω) ωραίο μπάσκετ ακόμα και ας μην είναι έτοιμοι οι παίκτες για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB