Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 30 Αύγ 2013, 13:57

PetrifieD- έγραψε:Πως σας φαίνεται ο όμιλος του CL με Benfica, Paris Saint Germain και Anderlecht; Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε 2οι μετά την Παρί. Με Μπενφίκα και Άντερλεχτ νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα.

Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε ακόμα και την Παρί! Την 3η θέση την έχουμε σίγουρη.Την Μπενφίκα την είχαμε νικήσει 5-1 πριν λίγα χρόνια,μπορούμε και φέτος.Από την Παρί,αν παίξουμε συγκεντρωμένα και έξυπνα,μπορούμε να πάρουμε τουλάχιστον μια ισοπαλία.Ειδικά φέτος που έχουμε παίξει και κάποια επίσημα παιχνίδια,θα πάμε περίφημα!
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Αύγ 2013, 20:42

Αν είχαμε προπονητή το Βαλβέρδε θα έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση σε αυτό τον όμιλο (Για να κοντράρουμε την Παρί ούτε συζήτηση, θα είμαστε πολύ τυχεροί αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε έστω και ισοπαλία στην έδρα μας). Με τον Μίτσελ όμως επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου, μιας και τα ως τώρα δείγματα γραφής μόνο θετικά δεν είναι. Θα πει κάποιος καινούρια ομάδα, ναι αλλά σε 20 μέρες θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα για το CL. Ως τότε θα έχει καταφέρει να στρώσει κάπως τα πράγματα ή θα δούμε πάλι τα χάλια που είδαμε με Καλονή και Ατρόμητο.
Ούτε κάνω τον προπονητή, ούτε μου αρέσει να προτρέχω, όμως ως τώρα κάτι το ιδιαίτερο δεν έχουμε δει από τον Ολυμπιακό. Μακάρι σε αυτές τις 3 εβδομάδες η ομάδα να καταφέρει να βρει τη φόρμα που επιθυμεί ο Μίτσελ, μιας και ο πρώτος αγώνας στο CL είναι ιδιαίτερα καθοριστικός και παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Αύγ 2013, 10:31

Γενικά πρέπει να την φοβόμαστε την ομάδα διότι ως τώρα δεν έχει δείξει ότι ακόμα δεν ξέρει ποιος θα παίζει βασικός καθώς και ότι δεν έχει κάποιο πλάνο ανάπτυξης.Οι παίκτες πάνε στα χαμένα,ελπίζω να τα διορθώσει.Αν και θα ήθελα να μείνει ο Μίτσελ,και ο κάθε Μίτσελ,προκειμένου να δείξει την δουλεία του σε βάθος χρόνου,δεν νομίζω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής.Μετράνε και οι μεταγραφικές αστοχίες στον Μίτσελ καθώς και τώρα τελευταία βλέπω ότι της μεταγραφές της κάνει ο Καρεμπέ και ο Ισά και όχι ο Μίτσελ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Αύγ 2013, 16:41

Και εμένα δεν μου γέμιζε το μάτι από την αρχή ο Μίτσελ. Έχει διώξει τη μισή ομάδα και τώρα ετοιμάζεται να δώσει και τον Φετφατζίδη. Έλεος ας κρατήσουμε τουλάχιστον τους καλούς μας παίκτες. Αν τους διώξουμε και αυτούς πάει, το χάσαμε το παιχνίδι. Το μόνο καλό είναι ότι φαίνεται να θέλει να παίξει με Σαβιόλα-Μήτρογλου στην επίθεση, κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα όμως δεν είναι η επίθεση αλλά το ότι μπάζουμε στην άμυνα. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό αλλιώς μας βλέπω να τρώμε πολλά γκολ φέτος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Αύγ 2013, 17:52

Που είναι αλήθεια η περιβόητη ελληνοποίηση που είχε έλεγε και ξαναέλεγε ο Μαριδάκης; Γεμίσαμε ξένους πάλι και επιπλέον όπως σωστά αναφέρθηκε την άμυνα δεν την έχουν προσέξει καθόλου...ένας Αβραάμ δεν πρόκειται να φέρει την άνοιξη.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Αύγ 2013, 17:59

Δεν θα δούμε ποτέ Ελληνοποίηση όσο έχουμε Ισπανούς προπονητές και γενικότερα ξένους...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Αύγ 2013, 18:19

Σε λίγο θα καταντήσουμε όπως ο Άρης, ο Θρασύβουλας κλπ που αν εξαιρέσουμε 1- 2 Έλληνες όλοι οι άλλοι είναι ξένοι...πιστέψαμε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ότι φέτος η ομάδα ίσως και να ανέβαινε ένα σκαλί παραπάνω, αντ' αυτού όμως το ξεπούλημα συνεχίζεται. Η έλλειψη ανταγωνισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σίγουρα ένας ενθαρρυντικός παράγοντας για να συνεχίζει ο Μαριδάκης να πουλάει όποτε του δίνεται ευκαιρία...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 31 Αύγ 2013, 19:36

Καλά κάνει και πουλάει αλλά δεν προωθούν και μερικούς παίκτες ώστε να αναπληρώσουμε τα κενά,και πάμε και τα γεμίζουμε μόνο με ξένους...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 31 Αύγ 2013, 21:02

Τάσο, αν απλά πουλούσε δεν θα είχα θέμα, όμως από τη μια πουλάει ότι καλύτερο έχουμε από Έλληνες, από την άλλη τα κενά δεν αναπληρώνονται όπως έγραψες και εσύ, ούτε καν με ξένους.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 31 Αύγ 2013, 21:49

Ε ρε ένας Λεμονής που μας χρειάζεται. Τι Μίτσελ και μαλακίες. Το ότι είναι κάποιος καλός ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλός προπονητής. Τα είδαμε και με τον Ζίκο. Και τόσα ταλέντα που έχουμε στις ακαδημίες πάνε χαμένα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB