ΑΕΚ

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 15 Απρ 2013, 14:44

Δεν ξέρω τι μας έχει ακόμα το μέλλον μετα τα χθεσινά σίγουρα, για όλους εμάς που πικραθήκαμε και έπρεπε να το δούμε κ αυτό. Για αλλαγές ΑΦΜ και συγχωνεύσεις ούτε να τα ακούω δεν θέλω δεν είμαστε ούτε καμια ομάδα χωριού έχουμε μια ιστορία και έναν κόσμο που όπου και να παίζουμε θα είμαστε εκει
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό femto » 15 Απρ 2013, 16:49

Αυτό είναι η κατάντια τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν οι νταβατζήδες (βλέπε Ολυμπιακός) σε πατάνε κάτω, επειδή ο κόσμος τους δεν έχει υπερηφάνεια για να μην δεχτεί την κλεμμένη δόξα, τότε τι να πεις. Η ΑΕΚ πέφτει για αρκετούς λόγους, αγωνιστικούς και μη. Προφανώς πολλοί την ήθελαν Β' εθνική (μην κάνω αναφορά στον αγώνα τού Άρη (5-1!). Δεν είναι το δύσκολο ότι πέφτει, αλλά ότι πολύ δύσκολα θα ανέβει ξανά.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 15 Απρ 2013, 17:19

femto έγραψε: Δεν είναι το δύσκολο ότι πέφτει, αλλά ότι πολύ δύσκολα θα ανέβει ξανά.

Αυτό ακριβώς.... Η ΑΕΚ δεν είναι περίπτωση Juventus, οκ έπεσα για Χ,Ψ λόγους, αλλα του χρόνου ανεβαίνω... Υπάρχουν στην Β πολύ δυνατές ομάδες, με εμπειρία στην κατηγορία, και τα πράγματα δεν είναι εύκολα... Φοβάμαι μην ακολουθήσει την πορεία Εθνικού Αστέρα, Αιγάλεω, Ιωνικού...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 16 Απρ 2013, 00:04

Οι ομάδες που αναφέρεις δεν έχουν ούτε 30χιλ κόσμο όπως χθές ούτε τους τίτλους της ΑΕΚ, μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 16 Απρ 2013, 03:22

Στη Β δεν ανεβαινουμε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ 1η χρονια, μη σας πω παλευουμε για τη μεση. Εχει πολυ δυνατες ομαδες και κυριως πολυ δυνατο παρασκηνιο.

Προτιμω να πεσουμε Γ (ενωνεται με τη Δ του χρονου) και σε 2 χρονια να μαστε σουπερλιγκα δυνατοι. Ετσι μηδενιζονται τα χρεη και μπαινει επενδυτης χωρις πολλα πολλα. Και μονο που σκεφτομαι αυτα τα σεναρια παντως καπως μου ερχεται.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 16 Απρ 2013, 03:24

nfs_maniac έγραψε:
femto έγραψε: Δεν είναι το δύσκολο ότι πέφτει, αλλά ότι πολύ δύσκολα θα ανέβει ξανά.

Αυτό ακριβώς.... Η ΑΕΚ δεν είναι περίπτωση Juventus, οκ έπεσα για Χ,Ψ λόγους, αλλα του χρόνου ανεβαίνω... Υπάρχουν στην Β πολύ δυνατές ομάδες, με εμπειρία στην κατηγορία, και τα πράγματα δεν είναι εύκολα... Φοβάμαι μην ακολουθήσει την πορεία Εθνικού Αστέρα, Αιγάλεω, Ιωνικού...

Δεν ειναι ομως κι η Ελλαδα Αγγλια να πεφτει ομαδα με 1 εκατομμυριο κοσμο και να χανεται στα αζητητα. 3-4 ειναι ολες κι ολες, χαμενες δεν πανε.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 16 Απρ 2013, 08:52

Ναι παίδες, η ΑΕΚ πέφτοντας δεν θα μπορεί ούτε στα όνειρα της να αντεπεξέλθει στις δόσεις που χρωστάει. Όσο και να θέλει να στηρίξει ο κόσμος, δε νομίζω οτι σε κάθε παιχνίδι θα έχει 70.000... Άσε που δεν βλέπω καν να αγωνίζεται πλέον σε ΟΑΚΑ... Είναι πολύ μεγάλα τα πάγια και οι υποχρεώσεις στις οποίες πρεπει να αντεπεξέλθει.

Επίσης Holyshock, οι τίτλοι δε νομίζω να έχουν σημασία στην παρούσα φάση... Μπορώ να σου πω ομάδες στην Αγγλία με τίτλους που τώρα είναι μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας. Και μιλάμε για Αγγλία που ακόμα και οι "επαρχιακές" ομάδες κάθε Σ/Κ εχουν 100% πληρότητα μόνο και μόνο απο διαρκείας
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 16 Απρ 2013, 12:31

Δεν αντιλέγω υπάρχουν και όμαδες στην Αγγλία που μεγάλες με τίτλους έχουν πέσει και δεν έχουν επιστρέψει δεν μας συγκρίνω με αυτές ούτε με Γιουβέντους αλλά δεν έχει την ίδια δυναμικότητα η ΑΕΚ με την ΑΕΛ ή τον Ηρακλή.

Το σενάριο Γ εθνική που παίζει πολύ μη νομίζεται οτι θα σώσει την ΑΕΚ αν πάει Γ απλά θα διαλυθεί η ΠΑΕ και θα γίνει εκκαθάριση που σημαίνει οτι τα χρεη που δεν μπορουν να εισπραχθούν αν το κρίνει ο εκκαθαριστής διαγράφονται και ο Ερασιτένχης θα αναλάβει το ποσοστό των χρεών ανάλογα με το ποσοστό των μετοχών του δηλαδή αν έχει 20 τις εκατό απο τις μετοχές της ΑΕΚ σήμερα θα πάρε το ίδιο ποσοστό απο τα χρέη και φυσικά πρώην πρόεδροι την βγάζουν λάδι και θα μας ξαναερθουν καβάλα στο άλογο να μας πουν τα ίδια και να πάρουν παε χωρις χρεη και να κάνουν πάλι τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Holyshock

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 16 Απρ 2013, 12:38

Το θέμα είναι οτι σε αυτή την περίπτωση, οι ευθύνες περνάνε στα φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για την συγκεκριμένη κατάσταση, και τα οποία αυτομάτως έχουν ποινικές κυρώσεις. Πιστεύεις οτι θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Holyshock » 16 Απρ 2013, 12:57

Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ. Κανόνικα απο τη στιγμή που χρωστάσει τόσα η ΠΑΕ στο δημόσιο τόσα λεφτά πρέπει όσοι είχαν στα χέρια τους την ομάδα να είναι μέσα όπως γίνεται γενικά με τις ΑΕ και το νέο νόμο, αλλά βάζουν τον κόσμο τώρα όπως και πέρσι μέσω εφημερίδων να φωνάζει για διαγραφή χρεών και διακανονισμούς. Το μόνο που κάνουν όλοι τους τωρα είναι πάνε ένας ένας στην εισαγγελία λένε δε το έκανα εγώ να βρεθούν οι ένοχοι και βλέπουμε κ εμεις την παραμύθα.
Άβαταρ μέλους
Holyshock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB