- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 00:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
ναι ειδα το ενα ημιχρονο και γω σημερα...ωραιο και οργανωμενο μπασκετ παιξαμε...ο παππας πολυ καλος ,τον βλεπω ηγετη στην ομαδας σε μερικα χρονια οταν φυγει ο διαμαντιδης...πηγα προχτες και δω στο κλειστο του ρεθυμνου και ειδα το ματς με τον πανιωνιο, οπου νικησαμε ευκολα....ειδα και το συμβαν με διαμαντιδη-μπατη...κατι πολυ χοντρο πρεπει να πε στον διαμαντιδη για να τα παρει ετσι...
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
δεν ξέρω για τον παππά.μπορεί να γίνει καλός μπορεί και όχι σίγουρο δεν το θεωρώ 100%.ωστόσο θεωρώ δύσκολο να πάρει και την θέση του δδ σαν κάπτεν γιατί ο παναθηναικός έχει χτιστεί πάνω σε διαφορετικά πρότυπα.πιο πολύ βλέπω τον βλαδίμηρο εάν μείνει ευρώπη ο οποίος παρεπιπτόντως εαν εξελιχθεί και στον άσσο που τον βάζει ο πέδουλας τον βλέπω απτους κορυφαίους στην ευρώπη.χθες ήταν καταπληκτικός στην άμυνα όσο έπαιξε,λύνει τα χέρια σε πολλά.για το επεισόδιο δεν ξέρω τπτ,ωστόσο ξέρω και ότι ο δδ καλός χρυσός μερικές φορές την ακούει χωρίς λόγο και μου έρχονται στο μυαλό κάτι τραμπουκισμοί του στον σλούκα όταν έπαιζε ο τελευταίος στον άρη.επομένως μην το έχεις σίγουρο αλλά δεν νομίζω να απασχόλησε και κανέναν.συμβαίνουν
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
τα είπα και στους απέναντι.πολύ αλλαζωνικός ο παναθηναικός.ντάξει αρχή της χρονιάς είναι όλοι σφυγμένοι αλλά πάθος για νίκη 0.και μιλάω για όλους και παίχτες και πάγκος.προσωπικά δεν μου άρεσε.στα αγωνιστικά όπως είχα ξαναπεί και παλαιότερα η άμυνα του παναθηναικού θα είναι απτις καλύτερες που έχουμε δει και αυτό γιατί έχει "ψηλούς" που κινούνται σαν κοντοί και κοντούς που είναι στην κυριολεξία ψηλοί και τα αντίπαλα γκαρντ στις αλλαγές...είναι σαν μην έχουν βγει σε αλλαγή.το να παίζει ο δημιουργός της αντιπάλου με παίχτη ψηλότερο(μακρύτερα άκρα κλπ)και εξίσου γρήγορο δεν είναι και το καλύτερο γιαυτόν.αποτέλεσμα αυτού είναι να μην περνάει σωστά η μπάλα στην ρακέτα(πέραν του αδύνατου ντριβ)επομένως να μην γίνεται και αντιληπτή και η ανυπαρξία καθαρού σέντερ.στα θετικά επίσης ότι το βάθος της ομάδος μπορεί να είναι και καλύτερο απο του 2009.ποσοτικά μιλάω.στα +επίσης ο παπάς.μακάρι να συνεχίσει έτσι.στα - πέραν του ότι ο μαυροκεφαλίδης πήρε πολλές προσπάθειες,καλώς κακώς θα το κρίνει ο πεδουλάκης αλλά εκτου αποτελέσματος κακώς,το ότι δύσκολα έως σπάνια σκοράρουμε από την ρακέτα.ας ελπίσουμε που το πιστεύω ότι ο μπατίστ θα ρολλάρει καλύτερα σιγά σιγά.ένα άλλο "μειονέκτημα"είναι ότι η άμυνα του παναθηναικού θα βγάζει πολλά 3ποντα στους αντιπάλους,επομένως με καλούς αντίπαλους σουτερ θα έχουμε ψιλοπρόβλημα
υγ:άποψη μου είναι ασχέτως που χάσαμε ότι θα πάει μακρυά ο παναθηναικός.το πρωτάθλημα το θεωρώ σίγουρο(αν δεν αλλάξει κάτι στους απέναντι),έχει καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίχτες αλλά χωρίς πάθος για την νίκη δεν πας πουθενά.
υγ:πφ ολόκληρη έκθεση έγραψα:/ δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
υγ:άποψη μου είναι ασχέτως που χάσαμε ότι θα πάει μακρυά ο παναθηναικός.το πρωτάθλημα το θεωρώ σίγουρο(αν δεν αλλάξει κάτι στους απέναντι),έχει καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίχτες αλλά χωρίς πάθος για την νίκη δεν πας πουθενά.
υγ:πφ ολόκληρη έκθεση έγραψα:/ δουλειά δεν είχε ο διάβολος...
-
δεν σχολιασα προχτες τον 1ο μας φετινο αγωνα στην ευρωλιγκα αλλα ενταξει...απογοητευση...δεν εχει δεσει η ομαδα ακομα και παιζουμε χαλια αμυνα...ο λασμε εκτος τοπου και χρονου στο παιχνιδι, απορω γιατι τον ειχε προς στο τελος μεσα και δεν εβαζε γκιστ φωτση που ηταν σε καλυτερη κατασταση...στην τελευταια φαση επρεπε να ειχε βαλει τον γκιστ να κλεινει τον σειμπουτις...πηγε να το σωσει ο αρχηγος αλλαα τι να κανει μονος...αν ειχε βαλει και τις βολες στο 4ο δεκαλεπτο προς το τελος, ισως ειχαμε νικησει αλλα οκ
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
ντάξει προχθές χάσαμε απο κάποιον σασασα...μπάουσκας ή κάπως έτσι.κανείς δεν έπαιξε μόνο ο ματσιούλις.νωρίς είναι ακόμη.εγώ προσωπικά το απόλαυσα το ματσάκι.προτιμώ να βλέπω κάτι τέτοια ματσάκια(με παρατάσεις και σασπένς) και ας χάνω από το να κερδίζω με 20άρες.για τώρα μιλάω φυσικά και όχι την άνοιξη.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης