DUCKDODGERS είσαι αδιόρθωτος. Δεν έχει νόημα να έρχεσαι στο θέμα του Ολυμπιακού και να κατηγορείς την ομάδα μας άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμεσα. Προφανώς είσαι από τους φίλαθλους που φοράνε παροπίδες και οι μόνες ειδήσεις που αναπαράγουν για τον αντίπαλό τους είναι οι κακές, όπως αυτή περί ντόπινγκ που επιμένεις (όπως και άλλοι φίλαθλοι σαν εσένα). Αρχικά δεν έχεις καμία απόδειξη, το μόνο που έχεις είναι φήμες που προφανώς έχουν βγεί από τελείως αναξιόπιστες πηγές. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου, πραγματικά. Οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας σου (οι υγιείς τουλάχιστον) χαρήκανε με την επιτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη για 2η συνεχόμενη χρονιά και παραδεχτήκανε την αξία της ομάδας. Εσύ τώρα και κάποιοι άλλοι γιατί δεν χαρήκατε και προφανώς δεν μας υποστιρίζατε όπως έκαναν πολλοί παναθηναϊκοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα ότι ο ολυμπιακός κατάφερε κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς παρά τα 6 αστέρια (τα οποία εγώ προσωπικά σας τα αναγνωρίζω και μπράβο σας). Καταλαβαίνω ότι βρέθηκες κοντά στο F4 αλλά δεν τα κατάφερες και ίσως ζηλεύεις την κατάκτηση της κούπας από τον αιώνιο αντίπαλο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Όμως το να στάζεις τέτοια χολή δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ και πολλοί άλλοι παραδέχομαστε ότι χάσαμε δίκαια το πρωτάθλημα γιατί παίξατε πολύ καλά εσείς και πολύ κακά με προφανή αδιαφορία (αδικαιολόγητη) εμείς. Εσύ γιατί δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι στην Ευρώπη παίξαμε καλά (από τη μέση της διοργάνωσης και μετά έστω) και το αξίζαμε; ειδικά στο F4 είμασταν καταπλητκικοί. Και μην αρχίζεις τις κατηγορίες περί ντόπινγκ πάλι γιατί έχεις γίνει κουραστικός. Το βρήκαμε τώρα με τη καραμέλα του ντόπιγκ. Όταν έχει μια επιτυχία ολυμπιακός είναι ντοπέ ενώ ο ΠΑΟ είναι πάντα καθαρός και τίμιος. Πές με αφελή αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι οι αθλητές του μπάσκετ στην Ελλάδα παίρνουν παράνομες ουσίες. Υπάρχουν πάντα και εξεραίσεις βέβαια αλλά είναι λίγες και σίγουρα δεν είναι μόνο από τον Ολυμπιακό. Αντί να χαρείς που μια Ελληνική ομάδα πήρε το Ευρωπαϊκό, κάθεσαι και πετάς υπονοούμενα για ντόπιγκ και τέτοιες #$%$κίες. Δυστυχώς για φιλάθλους σαν και εσένα (και υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι ολυμπιακοί δυστυχώς) υπάρχουν μόνο οι ομάδες τους και κανένας άλλος. Αν παίζει ο αιώνιος αντιπαλός σας με μια ξένη ομάδα, υποστιρίζετε την ξένη ομάδα. Αυτό είναι τελείως λάθος.
Όσο για το ΝΒΑ σίγουρα είναι καλύτερο μπάσκετ αλλά εμένα μου αρέσει και το ευρωπαϊκό γιατί οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο και γενικώς είναι πιο σκάκι από το ΝΒΑ, τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο του 2ου. Τώρα για τελικούς Boston-LA και Chicago-? (Utah?) δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά τα περισσότερα παιχνίδια τα έχω παρακολουθήσει είτε live είτε όχι. Δεν κατάλαβα γιατί όλοι θυμούντε Boston-LA και λίγοι Chicago-?. Λόγω ηλικίας; ακόμα και με σκούπα (4-0) οι τελικοί του ΝΒΑ έχουν πάντα ενδιαφέρον να τους βλέπεις.
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 01:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
PetrifieD- έγραψε:DUCKDODGERS είσαι αδιόρθωτος. Δεν έχει νόημα να έρχεσαι στο θέμα του Ολυμπιακού και να κατηγορείς την ομάδα μας άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμεσα. Προφανώς είσαι από τους φίλαθλους που φοράνε παροπίδες και οι μόνες ειδήσεις που αναπαράγουν για τον αντίπαλό τους είναι οι κακές, όπως αυτή περί ντόπινγκ που επιμένεις (όπως και άλλοι φίλαθλοι σαν εσένα). Αρχικά δεν έχεις καμία απόδειξη, το μόνο που έχεις είναι φήμες που προφανώς έχουν βγεί από τελείως αναξιόπιστες πηγές. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου, πραγματικά. Οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας σου (οι υγιείς τουλάχιστον) χαρήκανε με την επιτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη για 2η συνεχόμενη χρονιά και παραδεχτήκανε την αξία της ομάδας. Εσύ τώρα και κάποιοι άλλοι γιατί δεν χαρήκατε και προφανώς δεν μας υποστιρίζατε όπως έκαναν πολλοί παναθηναϊκοί, δεν μπορώ να καταλάβω. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορείτε να χωνέψετε με τίποτα ότι ο ολυμπιακός κατάφερε κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς παρά τα 6 αστέρια (τα οποία εγώ προσωπικά σας τα αναγνωρίζω και μπράβο σας). Καταλαβαίνω ότι βρέθηκες κοντά στο F4 αλλά δεν τα κατάφερες και ίσως ζηλεύεις την κατάκτηση της κούπας από τον αιώνιο αντίπαλο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Όμως το να στάζεις τέτοια χολή δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ και πολλοί άλλοι παραδέχομαστε ότι χάσαμε δίκαια το πρωτάθλημα γιατί παίξατε πολύ καλά εσείς και πολύ κακά με προφανή αδιαφορία (αδικαιολόγητη) εμείς. Εσύ γιατί δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι στην Ευρώπη παίξαμε καλά (από τη μέση της διοργάνωσης και μετά έστω) και το αξίζαμε; ειδικά στο F4 είμασταν καταπλητκικοί. Και μην αρχίζεις τις κατηγορίες περί ντόπινγκ πάλι γιατί έχεις γίνει κουραστικός. Το βρήκαμε τώρα με τη καραμέλα του ντόπιγκ. Όταν έχει μια επιτυχία ολυμπιακός είναι ντοπέ ενώ ο ΠΑΟ είναι πάντα καθαρός και τίμιος. Πές με αφελή αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι οι αθλητές του μπάσκετ στην Ελλάδα παίρνουν παράνομες ουσίες. Υπάρχουν πάντα και εξεραίσεις βέβαια αλλά είναι λίγες και σίγουρα δεν είναι μόνο από τον Ολυμπιακό. Αντί να χαρείς που μια Ελληνική ομάδα πήρε το Ευρωπαϊκό, κάθεσαι και πετάς υπονοούμενα για ντόπιγκ και τέτοιες #$%$κίες. Δυστυχώς για φιλάθλους σαν και εσένα (και υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι ολυμπιακοί δυστυχώς) υπάρχουν μόνο οι ομάδες τους και κανένας άλλος. Αν παίζει ο αιώνιος αντιπαλός σας με μια ξένη ομάδα, υποστιρίζετε την ξένη ομάδα. Αυτό είναι τελείως λάθος.
Όσο για το ΝΒΑ σίγουρα είναι καλύτερο μπάσκετ αλλά εμένα μου αρέσει και το ευρωπαϊκό γιατί οι ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο και γενικώς είναι πιο σκάκι από το ΝΒΑ, τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο του 2ου. Τώρα για τελικούς Boston-LA και Chicago-? (Utah?) δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά τα περισσότερα παιχνίδια τα έχω παρακολουθήσει είτε live είτε όχι. Δεν κατάλαβα γιατί όλοι θυμούντε Boston-LA και λίγοι Chicago-?. Λόγω ηλικίας; ακόμα και με σκούπα (4-0) οι τελικοί του ΝΒΑ έχουν πάντα ενδιαφέρον να τους βλέπεις.
η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.ήμουν απαυτούς που δεν γιουχάραν τους αμερικανούς στα 200μ των ολυμπιακών το 2004.ήμουν απαυτούς που ντρεπόντουσαν απίστευτα με την κατάσταση που επικρατούσε απο το 96 και μετά στον ελληνικό αθλητισμό.επομένως δες πέρα απτη μύτη σου.δεν με νοιάζει αν πρόκειται για τον ολυμπιακό του μπάσκετ ή για μία ομάδα κρίκετ του πακιστάν.με νοιάζει να επικροτώ την ηθική κατάκταση και όχι την ανήθικη.δεν ακούω ούτε τον μπάμπη τον σουγιά όπως έχεις πει ούτε τον τόνι τον χασάπη.αν τους άκουγα το μόνο που θα σου έλεγα ήταν 3-0 γατάκια.μιλώ γιαυτό που βλέπω από πέρσι για την ομάδα μπάσκετ του ολυμπιακού.αποδείξεις φυσικά δεν μπορώ να έχω όπως σου έχω πει ότι δενμπορώ να έχω και αποδείξεις ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν.απλά η παρατήρηση και η γνώση είναι η καλύτερη απόδειξη.και κλεινω το θέμα εκει.
για τους αγώνες nba όλοι θυμούνται LA bostons και όχι chicago γιατί πολύ απλά στους πρώτους υπήρχε το άγνωστο στο που θα κάτσει το αποτέλεσμα.ενώ με τους bulls ήξερες εξ αρχής ποιος θα τους πάρει.ήξερες ότι για 5χρόνια πχ θα είναι πρωταθλητές.
φίλε μου σχετικά με το σχόλιο σου περί του σπέρματος του σπανούλη...ο σπανούλης μετο να πουλάει ότι πουλάει βγάζει 2,4 εκ το χρόνο.εσύ πόσα βγάζεις?
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Θα προτιμούσα να σταματήσετε τώρα αυτή την κουβέντα και να συνεχίσουμε χαλαρή συζήτηση για τον Ολυμπιακό,κουράζει το θέμα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Ήθελα να ήξερα DUCKDODGERS αν θα έλεγες τα ίδια αν παίρνατε εσείς την Ευρωλίγκα. Μας νικίσατε 3-0 και είμασταν ντοπαρισμένοι όπως λες. Εσείς που νικίσατε τους ντοπαρισμένους είσασταν καθαροί δηλαδή; όλο λες λες λες για τον αθλητισμό γενικά αλλά ο ΠΑΟ καθαρός και τίμιος. Αν το πας έτσι ούτε εσείς είσασταν καθαροί στις 6 Ευρωλίγκες που έχετε πάρει. Έχεις αποδείξεις για το αντίθετο; προφανώς όχι. Οπότε σταμάτα να κατηγορείς τον Ολυμπιακό και μόνο για τις επιτυχίες που έχει. Αν θεωρείς τον Ολυμπιακό βρώμικο και τον ΠΑΟ καθαρό τότε είτε είσαι αφελής είτε πραγματικά ακούς τον Μπάμπη τον σουγιά. Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι όπως σου είπα που για άλλη μια φορά μια Ελληνική ομάδα τα κατάφερε και όχι να κατηγορείς με υποψίες των οπισθίων. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ένας Έλληνας δεν χάρηκε με την επιτυχία ενώς άλλου Έλληνα και αντ' αυτού τον κατηγορεί και από πάνω. Και δυστυχώς η ευτυχώς όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Οπότε σταμάτα επιτέλους τις άσκοπες κατηγορίες. Όσο για τον Σπανούλη, αν παίρνει αυτός ντόπα τότε ο Λεμπρόν τι παίρνει;
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν αντέχω να διαβάζω ανοησίες και χωρίς βάση μάλιστα. Για να αλλάξουμε και θέμα: Σήμερα είχαμε 1η επαφή με Hines για ανανέωση. Ζήτησε μερικές μέρες να το σκεφτεί. Τι λέτε; θα μείνει;
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν αντέχω να διαβάζω ανοησίες και χωρίς βάση μάλιστα. Για να αλλάξουμε και θέμα: Σήμερα είχαμε 1η επαφή με Hines για ανανέωση. Ζήτησε μερικές μέρες να το σκεφτεί. Τι λέτε; θα μείνει;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πιστεύω ότι θα μείνει ο Χάινς, το να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με 2 συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκα δεν είναι μικρό πράγμα. Μακάρι οι Αγγελόπουλοι να καταφέρουν να τους κρατήσουν όλους και βεβαίως το Σπανούλη, που αν τον ικανοποιήσουν οικονομικά δε νομίζω να πει το όχι. Είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο αλλά και με 3 παιδιά πλέον που να τρέχει στο εξωτερικό. Αν λοιπόν παραμείνει η ομάδα ως έχει και πάρουμε έναν καλό ψηλό (εννοείται ο Πάουελ δρόμο από εκεί που ήρθε), πιστεύω του χρόνου και πάλι θα είμαστε πρωταγωνιστές.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Πιστεύω ότι θα μείνει ο Χάινς, το να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με 2 συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκα δεν είναι μικρό πράγμα. Μακάρι οι Αγγελόπουλοι να καταφέρουν να τους κρατήσουν όλους και βεβαίως το Σπανούλη, που αν τον ικανοποιήσουν οικονομικά δε νομίζω να πει το όχι. Είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο αλλά και με 3 παιδιά πλέον που να τρέχει στο εξωτερικό. Αν λοιπόν παραμείνει η ομάδα ως έχει και πάρουμε έναν καλό ψηλό (εννοείται ο Πάουελ δρόμο από εκεί που ήρθε), πιστεύω του χρόνου και πάλι θα είμαστε πρωταγωνιστές.
Ο Σπανούλης θέλει να μείνει. Απλά μια μικρή αύξηση θα χρειαστεί. Και νομίζω ακόμα και να μην του προσφέρουμε τα 3Μ που δίνει η Φενέρ πάλι θα προτιμήσει να μείνει. Και ο Hines θέλει να μείνει αλλά εκεί θα χρειαστεί μεγάλη αύξηση από τις μόλις 350.000 ευρώ που έπαιρνε. Μπορεί να φύγει ο Andic που έχει μεγάλο συμβόλαιο. Στη θέση του είδα ότι θέλουμε τον Petway του ΑΓΟΡ. Πολύ καλός παίκτης και ως Ρεθεμιώτης λυπάμαι που φεύγει από το Ρέθυμνο αλλά εφόσον φεύγει μακάρι να τον πάρει ο Ολυμπιακός γιατί είναι πολύ καλός και χρήσιμός παίκτης εκτώς από θεαματικός. Τον έχω δει και από κοντά σε αγώνες του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο και κάνει απίστευτα πράγματα. Και έχει και το 3ποντο που το είχε ο Andic, οπότε νομίζω ότι θα είναι καλός αντικαταστάτης.
-
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι τέτοιοι παίχτες δεν κάνουν για τους μεγάλους... Άλλος ο ρόλος τους στους μικρούς (που ουσιαστικά είναι το πρώτο όνομα, και παίζουν το σύστημα του δίνετε και σουτάρει), και άλλο στους μεγάλους που το παιχνίδι είναι πιο ομαδικό και μοιράζεται. Την έχουμε πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
@nfs_maniac ε εντάξει είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά φέτος είχε καλή σαιζόν και έχει και τα αθλητικά προσόντα που όσο να ναι τα θέλει μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος από τον Andic, ειδικά στην άμυνα.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης