- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 23:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
παντως αυτοι που ξεκινησαν τα επεισοδια....πρεπει να μπερδεψαν το μπασκετ με το ποδοσφαιρο..σιγουρα!!!γιατι σου λεει σε 1,27 και ενω χανει η ομαδα..σιγα μη βαλουμε γκολ...μα καποιος επρεπε να τους πει πως σε 1,27..κι ομως μπορει να γυρισει στο μπασκετ....ασε που ηταν και το πιο ανταγωνιστικο ματς της σειρας!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
gagas80 οτι εχετε πολυ καλη ομαδα... (με μια αδυναμια στους ψηλους κυριως μετα την αποχωρηση του ντορσει) νομιζω οτι το παραδεχεται και καθε σκεπτομενος παναθηναικος!!!απ την αλλη ομως ..οπως δηλωσε και ο παπανικολαου..σε καθε μπαλα συνηθως ηταν πρωτος καποιος παικτης..ο παναθηναικος φετος μου θυμησε τον ολυμπιακο του 2012...που ξαφνιασε τους εμπειρους παικτες μασ τοτε με το παθος του...
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
gagas80 έγραψε:εγώ θα έλεγα ότι η φετινή χρονιά είναι πιο επιτυχημένη από πέρυσι γιατί το repeat που κάναμε στην Ευρώπη το έχουν κάνει λίγοι . τώρα για το πρωτάθλημα όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλή ομάδα που εμείς έχουμε
δηλ δεν σου έφτανε το 3-0 ή μάλλον το 0-3?μέχρι και οι τυφλοί είδαν ότι ήμουν καλύτερη ομάδα.40χρόνια να παίζαμε και με διαιτητές τους αγγελόπουλους πάλι 0 θα ήσουν.και τα μα μου σου του ...μετά το final4 τα ακούω βερεσέ και στο κύπελλο πάλι ήμουν καλύτερος.και κάτι για να σε βάλει σε σκέψη μία ομάδα που θεωρείται καλή δεν χάνει το 30%των παιχνιδιών της όπως έκανες φέτος.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
gagas80 έγραψε:εγώ θα έλεγα ότι η φετινή χρονιά είναι πιο επιτυχημένη από πέρυσι γιατί το repeat που κάναμε στην Ευρώπη το έχουν κάνει λίγοι . τώρα για το πρωτάθλημα όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλή ομάδα που εμείς έχουμε
Το μπάσκετ δεν έχει ξεφτιλιστεί τόσο όσο το ποδόσφαιρο και ουτε καν τίθεται θέμα διαιτησίας στους τελικούς..πολύ καλύτερος ο παναθηναικος και δίκαιος πρωταθλητής..μέχρι και φίλοι μου ολυμπιακοί τον παραδέχτηκαν τον παναθηναικό..
-
kostaras123 - Δημοσιευσεις : 17
DUCKDODGERS έγραψε:gagas80 έγραψε:εγώ θα έλεγα ότι η φετινή χρονιά είναι πιο επιτυχημένη από πέρυσι γιατί το repeat που κάναμε στην Ευρώπη το έχουν κάνει λίγοι . τώρα για το πρωτάθλημα όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλή ομάδα που εμείς έχουμε
δηλ δεν σου έφτανε το 3-0 ή μάλλον το 0-3?μέχρι και οι τυφλοί είδαν ότι ήμουν καλύτερη ομάδα.40χρόνια να παίζαμε και με διαιτητές τους αγγελόπουλους πάλι 0 θα ήσουν.και τα μα μου σου του ...μετά το final4 τα ακούω βερεσέ και στο κύπελλο πάλι ήμουν καλύτερος.και κάτι για να σε βάλει σε σκέψη μία ομάδα που θεωρείται καλή δεν χάνει το 30%των παιχνιδιών της όπως έκανες φέτος.
πείτε μάς ότι πήραμε και την euroleague από τύχη γιατί το να χάσεις το 30% των παιχνιδιών δεν μου λέει κάτι
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
gagas80 έγραψε:DUCKDODGERS έγραψε:gagas80 έγραψε:εγώ θα έλεγα ότι η φετινή χρονιά είναι πιο επιτυχημένη από πέρυσι γιατί το repeat που κάναμε στην Ευρώπη το έχουν κάνει λίγοι . τώρα για το πρωτάθλημα όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχεις μόνο καλή ομάδα που εμείς έχουμε
πείτε μάς ότι πήραμε και την euroleague από τύχη γιατί το να χάσεις το 30% των παιχνιδιών δεν μου λέει κάτι
αν ανοίξω πάλι συζήτηση με την άποψή μου γιατο πως πήρες την λιγκα και τον αν θα έπρεπε να σου λέει κάτι το 30%κάποιες ψυχές απο εδώ μέσα θα βαρέσουν πίεση 120 και δεν θέλω.ονόματα δεν λέω οικογένειες δεν θήγω.δεν την πήρες τυχαία ωστόσο.το πιο καλό στην υπόθεση είναι ότι είναι πολύ πιο ωραίο να το παίρνει πότε ο ένας ποτέ ο άλλος..πότε και πότε ήθελα να πω αστειεύομαι.και επειδή μπάσκετ=nba όλοι θυμούνται τα παιχνίδια λακερς-μποστονς πχ.λίγοι θυμούνται σικάγο-...(οι μπασκετικοί θυμούνται και τα των 2ων αλλά λέμε τώρα)
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης