Ο Curry πραγματικά οτι να ναι... 3 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, και 30 (αν θυμάμαι καλά) στο τέλος... Λίγο πιο πριν να είχε ξυπνήσει θα γινόταν το μπραφ. Γενικά όμως μου κάνει σα να ξεφουσκώνει στα τελευταία παιχνίδια, και μάλιστα τώρα που τον εχουν ανάγκη περισσότερο απο ποτέ οι Warriors
Τώρα για το LeBron τι να πει κανείς... Εχει πάρει στην πλάτη του την ομάδα και παίζει και για Love-Irving. 40άρες σε κάθε παιχνίδι και αποφασισμένος να το πάρει μόνος του. Ευχάριστη έκπληξη? Ο Ντελαβεντοβα, ο οποίος έκανε απίστευτα πράγματα σήμερα. Πραγματικά ούτε που θυμάμαι πόσες φορές βούτηξε για χαμένες μπάλες, και γενικά απίστευτα πάθος
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 01:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Όπως αποδεικνύεται ο Curry ναι μεν σκοράρει τις περισσότερες φορές κατά βούληση, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ηγέτης που θα πάρει από το χέρι την ομάδα του να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα.
Για εμένα ένας παίκτης που αναδεικνύεται σε MVP της σεζόν θα πρέπει να έχει και ηγετικά προσόντα, κάτι που κάνει ο James από την άλλη μεριά.
Για εμένα ένας παίκτης που αναδεικνύεται σε MVP της σεζόν θα πρέπει να έχει και ηγετικά προσόντα, κάτι που κάνει ο James από την άλλη μεριά.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Διαφωνω εγω,αν δεν ηταν ο Καρι να παρει απο το χερι τους Warriors,δε θα ηταν εδω περα αυτην την στιγμη.Ολη την χρονια κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι σταθεροτατος και στα play offs παλι εκανε φοβερα πραγματα.Και φυσικα εχει ηγετικα προσοντα,τοσα buzzer beaters,τοσες επιθεσεις των τελευταιων λεπτων που πηρε πανω του και πολλα ακομη.Ουτε ο Thompson ουτε ο Bogut ειναι ηγετες,αλλα πιστευω οτι ο Καρι ειναι.Μονο στα τρια παιχνιδια των τελικων,εχει πετυχει 27,26 και 19 ποντουςnkav64 έγραψε:Όπως αποδεικνύεται ο Curry ναι μεν σκοράρει τις περισσότερες φορές κατά βούληση, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ο ηγέτης που θα πάρει από το χέρι την ομάδα του να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μιλάω για τα παιχνίδια των τελικών, οχι για όλη του την παρουσία μεχρι τώρα. Τη γνώμη μου για την συγκεκριμένο την έχω εκφράσει και πιο παλιά. Στα 2 τελευταία παιχνίδια αναφέρομαι
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Κάρι βγήκε δίκαια MVP αλλά στους τελικούς η αλήθεια είναι πως...σέρνεται.Και η εικόνα της ομάδας είναι κατ'επέκταση της δικής του.Όπως πολύ σωστά σχολίασε ο Κόμπε:βλέπεις τους Cavs να παίζουν λες και πρόκειται για την τελευταία μέρα της ζωή τους(ή κάτι τέτοιο)και βλέπεις τους Warriors λες και έχουν δεδομένο πως θα πάνε κι άλλες φορές στους τελικούς.Ναι ο Λεμπρόν και η ομάδα του το θέλουν πολύ περισσότερο κι αυτό κάνει μπαμ.
Καλός,χρυσός,σούπερ φιλότιμος και με απόδοση 500% πάνω της αξίας του ο Ντελαβεντόβα αλλά ρε Κάρι δεν είναι δυνατόν να σε κάνει πλάκα σε άμυνα και επίθεση.Για τον Ντελαβεντόβα μιλάμε.Δεν είναι δυνατόν το παιχνίδι σου να εξαντλείται μόνο σε τρίποντα λες και παίζεις ρώσικη ρουλέτα.Ακόμη και χθες πήρε μπρος όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους.Παικταράς αλλά δυστυχώς όχι ηγέτης στα δύσκολα των τελικών.Όποτε τον είχε ανάγκη η ομάδα είχε μονίμως δύο επιλογές:τρίποντο ή εξαφανιζόλ από το παιχνίδι της ομάδας.Ε αυτό δεν είναι μπάσκετ.Τα βλέπει ο Κρις Πολ και γελάει.
Κι επίσης δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι οκ σιγά σιγά βρίσκω τον ρυθμό μου.Ρε φίλε ήδη χάνεις 2-1 απέναντι σε λυσσασμένα σκυλιά με αρχηγό τον Λεμπρόν,συνειδητοποίησε που βρίσκεσαι!Δεν είπαμε να κάνει τον καραγκιόζη και να βγάζει αφρούς από το στόμα αλλά βλέπεις μια απάθεια που με εξαίρεση τον Γκριν κυριαρχεί σε όλη την ομάδα.Δεν βλέπεις λίγο νεύρο,σαν να μην έχουν καταλάβει που βρίσκονται.
Η διαιτησία κακά τα ψέματα το δίνει το σπρώξιμο της στους Cavs(ειδικά ο Λεμπρόν έχει χαθεί το μέτρημα πόσες φορές έκανε επιθετικό φάουλ με τους αγκώνες,πόσες βήματα και πόσες πήρε βολές από ανύπαρκτα φάουλ)αλλά ρε αδερφέ τα δίνει όλα σε άμυνα και επίθεση και παίζει δίχως το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο όνομα της ομάδας,τί άλλο να κάνει!Αν το πάρει μεγάλη μαγκιά του.Δεν είναι λίγο να το κάνεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα του nba όταν έχεις για καλύτερο συμπαίκτη τον απίθανο Ντελαβεντόβα.
Καλός,χρυσός,σούπερ φιλότιμος και με απόδοση 500% πάνω της αξίας του ο Ντελαβεντόβα αλλά ρε Κάρι δεν είναι δυνατόν να σε κάνει πλάκα σε άμυνα και επίθεση.Για τον Ντελαβεντόβα μιλάμε.Δεν είναι δυνατόν το παιχνίδι σου να εξαντλείται μόνο σε τρίποντα λες και παίζεις ρώσικη ρουλέτα.Ακόμη και χθες πήρε μπρος όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους.Παικταράς αλλά δυστυχώς όχι ηγέτης στα δύσκολα των τελικών.Όποτε τον είχε ανάγκη η ομάδα είχε μονίμως δύο επιλογές:τρίποντο ή εξαφανιζόλ από το παιχνίδι της ομάδας.Ε αυτό δεν είναι μπάσκετ.Τα βλέπει ο Κρις Πολ και γελάει.
Κι επίσης δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι οκ σιγά σιγά βρίσκω τον ρυθμό μου.Ρε φίλε ήδη χάνεις 2-1 απέναντι σε λυσσασμένα σκυλιά με αρχηγό τον Λεμπρόν,συνειδητοποίησε που βρίσκεσαι!Δεν είπαμε να κάνει τον καραγκιόζη και να βγάζει αφρούς από το στόμα αλλά βλέπεις μια απάθεια που με εξαίρεση τον Γκριν κυριαρχεί σε όλη την ομάδα.Δεν βλέπεις λίγο νεύρο,σαν να μην έχουν καταλάβει που βρίσκονται.
Η διαιτησία κακά τα ψέματα το δίνει το σπρώξιμο της στους Cavs(ειδικά ο Λεμπρόν έχει χαθεί το μέτρημα πόσες φορές έκανε επιθετικό φάουλ με τους αγκώνες,πόσες βήματα και πόσες πήρε βολές από ανύπαρκτα φάουλ)αλλά ρε αδερφέ τα δίνει όλα σε άμυνα και επίθεση και παίζει δίχως το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο όνομα της ομάδας,τί άλλο να κάνει!Αν το πάρει μεγάλη μαγκιά του.Δεν είναι λίγο να το κάνεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα του nba όταν έχεις για καλύτερο συμπαίκτη τον απίθανο Ντελαβεντόβα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Επιτελους μυαλωμενο παιχνιδι απο τους Warriors με καλη κυκλοφορια μπαλας και οχι γιουρια με τα τριποντα.Αν δεν υπηρχαν τα πολλα επιθετικα ριμπαουντ των Cavs και αρκετα φαλτσοσυριγματα το παιχνιδι θα κρινοταν νωριτερα.Πλεον εχουν το momentum και πρεπει να το εκμεταλλευτουν,το ματς της Κυριακης θα ειναι ολα τα λεφτα.
-
Μην μπερδεύουμε τον καλό παίκτη από τον ηγέτη. Επιπλέον oι Warriors ούτως η άλλως έχουν και καλό σύνολο.
Το θέμα είναι να μπορεί κάποιος στα δύσκολα να βγαίνει μπροστά και να οδηγεί την ομάδα. Αμφιβάλω αν ο Curry μπορεί να κάνει σε σύνολο αυτά που κάνει τώρα ο Le Bron στους Cavs. Μόνος του σχεδόν έφερε τη σειρά στο 2-2 και ας λείπουν οι άλλοι δύο βασικοί συμπαραστάτες του.
Ηγέτης για παράδειγμα ήταν ο Μαραντόνα που στο Μουντιάλ του '90 πήρε μόνος του την Αργεντινή από το χέρι και την οδήγησε στον τελικό. Έχασαν κιόλας με κάλπικο πέναλντι.
Το θέμα είναι να μπορεί κάποιος στα δύσκολα να βγαίνει μπροστά και να οδηγεί την ομάδα. Αμφιβάλω αν ο Curry μπορεί να κάνει σε σύνολο αυτά που κάνει τώρα ο Le Bron στους Cavs. Μόνος του σχεδόν έφερε τη σειρά στο 2-2 και ας λείπουν οι άλλοι δύο βασικοί συμπαραστάτες του.
Ηγέτης για παράδειγμα ήταν ο Μαραντόνα που στο Μουντιάλ του '90 πήρε μόνος του την Αργεντινή από το χέρι και την οδήγησε στον τελικό. Έχασαν κιόλας με κάλπικο πέναλντι.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Re: The NBA Thread
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από χρόνια που με τράβηξαν οι τελικοί του nba προβλέπω αμφιρωπη σειρά όπου θα πάει στα 7 games
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Τρομερη σειρα και ξανα μπροστα στο σκορ οι Warriors,γεγονος το οποιο εγω προσωπικα το περιμενα.Οταν σκοραρεις 37 ποντους στον πεμπτο τελικο,σε εναν απο τους πιο κρισιμους τελικους για το ποιος θα παρει το προβαδισμα 3-2 και θα σταθει μια ανασα απο το πρωταθλημα,με τους 17 ποντους του να ερχονται στο 4ο δωδεκαλεπτο,τοτε εισαι ηγετης της ομαδας σου.Δεν ειναι μονο ο James ηγετης.Συμφωνοι καλο ροστερ εχουν οι Warriors,αλλα και οι Cavs εχουν Jr Smith,Shumpert,Tristan Thompson κα.Αμα ο Καρυ ηταν απλα καλος παιχτης,δε θα εκανε αυτα τα φοβερα πραγματα που κανει στους τελικους
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μεγαλη εμφανιση απο τον Curry αλλα το παιχνιδι του δεν ειναι τοσο "σιγουρο" και σταθερο οσο του Lebron.Στηριζεται σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο στα τριποντα κι εχθες εβαλε αρκετα που δεν εμπαιναν ουτε στο 2Κ.Αλλα ναι ηταν καθοριστικος,εβαλε τεραστια σουτ οταν τον ειχε αναγκη η ομαδα και πλεον ειναι μολις μια νικη μακρια απο το πολυτιμο του... 
Και μιας κι εγινε λογος για τον Lebron δεν αντεξε,την ειπε παλι."Θα παρουμε το πρωταθλημα επειδη ειμαι ο καλυτερος παικτης του κοσμου".Τεραστιος παικτης,τεραστια μικροτητα,πληρης ασεβεια για το παιχνιδι και τον αντιπαλο.Ε μετα θυμηθηκε πως εχει και συμπαικτες κι οτι τους εμπιστευεται.
Κι εμενα δε μ'αρεσει που παικτες οπως οι Smith,Shumpert,Thompson,Mozgov απομυθοποιηθηκαν εν μια νυκτι απο τους φαν του Lebron οταν οι ιδιοι επαιξαν τεραστιο ρολο στην προκριση στους τελικους.Αυτο ειναι αχαριστια.Και πως να ειναι ζεστοι οι ανθρωποι να συνεισφερουν στο παιχνιδι οταν ο "King" εχει την μπαλα για 15-20 δευτερολεπτα καθε επιθεσης.

Και μιας κι εγινε λογος για τον Lebron δεν αντεξε,την ειπε παλι."Θα παρουμε το πρωταθλημα επειδη ειμαι ο καλυτερος παικτης του κοσμου".Τεραστιος παικτης,τεραστια μικροτητα,πληρης ασεβεια για το παιχνιδι και τον αντιπαλο.Ε μετα θυμηθηκε πως εχει και συμπαικτες κι οτι τους εμπιστευεται.
Κι εμενα δε μ'αρεσει που παικτες οπως οι Smith,Shumpert,Thompson,Mozgov απομυθοποιηθηκαν εν μια νυκτι απο τους φαν του Lebron οταν οι ιδιοι επαιξαν τεραστιο ρολο στην προκριση στους τελικους.Αυτο ειναι αχαριστια.Και πως να ειναι ζεστοι οι ανθρωποι να συνεισφερουν στο παιχνιδι οταν ο "King" εχει την μπαλα για 15-20 δευτερολεπτα καθε επιθεσης.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης