Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 13:45

Σταμάτα PetrifieD-, πολύ ψάξιμο για μεσημέρι Δευτέρας, κουράστηκα!!!! :P
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 10 Ιουν 2013, 13:58

γνώμη μου γιατί κουράστηκα1)αν δεν επαιρνε ντοπα ο πριντεζης πχ δεν 8α έπαιζε ούτε στην μάλαγα που δεν έπαιζε ούτως ή άλλως,από άμπαλος έγινε υπερμπαλος2)ο ολυμπιακός 2χρόνια παίζει με φουλ ντόπα3)όσο έχεις αδικη8εί απο την διαιτησία αλλό τόσο έχω αδικη8εί,χθες αδικηθηκα στο πρώτο αδικηθηκες στο δευτερο,για το πρώτο ματσάκι αστο να πάει ας μην μιλήσουμε4)το μπασκετ δεν είναι μόνο βάζω καλάθια δεν είμαστε στο 1800 είναι και το τρέχω στην ευθεία αυτό μόνο είχατε πλέον δεν το έχετε5)δεν φταίει η διαιτησία για κανένα αποτέλεσμα εγω έπαιξα με -διαιτησία και έριξα +13 6)ο τρακης όπως και ο χοντρός ο δικος σας δεν πρέπει να μπαίνει καν στο γήπεδο7)Ας είμαστε αντικειμενικοί τουλάχιστον ρε παιδιά χ2...οι παραπάνω απόψεις δικές σας αυτή δικιάμου.οι παραπάνω απόψεις ολυμπιακών η δικιά μου παναθηναικων.-όσο μαυρο μπορεί να βλέπω το άσπρο να είστε σίγουροι ότι άλλο τόσο βλέπετε άσπρο το μαύρο.αυτά φίλοι μου ολυμπιακοί :P σας αφήνω στο φόρουμ σας
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 14:09

1) τα ίδια Παντελάκη μου.... Ξεκινάω ντόπα και σε 2-3 χρόνια κοντράρω Durant...
2) Πληροφορία απο "μέσα" να φανταστώ... ( ο Μπάμπης ο βαζέλας?)
3) Εχμμμ..Μία λεπτομέρεια... Αν ευνοηθείς στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζεις και το παιχνίδι....
4) Ναι...να σου θυμίσω και τον Πρίντεζη χθες που έτρεχε στην ευθεία και δεν μπορούσε καν να καρφώσει? (κακή παρτίδα ντόπας)
5) Εχμ... Στο 3 λες οτι ευνοήθηκες, τελικά τι έγινε για να ξέρουμε...
6) Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο...
7)Απολύτως σεβαστό
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Ιουν 2013, 14:22

Άντε πάλι τα ίδια. Μόνο ο Ολυμπιακός παίρνει ντόπα. Ο ΠΑΟ καθαρός. Αυτή είναι αντικειμενικότητα! Μπράβο. Να σας δώσουμε 2πλο πρωτάθλημα γιατί όχι μόνο μας νικάτε αλλά το κάνετε όντας καθαροί ενώ εμείς φούλ ντόπα. Καλά τζάμπα γράφω τόσες παραγράφους; πριν απαντήσετε μερικοί διαβάζετε πρώτα. Το ξέρω γράφω πολλά αλλά τα λέω ωραία (αντικειμενικά πάντα) :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 10 Ιουν 2013, 19:15

παιδιά αφήστε τα περί ντοπασ και ας ελπίσουμε να πάρουμε το τρίτο παιχνίδι για να ανέβει λίγο η ψυχολογία και των παιχτών και να είστε όλοι σίγουροι ότι μετά θα κάνουμε το break και θα σηκώσουμε την κούπα μέσα στο ΣΕΦ στον τελευταίο αγώνα
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό soldout » 11 Ιουν 2013, 08:15

nfs αυτο που ηθελε να πει ο DUCKDODGERS και ισχυει..ειναι πως οταν παρεισ ντοπα..εχεισ καλυτερη αντοχη..που σημαινει πως οταν σουταρεις οι σφιγμοι σου ειναι πιο χαμηλοι..σουταρεις σα να εισαι πιο ξεκουραστος δηλαδη..αν δειτε ολοι οι παικτες στην προπονηση βαζουν ολα τα σουτ..στον αγωνα ομως με την καρδια να βαραει 500 παλμους το λεπτο ειναι πιο αστοχοι..γιατι πολυ απλα οταν σουταρεις κρατας την ανασα σου ..οποτε αν εισαι κουρασμενος και το κανεις αυτο εισαι ετοιμος να σκασεις..δεσ για παραδειγμα..οτι ο σλουκας που ειναι φοβερος στις βολες και τωρα τισ χανει..αυτο δειχνει κουραση!!!επισης οταν εισαι κουρασμενος..ειναι λογικο το αλμα σου να μην ειναι τοσο καλο..επισης δεν ξεχνας το μπασκετ που ξερεις αλλα σε ενα πραγμα συμφωνω με εναν παλιο προπονητη μου..η κουραση ειναι κακος συμβουλος..τα λεω ολα αυτα για να δωσω απλα μια αποψη στο ολο θεμα..δεν γνωριζω ποιος ντοπαρετε ..ουτε το υποστηριζω!!σε γενικες γραμμες νομιζω συμφωνουμε πως ο ολυμπιακος δειχνει κουρασμενος..και σωματικα αλλα και ψυχολογικα..και δεν το λεω για να αφησω αιχμες!!!η απουσια του λο ειναι τεραστια...αλλα απο αυτα τα παιχνιδια το μονο θετικο για τον ολυμπιακο ονομαζεται κατσιβελης..αν δουλεψει θα αφησει πισω τοσο το μαντζαρη οσο και το σλουκα..ποια ειναι η αποψη σας σ αυτο???
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό soldout » 11 Ιουν 2013, 08:40

κατι τελευταιο που δεν εχει παρατηρηθει και δεν μου αρεσε..εκτος απ τον γνωστο γιαννακοπουλο..που μ αρεσει ο προεδρος να ζει το παιχνιδι αλλα οχι και να ειναι τραμπουκος....μου εκανε ασχημη εντυπωση που στην φοβερη ταπα του γκιστ στον λο μονο ο λασμε πηγε να δει αν ειναι καλα...τραγικο,ωραια φαση μεν αλλα θα μπορουσε να εχει χτυπησει πολθ ασχημα..επεσε με το κεφαλι στις πινακιδες...και πολυ κακη συμπεριφορα κι απ τον παπανικολαου..και στα δυο παιχνιδια παει να χτυπησει σε ευαισθητες περιοχες..οπως ο τεοντοσιτς..και σαν παικτης του ολυμπιακου αλλα και με την τσσκα..αυτο εκτος απο απαραδεκτο ειναι και ντισκαλιφιε!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Ιουν 2013, 16:57

Soldout, δηλαδη μας λες οτι ο ολυμπιακος ειναι κουρασμενος. Ο παναθηναϊκος πιο ξεκουραστος. Τα αναβολικα ανεβαζουν την αντοχη, δηλαδη καθυστερουν την κουραση και εισαι ουσιαστικα πιο ξεκουραστος. Αρα ειναι σαν να λες οτι ο παναθηναϊκος παιρνει ντοπες ενω ο ολυμπιακος οχι. :) μαλλον το αντιστροφο ηθελες να αφησεις να εννοειθει. Παντως δεν μπορεις να συγκρινεις την προπονηση με τον αγωνα. Φυσικα τα βαζουν ολα στην προπονηση αφου δεν τους πιεζει κανεις, δεν εχουν αγχος και ειναι ξεκουραστοι. Μεσα στο παιχνιδι παιζουν και αλλα πραγματα ρολο εκτως απο την δεδομενη κουραση.

Ο Γιαννακοπουλος ειναι η ντροπη του μπασκετ. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι. Ειναι ενας αμυαλος χουλιγκαν και δινει το κακο παραδειγμα. Φυσικα πολλοι ακομα αμυαλοι φανατικοι τον στηριζουν και κανουν επεισοδια απο τη μια ενω απο την αλλοι προκαλει εκνεβρισμο στους δικους μας αμυαλους που κανουν και αυτοι επεισοδια. Ειναι ενα κακο σπυρι. Πρεπει να του επιβληθει ποινη να μην ξαναμπει ΠΟΤΕ σε γηπαιδο για να μην πω να μην ασχοληθει ξανα με το μπασκετ. Αμαυρωνει το αθλημα. Εδω στο ΣΕΦ καπνιζε διπλα στους παικτες του. Κανονικα στο κλειστο απαγορευεται το καπνισμα, ποσο μαλλον διπλα στους παικτες.

Οσο για τους παικτες, τα νευρα ειναι μεσα ατο παιχνιδι και μερικες φορες ξεπερνανε τα ορια. Κακως αλλα δε ελεγχεται μερικες φορες αυτο. Ο Παπανικολαου ειχε φαει πολυ ξυλο και δεν του δινοταν κανενα φαουλ καο θολωσε. Ειναι δυσκολο να κρατησεις πολλα νευρα μαζεμενα σε τετοιους αγωνες. Φταινε και οι διαιτητες γι αυτο το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό soldout » 11 Ιουν 2013, 23:56

PetrifieD- προσπαθησε να δινεις σημασια σε ολα οσα γραφω..ειπα πως δεν θελω να αφησω αιχμες για κανεναν απλα να δωσω μια διασταση στο θεμα...ειπα ποτε πως ντε και καλα οι παικτες πηραν ντοπα???οχι.. απλως εξηγησα το επιδραση πανω κατω εχει...δεν εχω παρει κιοαλς.χαχαχαχα!!!οντως νομιζω πως ειναι φανερο οτι ο ολυμπιακος ειναι πιο κουρασμενος σωματικα και ψυχολογικα..απ την αλλη αυτο που φαινεται ειναι πως ο παναθηναικος..τοσο καιρο που καθοταν περιμενε..την καταλληλα στιγμη..προετοιμαζοταν γι αυτους τους αγωνες...πρεπει ολη την ημερα να βλεπαν βιντεο με καθε κινηση των παικτων σας..προσωπικα δεν περιμενα τετοιες εμφανισεις απο εμας..αλλα ουτε τοσο ασχημη αντιδραση απ τον ολυμπιακο!!!κι επειδη ειδα ολα τα παιχνιδια των πλει οφ...οι παικτες σας ειχαν εξ αρχης νευρα και δικαιως πηραν τεχνικες ποινες..ασε που το ματσ στην πατρα ανετα μπορουσατε να το χασετε...κυριως ο σπανουλης ειχε νευρα οταν κατι δεν του εβγαινε!!!και σαφως συμφωνω με ολα οσα ειπες για το γιαννακοπουλο..δεν εχω λογια για τον τυπο ειναι τραγικος..οσο για τον παπανικολαου,εχει νευρα απ την αρχη του πρωτο αγωνα και μολις εφαγε τις ταπες..απλα το ανεφερα γιατι ειναι ενα παιδι με τεραστιο ταλεντο..και για να μην τα λεω και μονομερως την ιδια αποψη για ντισκαλιφιε ειχα και για τον λασμε στον τελικο κυπελλου που πηγε να χτυπησει τον αντιτσ...τελος στους φετινους τελικους οι οπαδοι ειναι οκ σε γενικες γραμμες και αυτοι που δινουν αφορμες ειναι οι παικτες..τι να πω...σε κανα χρονο θα βγαλουν παλι σποτακι με τους παικτες να μιλουν κατα του χουλιγκανισμου...υποκρισια!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιουν 2013, 22:50

Ξαναχτύπησαν οι κάφροι των γηπέδων,αίσχος απλά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB