Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 07 Δεκ 2012, 17:27

ηταν δυστηχώς βαρύ το σημερινό... :(
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό korko » 07 Δεκ 2012, 18:35

πραγματικά κρίμα για την ομάδα μας.δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά είναι κρίμα η μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε η χώρα μας και εννοώ τον μπασκετικό Παναθηναϊκό να έχει τέτοια μεταχείριση...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Djibril » 08 Δεκ 2012, 16:46

Αν κάτσουμε και το δούμε τώρα που έχουμε κάπως ηρεμήσει έπειτα από το χθεσινό σοκ, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο ένα τόσο μεγάλο οικοδόμημα να γκρεμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά. Δε μιλάμε για μια οποιαδήποτε ομάδα. Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετία και την κορυφαία ομάδα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός!

Κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν καθόλου τυχαία κάποια πράγματα. Πρώτον, ότι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ (ανεξάρτητα με το αν έκατσαν μαζί ή όχι). Δεύτερον, ότι ο Δημήτρης πήγε μετά στο αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και τρίτον, οι δηλώσεις στήριξης του Διαμαντίδη προς τη διοίκηση.

Μάικ, ΨΥΧΑΡΑ, για ΠΑΝΤΑ Τριφυλλάρα!

Και κάτι άσχετο με το μπάσκετ. Ρίξτε μια ματιά στις δηλώσεις του Τζιμπρίλαρου...

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/350668-thelo-na-gyriso-parte-ntermpi
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Δεκ 2012, 18:42

προσωπικά τον cisse δεν τον συμπάθησα ποτέ στον ΠΑΟ...όλη η ομάδα έπαιζε για την πάρτη του...τα χρήματα που πήρε σε εμάς δεν τα πήρε και ούτε θα τα πάρει ποτέ κάπου αλλού...με την επένδυση που είχε γίνει πάνω του θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά παραπάνω...τώρα όσο για την ομοδάρα μας στο μπάσκετ δεν νομίζω να χαθούμε ειδικά όταν κάνουμε εμφανίσεις όπως η χθεσινή...και μακάρι να έχουμε ένα ήρεμο ντέρμπι αύριο και να κερδίσουμε άμα είμαστε οι καλύτεροι...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό kessel » 09 Δεκ 2012, 15:13

Ας ελπίσουμε σήμερα να παιχτεί ένα καλό παιχνίδι χωρίς διαιτησίες και τα λοιπά.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Δεκ 2012, 21:50

ωραία παίξαμε σήμερα..νομίζω και λίγο καλύτερα από τον ΟΣΦΠ...ποιοτικό σαν παιχνίδι και με διαφορά το καλύτερο ντέρμπι των τελευταίων ετών...μπράβο και στον κόσμο που δεν είχαμε τίποτα έκτροπα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 09 Δεκ 2012, 22:15

Πραγματικά μπράβο και στους δύο, που επιτέλους είδαμε λίγο μπάλα στο τραγικό πρωτάθλημα μας. Βέβαια κακά τα ψέματα οι άμυνες ήταν για τα γέλια, αλλα οκ απο το να βλέπαμε τίποτα πούλμαν....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Djibril » 10 Δεκ 2012, 03:16

Κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω ένα μικρό σχόλιο για το ντέρμπι...

Αρχικά, όπως προείπατε, είδαμε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών. Σίγουρα σε αυτό "βοήθησαν" οι κάκιστες άμυνες και των δύο ομάδων, αλλά όπως είπε και ο Μίλτος, από το να βλέπαμε "πούλμαν" έξω από τις δύο περιοχές, καλύτερα έτσι. Πάντως, όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Φαίνεται ότι ο πιτσιρικάς δεν ταιριάζει με τον Βύντρα. Το είδαμε στο Λονδίνο, το είδαμε και σήμερα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Χουάν, εγώ θέλω να επιμείνει στον μικρό -γιατί, πρώτον, είναι μικρός και εξελίξιμος και, δεύτερον, ο Βύντρα έχει να παίξει από το νταμπλ του '09- και να τον δοκιμάσει μαζί με κάποιον εκ των Βελάσκες-Πίντο, μιας και ο Μπουμσόνγκ δεν υπολογίζεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός -κατά τη γνώμη μου πάντα- ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό και αν είχε έναν απλά ΜΕΤΡΙΟ σέντερ φορ θα μπορούσε να κερδίσει. Απίστευτες οι ευκαιρίες των Ζέκα στο α' ημίχρονο (μόνος του μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού), Τοτσέ επίσης στο πρώτο μέρος (η κεφαλιά που έδιωξε ο Φουστέρ πάνω στη γραμμή) και Πετρόπουλου στο τέλος. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε "πάρει" το ματς, αφού είχε δύο πολύ καλές στιγμές. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, θεωρώ την ομάδα μου καλύτερη και αδικημένη από το τελικό σκορ.

Αυτά από 'μένα σε ένα όχι και τόσο μικρό, εν τέλει, σχόλιο :)
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Ιαν 2013, 23:42

ακόμα δεν ξεκίνησε ο χρόνος και η ομάδα με πίκρανε...βλέπω να έχει μπόλικες αλλαγές μέχρι το τέλος του έτους και δεν πιστεύω ότι θα είμαστε ούτε στις θέσεις για τα play off...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό korko » 09 Ιαν 2013, 20:18

ούτε 1000 άτομα στον αγώνα σήμερα.κρίμα για την ομάδα
Άβαταρ μέλους
korko

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης