Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 17 Δεκ 2013, 03:40

Εγώ αναρωτιέμαι τι θα κάνει η United με τον Ολυμπιακό. Ίσως η ευκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει ο Ολυμπιακός, λόγω της καθοδικής της πορείας, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι η διάσημη United. Πάντως εγώ ελπίζω να το πάρει τελικά η Manchester City, αν και δυστυχώς κληρώθηκε με Barcelona.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 20 Δεκ 2013, 16:14

Ανανεωσε ο Σουαρεζ με τη Λιβερπουλ...
Θα την σηκωσει την κουπα φετος ο Ουρουγουανος...

Εικόνα
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 20 Δεκ 2013, 17:13

TheLuckyShamrock έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι τι θα κάνει η United με τον Ολυμπιακό. Ίσως η ευκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει ο Ολυμπιακός, λόγω της καθοδικής της πορείας, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι η διάσημη United. Πάντως εγώ ελπίζω να το πάρει τελικά η Manchester City, αν και δυστυχώς κληρώθηκε με Barcelona.

η πορεια της μαντσεστερ ειναι ανοδικη, χαλια ξεκινησε και τωρα ξεκιναει να δειχνει μια βεβαιοτητα στο γηπεδο
πιστευω οτι η καλυτερη κληρωση για τον ολυμπιακο ηταν η dortmund μιας και ειναι αυτη σε καθοδικη πορεια και με την διακοπη ενους μηνα που εχει η γερμανια θα ηταν λουκουμι(υποθεσεις λεμε τωρα)
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό polakis » 20 Δεκ 2013, 18:52

Τσελσαρα με Ζοζε αρχοντα!!!
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό master » 20 Δεκ 2013, 20:10

@koulis21 θα συμφωνησω αν και ειμαι παο λογικα ο ολυμπιακος οι πιθανοτητες του ειναι λιγες για να περασει
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό master » 20 Δεκ 2013, 20:15

polakis έγραψε:Τσελσαρα με Ζοζε αρχοντα!!!

οσον αφορα για την Τσέλσι που ειχε καποια σκαπανεβασματα στο πρωταθλημα και τωρα που εχει 3 ταιλευταιες νικες αν δεν παιξει μπαλα φοβερη τοτε εγω (αν και ειμαι man u ) δεν δινω ελπιδες για να παρει το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 20 Δεκ 2013, 21:49

Manchester United
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 20 Δεκ 2013, 23:39

koulis21 έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Εγώ αναρωτιέμαι τι θα κάνει η United με τον Ολυμπιακό. Ίσως η ευκολότερη ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει ο Ολυμπιακός, λόγω της καθοδικής της πορείας, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι η διάσημη United. Πάντως εγώ ελπίζω να το πάρει τελικά η Manchester City, αν και δυστυχώς κληρώθηκε με Barcelona.

η πορεια της μαντσεστερ ειναι ανοδικη, χαλια ξεκινησε και τωρα ξεκιναει να δειχνει μια βεβαιοτητα στο γηπεδο
πιστευω οτι η καλυτερη κληρωση για τον ολυμπιακο ηταν η dortmund μιας και ειναι αυτη σε καθοδικη πορεια και με την διακοπη ενους μηνα που εχει η γερμανια θα ηταν λουκουμι(υποθεσεις λεμε τωρα)

Χαχα, όχι μόνο ο γαύρος, αλλά ούτε ο ΠΑΟ και ο γαύρος μαζί στο γήπεδο δε θα μπορούσαν να νικήσουν την Dortmund. Παραμένει πολύ δυνατή ομάδα με πλήθος οπαδών.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό femto » 21 Δεκ 2013, 00:42

master έγραψε:
polakis έγραψε:Τσελσαρα με Ζοζε αρχοντα!!!

οσον αφορα για την Τσέλσι που ειχε καποια σκαπανεβασματα στο πρωταθλημα και τωρα που εχει 3 ταιλευταιες νικες αν δεν παιξει μπαλα φοβερη τοτε εγω (αν και ειμαι man u ) δεν δινω ελπιδες για να παρει το πρωταθλημα

Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η Σίτυ. Η Τσέλσι δυσκολεύεται πάρα πολύ απ' το να κυκλοφορήσει την μπάλα χωρίς λάθη μέχρι και στο να πάρει τα ματς. Κάποτε είχε την πιο αξεπέραστη άμυνα και τώρα τρώει γκολ για πλάκα από τις χειρότερες επιθετικά ομάδες. Η Λίβερπουλ αν και παίζει εντυπωσιακά με τους καλύτερους αυτοματισμούς, δεν νομίζω να κάνει την έκπληξη και να πάρει τον τίτλο, εκτός και αν ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο, εκεί αλλάζουν τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
femto

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 21 Δεκ 2013, 16:38

Liverpool - Cardiff 3-1 μπορουσαμε και 6αρα ανετα...
Παμε τωρα για διπλο στη City...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB