- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 17:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΠΑΟΚ
Πραγματικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η ισοπαλία. Εγώ περίμενα άνετη νίκη της Σάλκε. Μπράβο πάντως. Μακάρι να πάει και CL η ΠΑΟΚάρα. ΠΑΟΚ ρετσίνα Μαλαματίνα 

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- αν πάμε στο τσου-λου θα αναβαθμιστούμε και θα το κάνουμε Πάοκ σεντόνι ουίσκι Τζόνυ.
Karlat89 εννοείται πως ο κόουτς σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω.Μου φαίνεται πως αυτή ήταν η καλύτερη μεταγραφή μας.Για τον Πιάτι θα εξαρτηθούν πολλά απ'το αν περάσουμε την Σάλκε.Πάντως αν έρθει με αυτόν και τον Στοχ στα άκρα θα γίνεται χαμός!

Karlat89 εννοείται πως ο κόουτς σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω.Μου φαίνεται πως αυτή ήταν η καλύτερη μεταγραφή μας.Για τον Πιάτι θα εξαρτηθούν πολλά απ'το αν περάσουμε την Σάλκε.Πάντως αν έρθει με αυτόν και τον Στοχ στα άκρα θα γίνεται χαμός!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:PetrifieD- αν πάμε στο τσου-λου θα αναβαθμιστούμε και θα το κάνουμε Πάοκ σεντόνι ουίσκι Τζόνυ.![]()
Χαχαχχααχαχαχχα. ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει, ντάξει ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω ας πούμε

Πέρα από τη πλάκα έχετε πολύ καλή ομάδα φέτος και σας αξίζει να περάσετε την Σάλκε. Και πρωτάθλημα πέρνετε φέτος πιστεύω. Γιατί εμάς με τον Μίτσελ δεν μας βλέπω καλά.
-
PetrifieD- έγραψε:mysterious έγραψε:PetrifieD- αν πάμε στο τσου-λου θα αναβαθμιστούμε και θα το κάνουμε Πάοκ σεντόνι ουίσκι Τζόνυ.![]()
Χαχαχχααχαχαχχα. ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει, ντάξει ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω ας πούμε
Πέρα από τη πλάκα έχετε πολύ καλή ομάδα φέτος και σας αξίζει να περάσετε την Σάλκε. Και πρωτάθλημα πέρνετε φέτος πιστεύω. Γιατί εμάς με τον Μίτσελ δεν μας βλέπω καλά.
Ξέρω εγώ εντάξει χαχαχαχαχαχαχα καλό.

-
E το καλύτερο σύνθημα είναι το ξέρω γω εντάξει. Εμπνευσμένο. 
Μία κακή εμφάνιση κάνατε και δεν είχατε αρκετούς βασικούς τους οποίους θα τους έχετε αύριο ξεκούραστους. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Όσο για εμάς και εγώ βλέπω τον Μίτσελ να φεύγει σχετικά γρήγορα. Αλλά πρέπει να βρούμε έναν καλό προπονητή επιτέλους και να τον κρατήσουμε για χρόνια. Τι είναι αυτή η μανία με τους Ισπανούς; Τουλάχιστον εσείς έχετε πολύ καλό προπονητή.

Μία κακή εμφάνιση κάνατε και δεν είχατε αρκετούς βασικούς τους οποίους θα τους έχετε αύριο ξεκούραστους. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά. Όσο για εμάς και εγώ βλέπω τον Μίτσελ να φεύγει σχετικά γρήγορα. Αλλά πρέπει να βρούμε έναν καλό προπονητή επιτέλους και να τον κρατήσουμε για χρόνια. Τι είναι αυτή η μανία με τους Ισπανούς; Τουλάχιστον εσείς έχετε πολύ καλό προπονητή.
-
Κρίμα...πραγματικά κρίμα.Χάσαμε την πρόκριση μέσα από τα χέρια μας.Αλλά όταν τρως 2 γκολ με παίκτη παραπάνω είσαι άξιος της μοίρας σου.Άλλους 2 Στοχ να είχαμε θα περνούσαμε για πλάκα.Απίστευτη κλάση ποδοσφαιριστή,ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα.Τι κοντρόλ,τι πάσα,τι ταχύτητα,τι ντρίπλα.Βλέπεις τον Στοχ και μετά βλέπεις τον Ολίσε και τον Γεωργιάδη και σε πιάνει κατάθλιψη.
-
Δε πειράζει έχετε το Europa. Μπορείτε να κάνετε εκεί μια αξιόλογη πορεία. Όσο για τον Στοχ, είναι όντως πολύ καλός. Φαίνεται ότι χτυπήσατε φλέβα.
-
Πάλι καλά που είναι κι αυτό.Κι εσείς με την κλήρωση που είχατε χτυπάτε με την Μπενφίκα πρόκριση γιατί εντάξει η Παρί δεν παίζεται.Πλάκα πλάκα 2 ελληνικές ομάδες έμειναν στην Ευρώπη πριν αρχίσει ουσιαστικά η χρονιά!
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης