F1

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 01 Αύγ 2013, 09:27

nkav64 έγραψε:Ύστερα από αυτά που του κάνουν πως να μη φύγει. Πέρα από τα όσα συμβαίνουν στο "εσωτερικό" της ομάδας και τα οποία δεν βγαίνουν προς τα έξω, εγώ δεν έχω δει σε ένα πιτ-στοπ να γίνονται οι αλλαγές ελαστικών γρηγορότερα στον Weber από ότι στον Fetel...αμα λοιπόν θέλουν κάποιον να παριστάνει την ουρά του Fetel, τότε ας πάνε να βρούνε κανένα οδηγό της σειράς να κανουν τη δουλειά τους...γιατί με αυτές τις συνθήκες και με το προηγούμενο του Weber, δε νομίζω κανένας σοβαρός οδηγός να θέλει να χαντακώσει την καριέρα του.

Εκτός αν κάποιον δεν τον νοιάζει και πάει μόνο για το ρευστό.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Αύγ 2013, 09:32

Kimi Raikkonen έγραψε: Εκτός αν κάποιον δεν τον νοιάζει και πάει μόνο για το ρευστό.

Δεν αποκλείεται αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα είναι κάποιος οδηγός "πρώτης γραμμής"
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 01 Αύγ 2013, 09:49

nkav64 έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε: Εκτός αν κάποιον δεν τον νοιάζει και πάει μόνο για το ρευστό.

Δεν αποκλείεται αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα είναι κάποιος οδηγός "πρώτης γραμμής"

Όχι, αυτό εξυπακούεται ότι δεν θα είναι τέτοιος οδηγός αλλά ένας Grosjean ας πούμε δεν θα έλεγε όχι πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Αύγ 2013, 10:53

Kimi Raikkonen έγραψε: Όχι, αυτό εξυπακούεται ότι δεν θα είναι τέτοιος οδηγός αλλά ένας Grosjean ας πούμε δεν θα έλεγε όχι πιστεύω.

Για φαντάσου τι έχει να γίνει σε περίπτωση που ο Grosjean θελήσει να περάσει τον Fetel...ικανό τον έχω να τον πετάξει στην εξέδρα των θεατών :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 01 Αύγ 2013, 11:08

nkav64 έγραψε:
Kimi Raikkonen έγραψε: Όχι, αυτό εξυπακούεται ότι δεν θα είναι τέτοιος οδηγός αλλά ένας Grosjean ας πούμε δεν θα έλεγε όχι πιστεύω.

Για φαντάσου τι έχει να γίνει σε περίπτωση που ο Grosjean θελήσει να περάσει τον Fetel...ικανό τον έχω να τον πετάξει στην εξέδρα των θεατών :lol: :lol: :lol:

Mε Bonjour θα ξεκινήσει και μετά όπως λες θα τον πετάξει με ένα Bonne nuit στις εξέδρες! Ο Γερμανός μόνο μαχαίρια δεν θα βγάλει. Θα ήταν κομικοτραγικό κάτι τέτοιο βέβαια αλλά τον έχουμε συνηθίσει πια τον Γάλλο σε αυτά :)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό ckastam » 25 Αύγ 2013, 22:36

H SHELL μπορεί να προσπάθησε να κρατήσει τα τηλεοπτικά πλάνα μακριά από τα μηνύματά των ακτιβιστών της GREENPEACE, οι φωτογραφίες όμως κάνουν το γύρο του κόσμου !

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 25 Αύγ 2013, 23:01

Ήταν λίγο βαρετός πάντως σήμερα ο αγώνας μιας και δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Vettel έκανε βόλτα στο δάσος και όλο είναι και πιο κοντά για το 4ο συνεχόμενο τίτλο του!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 25 Αύγ 2013, 23:16

Ξέχασα να προσθέσω τις ερωτήσεις που μου κάνανε όταν αποχώρησα από την πίστα και έπρεπε να μιλήσω στα media.

Media: What happened there Kimi?
Kimi: My brakes failed.
Media: So what happened at the turn?
Kimi: Brakes failed.
Media: Is that the smoke we could see?
Kimi: Yeah. My brakes failed.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Αύγ 2013, 16:54

Μπράβο στην Greenpeace. Εννοείται τα πλάνα δεν πάνε πάνω στα πανώ. Αφού η Greenpeace δεν πληρώνει τίποτα ενώ η Shell δίνει εκατομμύρια. Το καλό είναι ότι κυκλοφορούν παντού στο ίντερνετ.

Όσο για τον αγώνα, συμφωνώ με τον Kimi. Τίποτα το ιδιαίτερο, χαλαρά o Vettel.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 26 Αύγ 2013, 19:30

Θέλω να μάθω αν όντως στην Monza ανακοινώσουν τον νέο οδηγό της Ferrari ή θα παραμείνει όπως έχει με τον Μassa. Η Ferrari εκεί λέει συνήθως το τι θα κάνει και τι όχι.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB