- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 19:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
o birdman χαχα φρούτο τεράστιο.μου φαίνεται εκεί ο βασιλιάς θα μείνει με το ένα και πολύ του είναι.κόρκο δεν είμαι σίγουρος ότι χθες και ο λο να έπαιζε θα άλλαζε κάτι.σταθερός σουτέρ δεν είναι διεισδυση έχει αλλά χθες όπως είπες μέσα στην ρακέτα δεν πέρναγε τπτ και ούτε νομίζω θα περάσει σε κάνα παιχνίδι.λάσμε χθες έβγαλε τεράστιες φάσεις απολαυστικός παίχτης για μπάσκετ.η τάπα στον παπ και το κάρφωμα απτο ημικύκλιο ήταν απτον απέναντι κόσμο.ο παπανικολάου μεγάλη παιχτούρα άστον δεν πειράζει μικρός είναι δεν έκανε και κάτι ακραίο μέσα στο παιχνίδι είναι όλα.ο χοψωνίδης απτην άλλη σε κάθε trash εκεί.τρομερή ατμόσφαιρα σίγουρα αλλά όλο και κάποιος μπιπ θα βρεθεί.πάντως ειλικρινά ελπίζω να μην μαζευτούν καμιά 25αριά χιλ στο γήπεδο όχι τπτ άλλο γιατί πολύ απλά είναι επικίνδυνο.souldout ντάξει σφαιρικά μπορεί να μην τα βλέπουμε όλα σίγουρα ορισμένες φορές θα γέρνουμε αλλά στα αυτονόητα όχι.και αυτά που είπες και εσύ ήταν αυτονόητα.anyway 1-0.έχει βγει η σκούπα
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
πολύ ωραίο το χθεσινό παιχνίδι. είμασταν απλά καλύτεροι σε όλα χθες και ας φωνάζουν για διαιτησία που έκανε λάθη εκατέρωθεν.άμα σε 2 αγώνες περνάς τους 100 πόντους με τα χίλια ζόρια δεν σου φταίνε οι διαιτητές αλλά η ομάδα σου. δυστυχώς το κλίμα χάλασε από αυτά που έκανε ο πρόεδρος που η αλήθεια είναι ότι θυμίζει πολύ τον τεράστιο πρόεδρο του οσφπ στο ποδόσφαιρο.κρίμα γιατί στο μπάσκετ έχουμε και ομάδα και ταλέντο και δεν μας χρειάζονται αυτά.τώρα πάμε στο σεφ να κάνουμε το 3-0 και γράψουμε ιστορία.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Συμφωνώ με korko. Με τα αχρείαστα καραγκιοζιλίκια του Δημητράκη, δεν ξεφτιλίζεται μόνο η ομάδα αλλά και όλο το ελληνικό μπάσκετ. Αν νομίζει πως βοηθάει με τέτοιες συμπεριφορές, έχει να φάει πολλές καρπαζιές. Μαζί μ'αυτόν κι εμείς. Μακάρι να του επιβληθεί ο διετής αποκλεισμός που λέγεται. Όχι πως θα το τηρήσει βέβαια...
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
δεν αντεχω παιδια βλεπω συνεχεια αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=oKLnV8UXTdc..απαραδεκτη η συμπεριφορα του γιαννακοπουλου πρως τους διαιτητες ετσι κι αλλιως πλεον το μομοντουμ ηταν δικο μας..εκαναν ενα καλο ημιχρονο και ηταν μπροστα μονο 2 ποντους..απο εκι και περα τους εχει πιασει ψυχολογικο..μεσα στη ρακετα δε μπαινουν με τιποτα..ειδικα αυτος ο πριντεζης...βλεπει το γκιστ στον υπνο του!!!DUCKDODGERS διαφωνω για παπανικολαου..ειδα βιντεο στο πρωτο παιχνιδι..οπυ σαφως και αδικηθηκαμε εμεις οπου σε σουτ 3ποντων χτυπαει το ματσιουλης στα....κατι που εκανε και ο τεοντοσιτς χωρις ποτε να τιμωρηθει..ελεος..αυτο ειναι ντισκαλιφιε ρε παιδια..και στο δευτερο παιχνιδι σε τριποντο του μπραμος εκανε και καλα κινηση οτι θα κανει το ιδιο και καλα επειδη δεν προλαβαινε να παιξει αμυνα...καλος παικτης αλλα απαραδεκτο!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
και κατι ακομα..δεν ξερω γιατι ..αλλα φοβαμαι πως αν χασουμε στο σεφ..θα γινει καμια ηττα και στο οακα...εχω κακο προαισθημα..παντως οτι και να γινει νομιζω πως αν κρατησουμε ενα κορμο...και με αυτα που ακουγονται για το καλοκαιρι..η φετινη χρονια θα ειναι η βαση για μια νεα αυτοκταρορια!!!
- soldout
δεν νομίζω να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα.στο σεφ ο οσφπ θα έχει το άγχος.άμα κάνουμε τα γνωστά με το να περνάμε την μπάλα μέσα στην ρακέτα η αεροπορία μας θα κάνει όλη την δουλειά.με τον γκιστ και τον λασμε δεν μπορεί να τα βάλει κανένας παίκτης του οσφπ στην επίθεση.πάντως τελικά θα πω ότι άδικα κάλυπτα τον σοφο.ο τύπος σέρνεται τελείως όμως.με τα λεφτά του κάνουμε αύξηση στους άλλους 2 και χτυπάμε και ένα τρίτο για την ρακέτα.πάντως ο γκουιν αν και λίγο παίζει καλά σε αυτήν τη σειρά.ειδικά στα ριμπαουντ κάνει πολύ καλή δουλειά και τα τριποντάκια του τα βάζει όταν χρειαστεί.το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μείνει ο κάρι!!!
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
κορκο ο σοφο πρεπει να μεινει..θα φανει χρησιμος..ο πεδουλακης τον αφησε και εξω γιατι στο πρωτο ματσ δεν εκανε βηματα και του τα σφηριζαν..εκτος αυτο κερδιζει ανετα σημαντικα φαουλ..και τελος ο λασμε με το γκιστ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση...θα ερθει και η σειρα του!!κατι εχει παρει το αυτι μου για ντορσει..αν ερθει τοτε νομιζω πως καλυτερα να μπει καποιος σε ναρκοπεδιο παρα στη ρακετα μας!!!ο γκουιν θα φυγει..ισως να μπορει να προσφερει πιο πολλα...ομως θα ερθει ο μπατμαν,οπτε μαζι με τουσ αλλους τους σουπερμαν που εχουμε θα κανουμε τους φανταστικ φορ.χαχαχαχα!!!βαλε γιανκοβιτς και παπα και δεσαμε!!!δε με νοιαζει καν αν το χασουμε..ως εδω που φτασαμε δειξαμε οτι παμε για αυτοκρατορια...δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει οτι θα μας βγει η ψυχη για να το παρουμε..δε μπορει θα αντιδρασουν και οι αλλοι...περιμενω να δω τι θα πει και ο DUCKDODGERS ..μου ανεβαζει την ψυχολογια γιατι ειμαι και λιγο χεστης!!!χαχαχαχαχα
- soldout
Έλα ρε souldout τι ανησυχείς?στους γαλάτες έχει τελείωσει το μαγικό φίλτρο.τετάρτη προετοιμάσου για ριζούπολη.οι γνωστές συνταγές των γαύρων αλλά μετά υπάρχει και οακα.καλύτερη ομάδα έχεις σαφώς άρα μην..δεν νομίζω να πάμε για ντόρσει.λόγω χαρακτήρα.ο σοφοκλής είναι καλός αλλά όχι για τα λεφτά που παίρνει.η τσέπη δεν είναι δικιά μου βέβαια άρα αν τον θέλουν ας τον κρατήσουν.για του χρόνου μας βλέπω με μπατίστ φώτση λάσμε γκιστ και χοντρό.τσαρτσαρης μέσα έξω.για λάσμε που τελειώνει συμβόλαιο έτσι όπως είδα τον γιανακκόπουλο δεν νομιζω να τον αφήσει να φύγει.παπάς γιάνκοβιτσ πιστεύω θα έρθουν γιατί συνεχώς ο πεδουλάκης λέει ότι έχουμε μείνει πίσω από έλληνες.μην σου πω ότι κάποιος απαυτούς έιναι ήδη κλεισμένος.βάλε αυτούς βάλε την ψυχολογία απτο πρωτάθλημα του χρόνου θα έχουμε ομάδα σούπερ και άσε τον χοψωνίδη και τις προεδράρες τους να κλαίνε.όπως είχε πει και ο τράκης ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
1)για τον παπανικολάου δεν είπα ότι ήταν άγιος.απλά είναι μικρός.δεν "φταίει" το παλικάρι ούτε γαύρος είναι.ο διαιτητής όμως φταίει που δεν σφυρίζει τον παπανικολάου για να σταματήσει.το παιχνίδι στο σεφ φίλατατε souldout ήθελε πολύ μεγάλα @@για να το πάρεις με τέτοια διαιτησία 80/20.φαντάσου πόσο καλύτερος είσαι.
2)ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
1)για τον παπανικολάου δεν είπα ότι ήταν άγιος.απλά είναι μικρός.δεν "φταίει" το παλικάρι ούτε γαύρος είναι.ο διαιτητής όμως φταίει που δεν σφυρίζει τον παπανικολάου για να σταματήσει.το παιχνίδι στο σεφ φίλατατε souldout ήθελε πολύ μεγάλα @@για να το πάρεις με τέτοια διαιτησία 80/20.φαντάσου πόσο καλύτερος είσαι.
2)ΔΩΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης