Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 10 Ιουν 2013, 09:25

soz που μπαίνω στην διαδικασία απάντησης σε φόρουμ ολυμπιακών.δεν το συνηθίζω.θα το κάνω μόνο και μόνο επειδή φαίνεσαι λογικός.γιατί μιλάτε για τις 2αυτές φάσεις και δεν μιλάτε και για τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου που ο κατσίβελης πχ θα έπρεπε να έχει βγει με 5 απο το ημίχρονο.γιατί δεν λέτε ότι στο πρώτο παιχνίδι η διαιτησία έπαιξε 80-20.γιατί δεν λέτε ότι όλοι κάνουν ντεμενάδες στους αγγελόπουλους επειδή έχουν το χρήμα και βάζουν ολυμπιακούς μέχρι αηδίας σπικερς να μεταδίδουν.η καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της λένε κοιτάει την καμπούρα άλλων.δεν γυρίζει η σειρά και δεν γυρίζει για ένα και μόνο λόγο.ότι έκανες τα 2χρόνια σαν ομάδα δεν βασίστηκε στο μπάσκετ που έπαιζες βασίστηκε στο τρέξιμο και τις δυνάμεις που είχες την κατάλληλη στιγμή κιόλας.τα χαπάκια όμως τέλος στους τελικούς.άλλο πιάνω έναν ντοπέ και άλλο 5.
ΥΓ το πόσο καθαρή και δίκαιη ομάδα έχεις πέρα των παραπάνω φάνηκε και στις αποφάσεις του μπερτομέου,ξέρεις τον υπάλληλο της ευρωλίγκας.εκεί που οι πρόεδροί σου βάλανε ψήφισμα για τιμωρία του παναθηναικού για τον αγώνα με την μπάρτσα.δεν μιλάω για την διαιτησία ώστε να μην πάει λονδίνο ταφήνω απέξω.αυτά για τους φίλους ολυμπιακούς.:P ^^
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 09:30

DUCKDODGERS τα παραμύθι με τα χαπάκια είναι ειλικρινά ότι πιο γελοίο κυκλοφορεί απο τα πράσινα παπαγαλάκια... Αφού βρε παλίκαρε είχαμε βρει το "κόλπο" για την κατάκτηση τίτλων, γιατί τώρα το εγκαταλείψαμε? Τι θα πει "τελείωσαν" τα χαπάκια, έχει έλλειψη ο κυρ Κώστας ο φαρμακοποιός της γειτονιάς, και την βγάζουμε μόνο με tonotil μέχρι να φέρει?

Και μέσα σε όλα....

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBask ... 88753.html
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό tak96 » 10 Ιουν 2013, 09:43

αμα ο διαιτητης που του εγινε η επιθεση το πηρε απειλητικα και φοβηθηκε δεν θα το γραφε στο φυλλο αγωνα.....οπως και να χει ανωτερος ο παο.....μολις αρχιζει ο παο και παιρνει λιγη διαφορα ο ολυμπιακος αρχιζει τα τριποντα και επειδη τα χανει αφου δεν εχει ψυχολογια...ο παο καταληγει σε νικη....την τεταρτη ολα ανοιχτα...θα ναι και ο λο πιο πολυ στο κλιμα...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Ιουν 2013, 09:50

@DUCKDODGERS, εσύ φίλε μου μήπως γνωρίζεις σχετικά με το βαλιτσάκι με τα χρήματα που "καταθέτει" κάθε αρχή της χρονίας η οικογένεια Γιαννακόπουλου στην Ένωση Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης; Τυγχάνει ο συνάδελφός μου στη δουλειά να είναι διαιτητής μπάσκετ Α' κατηγορία και μου εχει πει αρκετά πράγματα.

Επίσης ο Φούφης ο οποίος προπυλακίστηκε από τον πρόεδρό σας τυγχάνει πραγματικά να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 09:50

tak96 έγραψε:αμα ο διαιτητης που του εγινε η επιθεση το πηρε απειλητικα και φοβηθηκε δεν θα το γραφε στο φυλλο αγωνα.....οπως και να χει ανωτερος ο παο.....μολις αρχιζει ο παο και παιρνει λιγη διαφορα ο ολυμπιακος αρχιζει τα τριποντα και επειδη τα χανει αφου δεν εχει ψυχολογια...ο παο καταληγει σε νικη....την τεταρτη ολα ανοιχτα...θα ναι και ο λο πιο πολυ στο κλιμα...

Δε θεωρώ οτι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα (στραβο-αποφάσεις πάντα θα υπάρχουν), αλλα ας μην κρυβόμαστε ο "εφευρέτης της μαγκιάς" δεν είναι και απο τα καλύτερα παιδιά...
Τι εννοείς οτι αν του έγινε επίθεση δεν θα το έγραφε στο φύλλο αγώνα?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 10 Ιουν 2013, 09:54

αγαπητέ μου μανιακέ ψάξε να δεις ποιος τρώει την ποινή ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ κάποιος πιαστεί ντοπέ(εάν ο μπουρούσης που είχες πχ ) και ψάξε και την ποινή εάν 5της ίδιας ομάδας πιαστούν ντοπέ.ψάξε τους λόγους που η αρμόζουσα αρχή δεν δεχόταν να γίνουν έλεγχοι πριν τα παιχνίδια και χρειάστηκε να βγει ο γάυρος ο ιωαννίδης που ωστόσο έχει κόλληματα(ξέχασε τα νερά anyway)και να διατάξει ελέγχους πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια.όσο για τα παπαγαλάκια που λες.χρόνια τώρα λένε ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν.αλλά μόνο ο άκης πιάστηκε.φήμες.εγώ με αυτά που βλέπω είμαι σίγουρος ότι "δεν" τα παίρνουν.ρε τι σου είναι οι παπαγάλοι ε?
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 10:03

Duck να σου χαλάσω τώρα το παραμύθι???

1) Ανακυκλώνεις μια καραμέλα για την οποία δεν έχεις αποδείξεις... Απλά έτσι σου είπαν ο Κώστας ο βαζέλας, ο Γιάννης ο πράσινος, και ο Νίκος ο σουγιάς...

2) Απο όσα ξέρω φίλε μου τα "φαρμακάκια" το μόνο που μπορούν να σου δώσουν είναι αντοχή γι αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιούνται ευρέως στον στίβο... Άν είσαι άμπαλος και δεν μπορείς να πετύχεις layup μόνο σου, δεν πρόκειται η σουπερμαντολιν να σε κάνει Lebron... Έτσι απλά...
Με την ίδια λογικά μπορώ να υποστηρίξω κι εγώ πως "φαρμακάκι" έχει πάρει και ο Μπράμος που ξαφνικά την είδε Reggie Miller... Θα στο χαλάσω αλλα δεν υπάρχει τέτοιου είδους cheatcode...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 10 Ιουν 2013, 10:07

nkav64 φυσικά ο γιαννακόπουλος κάνει κατάθεση για τους εντός έδρας αγώνες του παναθηναικού και οι αγγελόπουλοι κάνουν κατάθεση για τους εντός έδρας αγώνες του ολυμπιακού.δεν ζω σε νιρβάνα.βλέπω τι γίνεται.βλέπω πχ ότι η ανανέωση του χρόνου που πήρε ο ολυμπιακός στο πρωτο παιχνίδι ήταν παντελώς ανύπαρκτη και ότι στον αντιτσ φυσικά και έγινε φάουλ.
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 10 Ιουν 2013, 10:12

φιλε μανιακε την απάντηση την έδωσες μόνο σου....2) Απο όσα ξέρω φίλε μου τα "φαρμακάκια" το μόνο που μπορούν να σου δώσουν είναι αντοχή γι αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιούνται ευρέως στον στίβο... Άν είσαι άμπαλος και δεν μπορείς να πετύχεις layup μόνο σου, δεν πρόκειται η σουπερμαντολιν να σε κάνει Lebron... Έτσι απλά...
στο φιναλφορ δεν φαινόσουν τόσο άμπαλος.και layup έβαζες και σαυτο που λες περι αντοχής και σαν το κατσίκι έτρεχες και πηδούσες
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 10:43

Δηλαδή αρκεί η βελτίωση της αντοχής και μόνο, για να σε κάνει υπερπαιχταρά και να διεκδικείς τίτλους επιπέδου Ευρωλίγκα, και μάλιστα η ντόπα σε κάνει να βάζεις και layup...Οκ, λογικό μου ακούγεται...

Αλήθεια την περίοδο που βρέθηκε ύποπτος ο Μπουρούσης, για θύμισε μου τι τίτλους είχε πάρει ο Ολυμπιακός? Να υποθέσω οτι η παρτίδα ήταν ληγμένη και δεν απέδωσε?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB