- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 05:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Ρε soldout, μην το παρακάνεις αδερφέ...Μια καλή κουβέντα είπες για τον Ολυμπιακό, και στο καπάκι άρχισες το κράξιμο περι παραδοχής ανωτερότητας κτλ... Πες μας τώρα οτι και ο Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε τον Ολυμπιακό, και έστειλε και συγχαρητήρια... Για πες μου που ακριβώς στο κατόρθωμα του Ολυμπιακού, η ομάδα σου έδειξε ανωτερότητα και παραδέχτηκε τον αιώνιο?
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
soldout έγραψε:nkav64 έγραψε:ASIMODRAKOS έγραψε:προφανως αλλα ισωσ ειχε δικιο αυτοσ που το ανεφερε.ειδικα οσο αφορα τα προσωπα που κανουν κουμαντο στο ποδοσφαιρο.διοτι οι ομαδεσ ειναι απλα επιχειρησεις πια...
Καλύτερα να αφήσουμε τα περι δικαίων και αδίκων γιατί άκρη δεν πρόκειται να βγει...[/quot
nai ontws..ara as ta afisoume etsi..mia xara pane opws mas simferei..sesti logiki!!!
mpravo ston basketiko olimpiako...oloi to paradexontai..kati vevaia pou den sinevei pote me tin aytokratoria tou panathinaikou...gt poli apla thelei kai ligo filotimo na paradexteis ton aionio antipalo sou (opws ekane p.x. o diamantidis) kati pou den exoun oi paragontes tou olimpiakou...
oso gia ti mpala...kai mono oti den paradexeste kapoia pragmata h kanete oti den ta vlepete....exete katastrepsei ta panta kiriolektika...pleon gelane oloi!!!
1. Γράφε ελληνικά
2. Αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να σεβαστείς αυτόν στον οποίο απευθύνεσαι, καλύτερα μην απαντάς.
3. Τα θαυμαστικά δεν χρειάζονται. Τα διαβάσαμε αυτά που έγραψες.
4. Όπως θα έχεις καταλάβει εδώ είναι το enternity και όχι G7, G13, G21 κλπ, οπότε αντίστοιχα σχόλια καλύτερα στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.
5. Μήπως θα ήθελες να μας μιλήσεις για τη "χρυσή" εποχή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο ελληνικό ποδόσφαιρό;
6. Μήπως θα ήθελες να μας πεις για τη "χρυσή" εποχή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ;
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Περάσανε και οι 2 "αιώνιοι" στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός δυσκολέυτηκε αρκετά με τον Πανιώνιο ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε σχετικά άνετα από το Ρέθυμνο (αν και δυσκολεύτηκε στο 3ο δεκάλεπτο μόνο). Πώς τους βλέπετε τους τελικούς; Νομίζω ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα το πάρουμε.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω το νόημα των playoffs... Αμέσως στους τελικούς θα έπρεπε να πηγαίνουμε. Τώρα για την σειρά βλέπω νίκες για τους γηπεδούχους, και στο τελευταίο όλα ανοιχτά...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Από ότι βλέπω πάντως,μεταγραφές ο Ολυμπιακός πάλι δεν θα κάνει.Συνεχώς χάνουμε τους παίκτες που θέλει ο Μίτσελ...Επίσης μεγάλο όνομα δεν νομίζω να δούμε.Έχουμε και τον χοντρό που δεν θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα.Ελπίζω να κινηθούν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και να το πάρει λίγο πατριωτικά το θέμα μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.Επίσης δεν μου αρέσει που δεν κοιτάει να βγάλει και κάνα Έλληνα παίκτη,πάλι σε Ισπανούς κοιτάμε...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Από ότι βλέπω πάντως,μεταγραφές ο Ολυμπιακός πάλι δεν θα κάνει.Συνεχώς χάνουμε τους παίκτες που θέλει ο Μίτσελ...Επίσης μεγάλο όνομα δεν νομίζω να δούμε.Έχουμε και τον χοντρό που δεν θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα.Ελπίζω να κινηθούν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ και να το πάρει λίγο πατριωτικά το θέμα μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.Επίσης δεν μου αρέσει που δεν κοιτάει να βγάλει και κάνα Έλληνα παίκτη,πάλι σε Ισπανούς κοιτάμε...
Ποιος το μπιιιιπ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Έχει καταντήσει αηδία πια. Δεν έχει νόημα να παρακολουθείς. Ξέρουμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα και στην ευρώπη τίποτα. Μεγάλα ονόματα δεν έρχονται οπότε τι να σκάμε. Μπάσκετ και πάλι μπάσκετ που το ευχαριστιόμαστε γιατί η ομάδα μας πρωταγωνιστεί παντού και είναι και πιο ανταγωνιστικό προσφέροντας πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις και πολύ περισσότερη ευχαρίστηση. Από ποδόσφαιρο καλύτερα να βλέπουμε κανένα Αγγλικό πρωτάθλημα άντε και κανένα Ισπανικό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Καλά ότι είναι σιχαμένο είναι,απλά γελάω με τα τόσο ονόματα που ακούγονται κατα καιρούς ότι θέλουν,σκίζονται για την ακρίβεια να έρθουν,και να παίξουν στο Champions league στο οποίο και φέτος έχουμε βάλει στόχο,απλά δεν δίνει τα απαραίτητα χρήματα-νοοτροπία για να πετύχουμε.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης