Όπως το είπες φίλε μου GO SPURS μπας και κατατρωπώσουν τον αχώνευτο υπερόπτη Λε Μπρόν και την ακόμα πιο αχώνευτη παρέα του...όσο για το Μανού παικταράς από άλλο πλανήτη...βιάστηκαν όσοι ήθελαν να τον τελειώσουν.
Ο Lillard πολύ καλός παίκτης και είναι τυχερός που δεν είναι μόνος...Λες να είναι ο νέος Drexler;
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 20:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Το miami δεν τρέχει, ή πολύ απλά δεν τα δίνει όλα και παίρνει τα μάτς. Στην post-season θα παίξουν ως miami και λογικά θα το πάρουν ξανά, αλλά όσο παικταράς και αν είναι ο Lebron άλλο τόσο εξαρτάται από την αρχηγάρα τον Wade και τον Bosh.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Εγω φετος τους Suns εχω παρατηρησει οτι πανε παρα μα παρα πολυ καλα,επιτελους δενουν σαν ομαδα και παιρνουν νικες και ειναι και σε τροχια για τα play off,αμα γινει και αυτο που λενε οτι θα δωσουν Okafor για να παρουν Pau Gasol θα ειναι πολυ καλη προσθηκη στο ροστερ,θα ηθελα πολυ να δω τον Gasol στους Suns
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ξέρουμε τι συμβόλαιο έχει ο Okafor? Θέλω να ψυχολογίσω την κίνιση των Lakers που πάνε να δώσουν τον Gasol, και το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι οτι ο Okafor μπορεί να έχει ένα μικρό σχετικά με τον Gasol συμβόλαιο και πάνε να απελευθερώσουν λίγο χώρο στο salary cap τους έτσι ώστε το καλοκαίρι να μπορύν να χτυπίσουν τον Anthony, αλλιώς δεν έχει νόημα η κίνιση αυτή από μεριά των lakers
- alexthrylos
Οι φετινοί Suns πέρα απ'το ότι είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι και η πιο fun to watch ομάδα.Ασταμάτητο run and gun και με τον Dragic να είναι στην κορύφωση της καριέρας του.Οι Lakers θέλουν να ελαφρύνουν το salary cap τους για να είναι περισσότερο ευέλικτοι το καλοκαίρι αλλά και για να γλιτώσουν μεγάλο ποσοστό από τον φετινό φόρο πολυτέλειας μιας και δεν έχουν αγωνιστικούς στόχους για φέτος.Το θέμα όμως είναι κατά πόσο θα κολλήσει ο Gasol στους Suns μια και τρέχουν ασταμάτητα κι έχουν νεαρούς αθλητές γι'αυτό.Ο Gasol στα 33 του δεν μου φαίνεται να κολλάει.
Ο Okafor έχει 14,5 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο και ο Gasol 19,3.Η λογική λέει πως αν πάρουν τον Okafor θα κοιτάξουν να τον ανταλλάξουν μετά.
Ο Okafor έχει 14,5 εκατομμύρια δολάρια συμβόλαιο και ο Gasol 19,3.Η λογική λέει πως αν πάρουν τον Okafor θα κοιτάξουν να τον ανταλλάξουν μετά.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Άν έχει 14.5 ο Οκαφόρ έπεσα μέσα σε αυτό που έλεγα πριν
και στην τελική αν δεν καταφέρουν να τον ανταλλάξουν θα έχουν έναν σχετικά καλό ψηλό ο οποίος θα μπορεί να φανει χρίσημος που και που. Πάντως χαίρομαι για την χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση του Wade, 30 πόντους καιρό έχει να "βρέξει"

- alexthrylos
Πολυ μεγαλο σουτ,μεγαλος παιχτης o James,χρονο με το χρονο γινεται καλυτερος,τρενο πανε οι Heat και φετος αλλα με την καμια δε θα ηθελα να τους δω να το παιρνουν 3η σερι χρονια 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μία νίκη μακριά από τον τίτλο για τους Σπερς και τον μυθικό Τιμ Ντάνκαν....να μην το προεξοφλούμε αλλά δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση για την αρμάδα του μέγιστου Πόποβιτς.Η επιτομή της ομάδας πρότυπο.Καλοδουλεμένη και σκληρά προπονημένη όσο δεν πάει.Άλλες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει εάν έχαναν όπως έχασαν το περσινό πρωτάθλημα.Ας πάρουν φέτος αυτό που άξιζαν πέρυσι.
Και ναι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να μην το πάρει Ο Λεμπρόν.
Παικταράς,μια ομάδα μόνος του αλλά αυτό που συνεχώς κάνει flopping αλλά γελάει ειρωνικά όταν το κάνουν οι άλλοι και που ΜΟΝΙΜΩΣ διαμαρτύρεται για φάουλ λες και είναι ο Θεός και δεν επιτρέπεται να χάσει καθαρά καλάθι έχει κουράσει.Σε κάθε φάση διαμαρτύρεται και τεχνική ποινή ούτε για αστείο.
Και τέλος αναδεικνύεται πόσο εύκολη ήταν φέτος αλλά και αρκετά χρόνια πλέον η Ανατολή.Αν οι Χιτ ήταν στην Δύση θα έπρεπε να δεινοπαθήσουν για να περάσουν τελικό.Ομάδες όπως η Οκλαχόμα και οι Κλίπερς για πλάκα θα πηγαίναν τελικό στην Ανατολή.Εδώ βγήκαν εκτός play off οι Suns που αν έπαιζαν στην Ανατολή θα ήταν τρίτοι!!!!!!!!!
Και ναι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να μην το πάρει Ο Λεμπρόν.

Και τέλος αναδεικνύεται πόσο εύκολη ήταν φέτος αλλά και αρκετά χρόνια πλέον η Ανατολή.Αν οι Χιτ ήταν στην Δύση θα έπρεπε να δεινοπαθήσουν για να περάσουν τελικό.Ομάδες όπως η Οκλαχόμα και οι Κλίπερς για πλάκα θα πηγαίναν τελικό στην Ανατολή.Εδώ βγήκαν εκτός play off οι Suns που αν έπαιζαν στην Ανατολή θα ήταν τρίτοι!!!!!!!!!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Φέτος απλα δεν το χάνουμε...Οι υπερόπτες-γατάκια του Miami, ας το πάρουν χαμπάρι οτι φέτος δεν... Πραγματικά σε αυτη την σειρά των τελικών ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ο Kawhi Leonard. O πιτσιρικάς ντύθηκε Lebron, και αν συνεχίσει έτσι εχει λαμπρό μέλλον μπροστά του
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης