- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 17:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
πολύ καλά έπαιξε η ομάδα χθες.ο κάρι δείχνει ότι είναι μέρος της ομάδας εδώ και χρόνια που είναι θετικότατο.ο γκουιν δεν μου άρεσε και πολύ αλλά είναι νωρίς ακόμα.στα μεταγραφικά παιδιά εγώ εκτός από τον φώτση δεν ξέρω άμα έχουμε κλείσει κανέναν άλλο.πάντως μακάρι γιατί με φώτση παππά γιάνκοβιτσ και άμα κρατίσουμε κάρι και το υπόλοιπο ρόστερ τότε δεν θα παιζόμαστε του χρόνου.ο τσαρτσαρής θα σταματήσει φέτος?
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
με κόουτς πεδουλάκη δεν νομίζω να φύγει ο τσαρτσαρής.δεν παίρνει και πολλά.για τον μαικ όπου υπάρχει καπνός λένε υπάρχει και φωτιά δεν θα με χαλούσε η επιστροφή του καθόλου και ας είναι μεγάλος(δεν ξεχνώ την παιχτούρα τον Μιντλετον που αν δεν κάνω λάθος παίζει ακόμη).το μόνο που με φοβίζει για του χρόνου είναι ότι μάλλον δύσκολα θα κρατήσουμε το δίδυμο λασμε-γκιστ.
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
paiktes san to midleton de vriskontai..o tipos akoma kai stis diakopes ekane proponiseis..asiliptos!!!DUCKDODGERS exeis akousei kati gia lasme gist..kai les oti tha spasei to didimo??makari na meinoun....pantws gia xthes ontws o kari..einai fotia kai den pairnei travigmenes energeies ola ta shoot itan swsta kai to monadiko astoxo itan sti liksi twn 24rwn...o guinn opws to evlepa epsaxne ena triponto gia na ksepsarwsei..gi ayto tou edinan kai ti mpala sta teleutaia lepta..pantws kai oi dio exoun diathesi sto rebound se genikes grammes..kai to tonizw giati me to gauro ta rebounds tha paiksoun kathoristiko rolo!!telos elpizw n arxisoume na vazoume kai kamia voli..eimaste tragikoi fetos s ayton ton tomea!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
κορκο ένα χρόνο έχει σίγουρα ο λάσμε και για τον γκιστ κρατάω μία επιφύλαξη γιατί έχω την εντύπωση ότι έγινε "ανταλλαγή"συμβολαίου με πάνκο του οποίου το συμβόλαιο ήταν διετές αλλά έγινε μονοετές (επειδή δεν το ήθελε η μάλαγα)αφού έδωσε κάποια χρήματα ο γιαννακόπουλος στον παίχτη.αλλά και 5ετές να είχαν δεν μπορείς να πεις σέναν παίχτη κάτσε εδώ μετα 400χιλ όταν έχει πρόταση να πάρει τουλάχιστον τα διπλάσια.με τί μυαλό θα παίζει και με τι ψύχη.και μιλάμε για παίχτες που είναι 1χρόνο στην ομάδα και δεν θησαύρισαν απαυτήν.όλοι κοιτανε την τσέπη τους.φίλε souldout θα ήμουν αφελής αν σου έλεγα ότι ξέρω κάτι.φήμες υπάρχουν και η απλή λογική ότι δύσκολα θα κρατήσεις τον παίχτη αφού δεν μπορείς να προσφέρεις αυτά που μπορούν να δώσουν οι άλλοι.αν τώρα ο γιαννακόπουλος αποφασίσει να τα χώσει για νατον κρατήσει είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο.με τον χοντρό πείτε μου τι θα κάνουμε.σπάω το κεφάλι μου να βρω....αφού και με τον μήτσο play έχει αυτή την απόδοση δεν νομίζω να υπάρξει κάποιος που να μπορεί να τον αξιοποιήσει
ο μπατιστ θα έρθει να κλείσει καρριέρα αν έρθει επομένως δεν νομίζω να έχει τις απαιτήσεις που είχε αφού και με βάση την χρονιά που έκανε δεν θα έχει και προτάσεις ανάλογες μαυτές που είχε
ο μπατιστ θα έρθει να κλείσει καρριέρα αν έρθει επομένως δεν νομίζω να έχει τις απαιτήσεις που είχε αφού και με βάση την χρονιά που έκανε δεν θα έχει και προτάσεις ανάλογες μαυτές που είχε
-
DUCKDODGERS o sofo den paizei toso asxima ton tekeutaio kairo...ti parapono exeis????osi wra paizei kai tous pontous tou vazei kai tous antipaloun fortonei me foul...kai tis adinamies tou tis kserei kai o idios kai o pedoulakis....gia ayto kai ton dialekse!!!ante na doume pws tha paei simera to match...thelw na dw guinn!!!
- soldout
ελάτε ρε παιδιά μόνο με ρεαλ έχει παίξει ο σκλαβενίτης και αυτό γιατί ο προπονητής της είναι ολίγον Γιαννάκης.φυσικά και προσπαθεί αλλά μόνο στα ελληνικά ματσ παίζει στην ευρώπη είναι ανύπαρκτος και τον έχουμε για βασικό σέντερ έτσι.όλοι τον συμπαθούμε αλλά τι να κάνουμε να φωνάξουμε τον στοκτον.αποσύρθηκε.ωστόσο το ότι είναι πρώτη χρονιά έχει ελαφρυντικό αλλά επαναλαμβάνω και με τον μήτσο που έχει κάνει μάγκες τόσους και τόσους αυτός...anyway μην το αγχώνουμε το παλικάρι και το ρίξει στο "λάδι και ρίγανη".σαφώς και δεν έχουμε απτά καλύτερα δίδυμα κορκο διαφωνώ δεν στακάρουν και μαζί άλλωστε.λάσμε γκιστ ναι για φέτος αλλά χωρίς την σταθερότητα άλλων ετών και ψηλών.προσωπική άποψη ο μαυροκεφαλίδης θα κόλλαγε άνετα στην ομάδα αλλά και αυτός παίρνει πολλά
souldout γκουιν εδώ γκουιν εκεί ο τύπος τα έχει σπάσει και όχι τπτ άλλο καμιά κίνηση πέραν το σουτ δεν έχω δει,θα δούμε ωστόσο ο άλλος απτην άλλη δεν καταλαβαίνει τπτ μπορεί και να έχει 70+%στα τρίποντα βρε λες να τους καρφώσει ο τύπος?χεχε
souldout γκουιν εδώ γκουιν εκεί ο τύπος τα έχει σπάσει και όχι τπτ άλλο καμιά κίνηση πέραν το σουτ δεν έχω δει,θα δούμε ωστόσο ο άλλος απτην άλλη δεν καταλαβαίνει τπτ μπορεί και να έχει 70+%στα τρίποντα βρε λες να τους καρφώσει ο τύπος?χεχε
-
DUCKDODGERS ton adikeis to sxortsianiti..skepsou pws otan mpainei se kathe epithesi sproxnei kai kai sproxnetai..trwei poli ksilo alla de fenetai kai giati einai ogkolithos..ap tin alli skepsou pws se kathe epithesi pairnei ti mpala kai prospathei eite na teleiwsei ti fasi eite na fortosei me foul eite na pasarei ekso..ksereis pollous psilous pou kiriolektika se kathe epithesi kanei paixnidi eite me epitixia eite oxi???auto einai teleiws eksouthenotiko!!!ap tin alli simfwnw pws exoume poli kalo didimo psilwn alla oxi kai to kalitero opws eipes,afou o sofo polles fores kanei lathi otan doublaretai alla einai kai argos stin amina opote ton stoxeuoun sto pick n roll!!ap tin alli o lasme einai theos stin amina alla stin epithesi den mporei na paiksei me plati...vazei oti tou dinei o mitsos etimo omws einai ekpliktika filotimos kai paizei gia tin omada..opws ki hains ap tous gaurous!!!o carry fenetai ontws fonias kai tha voithisei..oso gia ton guinn meta to simerino match..fenetai pws exei katalavei pou exei erthei kai exei xestei panw tou...ap tin alli kakws o pedoulakis simera ton evale sto tetarto dekalepto mazi me giannopoulo kai loipous..dioti poli apla tote paizotan eleuthero kai anarxo basket..opote einai pio diskolo na mpei sta sistimata tis omadas..tha mporouse na mpei ap tin triti periodo aneta!!exei kapoia kala stoixeia..opws oti vlepei pases kai voithaei sto epithetiko kai amintiko rebound..omws fenetai pws psaxnei 1-2 triponta gia na parei ta panw tou..an den to kanei stin nea smirni tote poli diskola tha exei eukairia me to gauro!!!ontws o maurikefalidis tha itan treli epilogi..kai nomizw pws i barca mporei kai na ton kratisei..den einai xazoi oi ispanoi!!telos o sofo paizei kiriws otan einai pagko o mitsos tha to exeis paratirisei..to exei pei ki oidios oti xrisimopoiei to sofo san playmaker raketas..na traviksei paiktes..na dwsei ti mpala kai na ginei paixnidi..an meinei tha deis oti sinexws tha to veltiwnei ayto to stoixeio!!!
- soldout
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης