- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 20:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Άντε να γουστάρουμε.
Το καλό είναι πως φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό με Miami,Pacers,Nets,Bulls,Knicks στην Ανατολή και στην Δύση να γίνεται χαμός με Spurs,Thunder,Clippers,Warriors,Grizzlies,Rockets και χωρίς να αναφέρω καν τους Lakers!Showtime!!!

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Έτσι να αρχίζουν τα κεράσματα στα παληκάρια
Πολύ ψηλά την έχουν τη μύτη και ελπίζω φέτος να φάνε στραπάτσο.
Όσο για τη Βοστώνη, αν και η ομάδα μου, πιστεύω ότι φέτος έχει να πέσει πολύ γέλιο...και πως να είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν ονειρεύονται να χτίσουν τη μελλοντική ομάδα γύρω από το Ρόντο; Και με τον άπειρο Stevens στον παγκο θα κάνουμε θαύματα φέτος

Πολύ ψηλά την έχουν τη μύτη και ελπίζω φέτος να φάνε στραπάτσο.
Όσο για τη Βοστώνη, αν και η ομάδα μου, πιστεύω ότι φέτος έχει να πέσει πολύ γέλιο...και πως να είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν ονειρεύονται να χτίσουν τη μελλοντική ομάδα γύρω από το Ρόντο; Και με τον άπειρο Stevens στον παγκο θα κάνουμε θαύματα φέτος

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Καλά ναι οι Celtics φέτος έχουν μόνο τον Rondo ο οποίος δεν είναι αρκετός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκαναν αυτή την ανταλλαγή και άφησαν προπονητή και Pierce, Garnett να φύγουν. Κρίμα. Ας ελπίσουμε τα επόμενα χρόνια να χτίσουν ένα αξιόλογο σύνολο αλλά φέτος δεν θα κάνουν πολλά. Και στα play off να μπουν επιτυχία θα είναι.
2 συνεχόμενες ήττες για τους Heat. Το πόσο το έχω χαρεί δεν λέγεται. Νίκησαν και οι Bulls με καλάθι του Rose στην εκπνοή. Φαίνεται ότι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του. Στα φιλικά έδειξε ότι τον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Δεν ξεκίνησε καλά την κανονική περίοδο αλλά λογικά στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτερος.
2 συνεχόμενες ήττες για τους Heat. Το πόσο το έχω χαρεί δεν λέγεται. Νίκησαν και οι Bulls με καλάθι του Rose στην εκπνοή. Φαίνεται ότι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του. Στα φιλικά έδειξε ότι τον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Δεν ξεκίνησε καλά την κανονική περίοδο αλλά λογικά στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτερος.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Πάλι τραυματίστηκε ο Rose. Τι θα γίνει με αυτό το παιδί; τι ατυχία είναι αυτή; Πάει και αυτή η σαιζόν. Από του χρόνου πάλι.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης