- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The NBA Thread
Και εγω πιστευω οτι ο Rose θα ειναι οπως πριν. Οντως στους περισσοτερους μετα απο τετοιους τραυματισμους λειπει κατι σε σχεση με πριν αλλα αυτοι συνηθως δεν καθονται εξω για τοσο μεγαλο διαστημα. Συνηθως παιζουν αμεσως μολις τους πουν οι γιατροι ειτε γιατι θελουν ειτε γιατι τους πιεζει η ομαδα. Ηταν σωστο απο τη μερια του Rose να περιμενει τοσο πολυ. Ηθελε να ειναι σιγουρος οτι θα ειναι οπως πριν τον τραυματισμο οταν θα επιστρεφε. Εφοσον λεει τωρα οτι ειναι στο 100%, δηλαδη οπως πριν δεν εχουμε λογο να μην τον πιστεψουμε. Βεβαια αυτο μενει να αποδειχθει και μεσα στο γηπαιδο. Απλα ειμαι αισιοδοξος. Αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα και δεν εχουμε και αλλους τραυματισμους (χτυπηστε ξυλο) τοτε μπορουμε να παρουμε και πρωταθλημα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Εντάξει ο συγκεκριμένος πιστεύω οτι το παράκανε.... Μία ολόκληρη σεζόν έξω? Πολλά ακούγονται για πιέσεις απο adidas...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
SirLvr έγραψε:Κάνεις λάθος. Το σημαντικότερο κομμάτι που έλειπε φέτος από τους Bulls είναι ένας super star. Και αυτό τους προσφέρει ο Rose. Έτσι και αλλιώς αυτή η ομάδα είναι χτισμένη πάνω του, να αμύνεται καλά και να ανοίγει χώρους για αυτόν. Και εδώ φαίνεται η διαφορά όταν λείπει ο Rose. Με Rose 1οι με καλύτερο ρεκόρ στη περιφέρεια και αν θυμάμαι καλά και στο NBA. Χωρίς Rose μέτριοι και 5οι. Και φέτος στα κρίσιμα ματς (π.χ. με το Miami όταν είχε σερί 27-0) μίλησε η φανέλα. Αν στο ίδιο ματς, οι ίδιοι παίχτες έπαιζαν για τους Clippers ή τους Nuggets κλπ θα έφταναν οι Heat στο 28-0 και πιθανόν στο ρεκόρ. Όχι πως δεν είναι καλοί παίχτες, είναι πάρα πολύ καλοί. Αλλά χρειάζονται δίπλα έναν leader, έναν MVP. Τέλος πιστεύω θα καταφέρει να γυρίσει και στο 100%. Σωματικά είναι έτοιμος εδώ και 4 μήνες. Ψυχολογικά μένει να γίνει, αλλά μετά από 2-3 καλά ματς πιστεύω πως θα δούμε τον παλιό καλό Rose. Ε και ο Kobe στα 34 έπαθε αυτό που έπαθε αλλά το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να γυρίσει και να πάρει το 5ο δαχτυλίδι. Άλλο Rose και άλλο Kobe βέβαια..
ότι απέδειξαν πως μπορούν και χώρις αυτόν εννοώ να μείνουν σε υψηλό επίπεδο.φυσικά και πάλι θα χρειάζονταν έναν που θα τους πήγαινε ένα σκαλί παραπάνω και στο πρωτάθλημα αλλά αυτός πχ θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι και ο τριαντάφυλλος.λέμε τώρα...για τον φίλο παρακάτω που μιλάει για την αντίντας δεν το θεωρώ απίθανο.είναι τρελά τα λεφτά που παίζονται.ποιος θα ήθελε έναν τέτοιο παίχτη να βγαίνει απτο "παιχνίδϊ"νωρίς.άσε που αμέρικα σκέφτονται εντελώς ανάποδα απότι εδώ
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Υπέγραψε στους Nuggets o Robinson
http://nba.sport24.gr/article/2343728/u ... o-robinson
Τι έγινε, το κλείνουν το μαγαζί οι ταύροι?
http://nba.sport24.gr/article/2343728/u ... o-robinson
Τι έγινε, το κλείνουν το μαγαζί οι ταύροι?
-
nfs_maniac - Moderator
Αφού είναι χαζοί.Σιγά τα χρήματα που θα έπαιρνε.Έκανε φοβερή χρονιά,παρακαλούσε να μείνει και πήγε τελικά με μόλις 2 μύρια τον χρόνο στους Νάγκετς!Κι αν σκεφτείς πόσοι ατάλαντοι έκαναν καλύτερα συμβόλαια σε τρελαίνει!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτη η κίνηση... Ήταν πολύ καλός όλη την χρονιά, και μάλιστα έγινε ακόμα καλύτερος στα playoffs (!!!)
-
nfs_maniac - Moderator
Και εμένα δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση. Δεν μπορώ να την καταλάβω. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μόνο φεύγουν παίκτες. Δεν παίρνουμε κανένα. Κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος θα ήταν πολύ χρήσιμος. Προτίμησε τον Hinrich που όμως παίζει μόνο άσσος και είχε και προβλήματα τραυματισμών την προηγούμενη χρονιά. Άσε που ο Nate μπορεί να παίξει και 2άρι. Τι να πω; ελπίζω να πάρουμε κάποιον παίκτη σύντομα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Σε μια γεμάτη χρονιά είχε 13.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ και στα playoffs 16.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ. Αν είχα αυτόν στην ομάδα μου για αλλαγή του Rose θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Αλλά πιστεύω θα βοηθήσει τους Nuggets να κάνουν άλλη μια καλή χρονιά.
-
SirLvr - Δημοσιευσεις : 237
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης