Όλα προμελετημένα είναι! Έχουμε κουραστεί πλέον να είμαστε θεατές στα ίδια έκτροπα και να ακούμε τις ίδιες αερολογίες! Αλλά όσο το ποδόσφαιρο είναι ο άρχοντας για το ξέπλυμα χρήματος...
Η δύναμη βρίσκεται σε εμάς! Όσο πηγαίνουμε στο γήπεδο και δεν τους γυρνάμε την πλάτη μέχρι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, χαΐρι δεν θα δούμε!
Εγώ δεν θα πω ντρέπομαι για τα επεισόδια! Όχι! Οργή και μένος αισθάνομαι για όλο αυτό το ψεύτικο και ανήθικο σκηνικό που έχει στηθεί εις βάρος του αθλήματος αλλά και όλων εμάς που το αγαπάμε!
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 18:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Djibril έγραψε:"Ζωντανεύω" και πάλι το thread, περιμένοντας να ακούσω τις απόψεις σας. Τι λέτε, πρέπει να φύγει ο "παππούς";
Χθες !!!!
Αλλά όταν έχεις τον Αλαφούζο,δεν υπάρχει σωτηρία !
Έχουν κατεβάσει πολύ τον πήχη της ομάδας διοίκηση - προπονητής (είναι loser και ο Αλαφούζος ειδικά είναι και άμπαλος) και δυστυχώς αυτό περνάει και στους παίχτες !
Μας κοροϊδεύει στα ίσια ο Φερέιρα,αλλά βρίσκει και τα κάνει.
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
-
Fonis - Δημοσιευσεις : 80
Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μια ομάδα χωρίς πλάνο, με λάθος στρατηγική (αν υπάρχει) και κακές επιλογές παικτών πριν (έχω βαρεθεί να βλέπω τον Μαρίνο αμυντικό χαφ) και κατά τη διάρκεια του αγώνα (ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπαίνει ο πολύ καλός, αλλά μικρόσωμος Λαγός σέντερ μπακ μετά τον τραυματισμό του Πίντο, όταν στην αντίπαλη ομάδα παίζει ο Παπάζογλου).
Ήμουν από αυτούς που υποστήριξαν τον Φερέιρα όσο κανέναν άλλον προπονητή. Τον στήριξα πρόπερσι μετά την κακή αρχή στα playoffs, πέρυσι μετά τους αποκλεισμούς από Οντένσε και Μακάμπι, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στα τρία ντέρμπι, μετά την ήττα και το "αντίο πρωτάθλημα" στη Λιβαδειά, μετά τον φετινό αποκλεισμό από την Μάλαγα, αλλά ως εδώ. Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω έναν άνθρωπο αναίσθητο, που ζει στο δικό του κόσμο και μας κουφαίνει τόσο με τις επιλογές του κατά τη διάρκεια των ματς, όσο και με τις δηλώσεις του μετά από αυτά (χθες βάφτισε "έμπειρη ομάδα" τον ΟΦΗ). Επίσης, δε βλέπω ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην ομάδα παρόλο που σε ορισμένα ματς έτυχε η μεσοεπιθετική γραμμή να αποτελείται από παίκτες που έπαιζαν από πέρυσι μαζί (Βιτόλο-Μαρίνος-Ζέκα χαφ, Κουίνσι-Λάζαρος-Τοτσέ επίθεση). Μακάρι να είχαμε μια σοβαρή διοίκηση και πάνω απ' όλα τα χρήματα για να τον αποζημιώσουμε και να φύγει.
Ήμουν από αυτούς που υποστήριξαν τον Φερέιρα όσο κανέναν άλλον προπονητή. Τον στήριξα πρόπερσι μετά την κακή αρχή στα playoffs, πέρυσι μετά τους αποκλεισμούς από Οντένσε και Μακάμπι, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στα τρία ντέρμπι, μετά την ήττα και το "αντίο πρωτάθλημα" στη Λιβαδειά, μετά τον φετινό αποκλεισμό από την Μάλαγα, αλλά ως εδώ. Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω έναν άνθρωπο αναίσθητο, που ζει στο δικό του κόσμο και μας κουφαίνει τόσο με τις επιλογές του κατά τη διάρκεια των ματς, όσο και με τις δηλώσεις του μετά από αυτά (χθες βάφτισε "έμπειρη ομάδα" τον ΟΦΗ). Επίσης, δε βλέπω ΚΑΜΙΑ βελτίωση στην ομάδα παρόλο που σε ορισμένα ματς έτυχε η μεσοεπιθετική γραμμή να αποτελείται από παίκτες που έπαιζαν από πέρυσι μαζί (Βιτόλο-Μαρίνος-Ζέκα χαφ, Κουίνσι-Λάζαρος-Τοτσέ επίθεση). Μακάρι να είχαμε μια σοβαρή διοίκηση και πάνω απ' όλα τα χρήματα για να τον αποζημιώσουμε και να φύγει.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
welcome back..Djibril
Για την ομάδα μας δεν εχω πολλα να πω με της φετινές επιλογιές σε παικτες απο τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ προπονητη με διωγμους καλων παικτων και ως αποκοριθωμα τον διωγμο της ''σημαία'' μας (καραγκούνη ως τελευταιο παράδειγμα)
Ειμαστε σε ασχήμη μοιρα που βεβαια συντελουν και οι Βαρδυνογιανναραίοι αλλα και τα club Βγενοπουλου-Πατερα Αλαφουζο στην ολη κατασταση με την κοντρα τους, καταφεραν να κανουν τον παναθηναικο ομάδα β κατηγορίας ...
Για την ομάδα μας δεν εχω πολλα να πω με της φετινές επιλογιές σε παικτες απο τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ προπονητη με διωγμους καλων παικτων και ως αποκοριθωμα τον διωγμο της ''σημαία'' μας (καραγκούνη ως τελευταιο παράδειγμα)
Ειμαστε σε ασχήμη μοιρα που βεβαια συντελουν και οι Βαρδυνογιανναραίοι αλλα και τα club Βγενοπουλου-Πατερα Αλαφουζο στην ολη κατασταση με την κοντρα τους, καταφεραν να κανουν τον παναθηναικο ομάδα β κατηγορίας ...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Συμφωνώ ότι η ομάδα δεν έχει πλάνο,δεν έχει στρατηγική,δεν δουλεύει στην τακτική,αλλά πάνω απ΄όλα δεν έχει ψυχολογία,δεν έχει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι δουλειά του προπονητή !
Όταν σου λέει ο προπονητής σου οτι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αποκλείσεις τη Μάλαγα,ότι η Μάριμπορ είναι το φαβορί,ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι ομάδα δυσκολοκατάβλητη,ο ΟΦΗ ομάδα έμπειρη (οι 6 από τους 11 έπαιζαν για πρώτη φορά στη Super League),παίρνεις Χ στο ΟΑΚΑ με Τότεναμ και Λάτσιο και κοκορεύεσαι λες και πήρες το Τσ.Λιγκ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ....ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
Η ομάδα την οποία απαξιώνει,κοστίζει 20 εκ.ευρώ,και οι περισσότεροι παίχτες είναι εισηγήσεις δικές του !
Όλοι καταλαβαίνουμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα,κανείς δεν είπε να κάνεις ευρωπαϊκή πορεία,ούτε καν να πάρεις το πρωτάθλημα,αλλά όπα ρε γίγαντα Φερέιρα,πόσο καλύτερη ομάδα έχουν ο Πανθρακικός,ο ΠΑΣ,ο Αστέρας Τρίπολης,ο Άρης,ο ΟΦΗ ? Θα μας τρελάνεις ?
Κάποια στιγμή σταματούν να υφίστανται και οι δικαιολογίες !
Ο Πανιώνιος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικά προβλήματα,με 18χρονα παιδιά είναι 2ος με 18 πόντους !
Γιατί έχει προπονητή φιλόδοξο !
Όταν σου λέει ο προπονητής σου οτι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αποκλείσεις τη Μάλαγα,ότι η Μάριμπορ είναι το φαβορί,ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι ομάδα δυσκολοκατάβλητη,ο ΟΦΗ ομάδα έμπειρη (οι 6 από τους 11 έπαιζαν για πρώτη φορά στη Super League),παίρνεις Χ στο ΟΑΚΑ με Τότεναμ και Λάτσιο και κοκορεύεσαι λες και πήρες το Τσ.Λιγκ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ....ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
Η ομάδα την οποία απαξιώνει,κοστίζει 20 εκ.ευρώ,και οι περισσότεροι παίχτες είναι εισηγήσεις δικές του !
Όλοι καταλαβαίνουμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα,κανείς δεν είπε να κάνεις ευρωπαϊκή πορεία,ούτε καν να πάρεις το πρωτάθλημα,αλλά όπα ρε γίγαντα Φερέιρα,πόσο καλύτερη ομάδα έχουν ο Πανθρακικός,ο ΠΑΣ,ο Αστέρας Τρίπολης,ο Άρης,ο ΟΦΗ ? Θα μας τρελάνεις ?
Κάποια στιγμή σταματούν να υφίστανται και οι δικαιολογίες !
Ο Πανιώνιος με ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομικά προβλήματα,με 18χρονα παιδιά είναι 2ος με 18 πόντους !
Γιατί έχει προπονητή φιλόδοξο !
Blessings are not just for the ones who kneel... luckily
-
Fonis - Δημοσιευσεις : 80
Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια του ποδοσφαιρικού τμήματος, παραθέτω ένα μέρος της συνέντευξης του Μάικ Μπατίστ: «Θα είναι δύσκολο και πολύ συναισθηματικό. Με τον Κώστα και τον Μήτσο έχουμε κατακτήσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα και αυτές, θεωρώ, ήταν οι κορυφαίες στιγμές στο κοινό παρελθόν μας στον Παναθηναϊκό. Εχουμε γελάσει άπειρες φορές μαζί, έχουμε στενοχωρηθεί από ήττες και τραυματισμούς, έχουμε μοιραστεί ο ένας το πρόβλημα του άλλου. Είναι τα αδέρφια μου και φυσικά θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, που αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό και έζησα πράγματα που άλλοι αθλητές δεν πρόκειται να ζήσουν ούτε σε πέντε ζωές».
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/589774
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/589774
-
Δ. Γιαννακόπουλος: «Από το 1987 η οικογένειά μου έχει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 τη διαχείριση είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια την παρέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές, αυτό δεν κατέστη εφικτό και μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Όταν ζήτησα να πάρω τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια μου, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα και σήμερα διαπίστωσα την πραγματική κατάσταση.
Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν. Πολλοί μου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Στα 38 μου έχω πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Αν θέλει οποιοσδήποτε είμαι έτοιμος να του τις παραχωρήσω δωρεάν. Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, θα τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, όπου και ανήκουν».
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/598574
Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς. Υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό. Το ίδιο και αρκετοί παίκτες. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν. Πολλοί μου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Στα 38 μου έχω πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι, δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο κι αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση οποιουδήποτε. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές. Αν θέλει οποιοσδήποτε είμαι έτοιμος να του τις παραχωρήσω δωρεάν. Αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος, θα τις επιστρέψω στον Ερασιτέχνη, όπου και ανήκουν».
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/598574
-
Όλα τα λεφτά το timing των posts. Ένα post πιο πάνω, ξεκινάς με το "Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια του ποδοσφαιρικού τμήματος", και το επόμενο.... XD
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης