- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 17:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;
Συμφωνώ απόλυτα.Βλέπουμε τι αποτελέσματα έχει στο NBA και πως έχει βοηθήσει στον ανταγωνισμό.Ένα τέτοιο σύστημα ενισχύει την στρατηγική ανάπτυξη των ομάδων ενώ τώρα 9 στις 10 φορές όποιος έχει το χρήμα έχει και την ομάδα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
nkav64 έγραψε:Θεωρώ απαράδεκτο κάποιος, όποιος και αν είναι να ζητάει τόσα πολλά χρήματα και κάποια ομάδα να σκίζεται να τον ικανοποιήσει. Πάντως για το Μέσι να μου το θυμηθείτε, αν φυγει από τη Μπαρτσελόνα δεν προκειται να στεριώσει αλλού.
Δεν το θεωρω απαραδεκτο. Ολα ξεκινουν απο καπου. Ο Νευμαρ παιρνει περισσοτερα χρηματα απο τον Μεσι, ο οποιος ειναι ο Μεσι, αρα ειναι φυσιολογικο να ζηταει παραπανω χρηματα. Σκεψου το σαν μια απλη δουλεια. Εσυ εισαι καιρο σε μια εταιρεια και ερχεται ενας νεος υπαλληλος και παιρνει παραπανω απο εσενα που εχεις προσφερει περισσοτερα απ΄οσα εκεινος και εισαι ενας απο τους λογους που η εταιρεια εχει καταφερει τοσα πραγματα. Δεν θα θες να παιρνεις παραπανω; Το ολο σκηνικο ξεκιναει πριν απο αρκετα χρονια που ξεκινησαν να δινονται τραγικα τεραστια ποσα για μεταγραφες, κατι που σαφως επηρεαζει και τους μισθους των παικτων. Ειναι και οι χορηγοι στην μεση, για την ακριβεια το μαρκετινγκ. Συμφωνω στο οτι εχει ξεφυγει το θεμα με τα χρηματα, αλλα αλλοι εχουν ευθυνες και οχι οι παικτες που μαθαινουν να ζουν με αυτο (κατι το οποιο τους συμφερει παρα πολυ). Δεν συμφωνω παντως με αυτο που λες οτι δεν θα τα καταφερει αλλου. Πες μου σε ποιο πρωταθλημα δεν θα παιξει μπαλαρα και γιατι;
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
Γιατί τόσα χρόνια στη Μπαρτσελόνα τον έχουν ξεζουμίσει...βεβαίως ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που ενώ διαπρέπει σε μια μεγάλη ομάδα πηγαίνοντας σε μια άλλη ειναι λες και βλέπεις άλλο παίκτη. Συν ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει τη στόφα του ηγέτη. Έχει μάθει να κινείται χορευτικά σε μια καλοδουλεμένη μηχανή. Όταν όμως αλλάξει ένα γρανάζι τα πάντα μπορεί να αναποδογυρίσουν.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Γιατί τόσα χρόνια στη Μπαρτσελόνα τον έχουν ξεζουμίσει...βεβαίως ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που ενώ διαπρέπει σε μια μεγάλη ομάδα πηγαίνοντας σε μια άλλη ειναι λες και βλέπεις άλλο παίκτη. Συν ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει τη στόφα του ηγέτη. Έχει μάθει να κινείται χορευτικά σε μια καλοδουλεμένη μηχανή. Όταν όμως αλλάξει ένα γρανάζι τα πάντα μπορεί να αναποδογυρίσουν.
Οντως, δεν τον λες ηγετη. Αλλα δεν θα παει σε μια ομαδα ως ηγετης, αλλα ως παικτης που μπορει να παρει παιχνιδια μονος του και, κατα την αποψη μου παντα, ως ο κορυφαιος παικτης που εχει υπαρξει. Ειναι ο Ροναλντο ηγετης, ή ο Σουαρεζ; Οχι, αλλα κανουν την διαφορα στις ομαδες τους.
-
Ο Ρονάλντο έχει αρχίσει να εξελίσεται σε ηγέτη τα τελευταία χρόνια που πήγε στη Ρεάλ. Αποκορύφωμα ο πρόσφατος αγώνας μπαράζ Σουηδία Πορτογαλία. Ο Σουάρεζ απλά βρήκε ομάδα που του ταιριάζει. Ηγέτης είναι ο Ιμπραϊμοβιτς, ο Ρούνεϊ, ο Τζέραρντ...λίγοι έμειναν. Όσο για το εαν ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει υπάρξει, εννοείται σεβαστή η άποψή σου αλλά με βάση τα όσα έχουν δεν τα μάτια μου δεν μπορώ να τον βάλω πάνω από Φαν Μπάστεν και Μαραντόνα
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Δεν θεωρω ηγετη τον Ροναλντο. Τον θεωρω "σκληρο" εκει που πρεπει. Ηγετης στα ματια μου ειναι ο Τζεραρντ, ο Μπουφον, ο Τοτι, ο Πουγιολ και αρκετοι αλλοι, και πιο παλιοι, για να παρεις μια γευση του πως το βλεπω. Και εγω σεβομαι την αποψη σου ως προς αυτο, γιατι καταλαβαινω οτι εχεις ζησει περισσοτερα πραγματα απο εμενα και εχεις δει παικτες που εγω δεν ειχα την τυχη. Ισως και γι' αυτο θεωρω τον Μεσι τον καλυτερο, γιατι και εγω με την σειρα μου δεν εχω δει κατι καλυτερο.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης