- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 11:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Πάντως μου φάνηκε τελείως κουφό που σου διαμαρτυρήθηκε ο Φέτελ μετά τον αγώνα. Ε δηλαδή τι να κάνουμε δηλαδή ρε Φέτελ; να σε αφήνουμε να περνάς κιόλας; τίποτα άλλο; μήπως να μην τρέχει κανείς άλλος και να τρέχεις μόνος σου;
πάντως δύσκολα τον χτυπάει κάποιος άλλος. Νομίζω το μονοθέσιό του είναι αρκετά μπροστά από των υπολοίπων. Έχει πλεονέκτημα εκεί. Και όντως μπορεί να περάσει τον Σουμάχερ (δυστυχώς) ειδικά αν πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζω να κάνει κάτι η Φερράρι γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω. Πάνε οι παλιές καλές εποχές.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Πάντως μου φάνηκε τελείως κουφό που σου διαμαρτυρήθηκε ο Φέτελ μετά τον αγώνα. Ε δηλαδή τι να κάνουμε δηλαδή ρε Φέτελ; να σε αφήνουμε να περνάς κιόλας; τίποτα άλλο; μήπως να μην τρέχει κανείς άλλος και να τρέχεις μόνος σου;πάντως δύσκολα τον χτυπάει κάποιος άλλος. Νομίζω το μονοθέσιό του είναι αρκετά μπροστά από των υπολοίπων. Έχει πλεονέκτημα εκεί. Και όντως μπορεί να περάσει τον Σουμάχερ (δυστυχώς) ειδικά αν πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Ελπίζω να κάνει κάτι η Φερράρι γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω. Πάνε οι παλιές καλές εποχές.
H Ferrari για φέτος μόνο βαθμούς μπορεί να συλλέξει δυστυχώς και αν γίνει κάποιο θαύμα να πλησιάσει τον Vettel. Γενικά απ όλες τις μεριές πάνε οι καλές εποχές αν και υπήρχε βέβαια μια μονοτονία (άποψή μου) τα περισσότερα χρήματα = τα περισσότερα πρωταθλήματα! Δεν είναι κάπως ταλαντευόμενο όπως τώρα.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
A ναι σωστά πάει για το τέταρτο...και είναι μόλις 26!!!!!Καλά ο Ραϊκόνεν είναι αυθεντικό ταλέντο οδηγού.Και όπως είχε πει κάποτε ο Χάκινεν στον Ρον Ντένις της Mclaren if you wanna win,get the Finn. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:A ναι σωστά πάει για το τέταρτο...και είναι μόλις 26!!!!!Καλά ο Ραϊκόνεν είναι αυθεντικό ταλέντο οδηγού.Και όπως είχε πει κάποτε ο Χάκινεν στον Ρον Ντένις της Mclaren if you wanna win,get the Finn.
Έτσι ακριβώς! Το έχουν μέσα τους!
-
Να μεταφέρω νεάκια για όσους δεν έχουν πληροφορηθεί ή δεν γνωρίζουν! Ο Raikkonen είναι ο τελευταίος πιλότος που στέφθηκε Πρωταθλητής με τα χρώματα της Scuderia, το 2007. Η σχέση τους ολοκληρώθηκε άδοξα στα τέλη του 2009 όταν και παραχώρησε τη θέση του στον Alonso, με την ιταλική φίρμα να τον πληρώνει πλουσιοπάροχα για να κάνει το χόμπι του στο WRC. Η πρόταση κατατέθηκε την Πέμπτη 25 του μηνός στην Ουγγαρία και είναι καλύτερη από αυτήν που έχει στα χέρια του από την Red Bull, σύμφωνα με τη Bild.
Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Φινλανδός από την Red Bull, η οποία ανέρχεται σε 11,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα πακέτα χορηγιών για τις ομάδες που έχει ο Kimi στο motocross και στο χόκεϊ επί πάγου.
Στην Ουγγαρία, τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε και την αποκάλυψη του έντονου ενδιαφέροντος της Red Bull για τον Fernando Alonso, με τον μάνατζερ του Ισπανού να έχει συνάντηση με τον Christian Horner. Η αυστριακή ομάδα ψάχνει τον πιλότο που θα αντικαταστήσει τον Mark Webber.
Πραγματικά θα ήθελα να τον ξαναδώ στα κόκκινα αλλά και εκεί που είναι δείχνει να το διασκεδάζει!
Σύμφωνα με τα όσα λέει το Γερμανικό δημοσίευμα εσείς τι πιστεύετε;
Το ρεπορτάζ, μάλιστα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Φινλανδός από την Red Bull, η οποία ανέρχεται σε 11,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τα πακέτα χορηγιών για τις ομάδες που έχει ο Kimi στο motocross και στο χόκεϊ επί πάγου.
Στην Ουγγαρία, τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε και την αποκάλυψη του έντονου ενδιαφέροντος της Red Bull για τον Fernando Alonso, με τον μάνατζερ του Ισπανού να έχει συνάντηση με τον Christian Horner. Η αυστριακή ομάδα ψάχνει τον πιλότο που θα αντικαταστήσει τον Mark Webber.
Πραγματικά θα ήθελα να τον ξαναδώ στα κόκκινα αλλά και εκεί που είναι δείχνει να το διασκεδάζει!
Σύμφωνα με τα όσα λέει το Γερμανικό δημοσίευμα εσείς τι πιστεύετε;
-
nkav64 έγραψε:Εγώ θα ήθελα να δω στη Red Bull δίδυμο Raikonen- Alosnso και τον Fetel σε κάποια ομάδα με λιγότερο γρήγορο μονοθέσιο για να δούμε πόσα ψάρια πιάνει τελικά
Απίθανο το σενάριο βέβαια Νικήτα όπως πολύ καλά ξέρεις αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου να δω να δω τον μικρό σε κάποια άλλη ομάδα με τα μισά 'κέρατα' από την σημερινή στην οποία βρίσκεται.
-
Δύσκολα ο Alonso να γίνει ομόσταυλος και τσιράκι του Vettel. Ο Alonso θέλει πρωτάθλημα ενώ η Red Bull και ο Vettel θέλουν κάποιον αρκετά καλό για να βοηθάει τον Vettel να πάρει πρωτάθλημα. Επίσης έχει τόσα λεφτά η Red Bull για να συντηρήσει Vettel και Alonso; Αφήστε που η κόντρα μεταξύ τους θα ήταν μεγάλη και θα έκανε κακό στην Red Bull. Εδώ ο Webber πήγε να αντισταθεί λίγο και να περάσει τον Vettel (είχε ξαναγίνει και πιο παλιά) και τώρα τον διώχνουν. Ο Vettel θέλει ένα τσιράκι δίπλα του και κανένας μεγάλος οδηγός όπως είναι ο Kimi ή ο Alonso δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Δύσκολα ο Alonso να γίνει ομόσταυλος και τσιράκι του Vettel. Ο Alonso θέλει πρωτάθλημα ενώ η Red Bull και ο Vettel θέλουν κάποιον αρκετά καλό για να βοηθάει τον Vettel να πάρει πρωτάθλημα. Επίσης έχει τόσα λεφτά η Red Bull για να συντηρήσει Vettel και Alonso; Αφήστε που η κόντρα μεταξύ τους θα ήταν μεγάλη και θα έκανε κακό στην Red Bull. Εδώ ο Webber πήγε να αντισταθεί λίγο και να περάσει τον Vettel (είχε ξαναγίνει και πιο παλιά) και τώρα τον διώχνουν. Ο Vettel θέλει ένα τσιράκι δίπλα του και κανένας μεγάλος οδηγός όπως είναι ο Kimi ή ο Alonso δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο.
Δεν τον διώχνουν, φεύγει από μόνος του γιατί θα τρέχει πλέον στο Le Mans για λογαριασμό της Porsche

-
Ύστερα από αυτά που του κάνουν πως να μη φύγει. Πέρα από τα όσα συμβαίνουν στο "εσωτερικό" της ομάδας και τα οποία δεν βγαίνουν προς τα έξω, εγώ δεν έχω δει σε ένα πιτ-στοπ να γίνονται οι αλλαγές ελαστικών γρηγορότερα στον Weber από ότι στον Fetel...αμα λοιπόν θέλουν κάποιον να παριστάνει την ουρά του Fetel, τότε ας πάνε να βρούνε κανένα οδηγό της σειράς να κανουν τη δουλειά τους...γιατί με αυτές τις συνθήκες και με το προηγούμενο του Weber, δε νομίζω κανένας σοβαρός οδηγός να θέλει να χαντακώσει την καριέρα του.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης