- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εθνική Ελλάδος
Στο ποδόσφαιρο η ομάδα κουράζει απίστευτα, πιστεύω ότι πρέπει να τους ρίξουν πρόστιμο για την τεμπελιά τους...λες και δεν έχουν καθόλου όρεξη να παίξουν...

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Αν η ομαδα συνεχιζει να παιζει σε αυτο τον ρυθμο και με υπευθυνοτητα μεσα στο γηπεδο... σιγουρα θα πανε πολυ ψηλα. Εκπληκτικες εμφανισεις με αρκετες φασεις να σε κανουν να τρεχουν τα σαλια.
Σημερα με Ιταλια ελπιζω να δουμε αλλο ενα καλο ματς με τελικους νικητες εμας προφανως.
Σημερα με Ιταλια ελπιζω να δουμε αλλο ενα καλο ματς με τελικους νικητες εμας προφανως.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Πριν από τον αγώνα με την Τουρκία ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το πως θα παίξουμε. Όταν βγήκε ο Σπανούλης με την Ρωσία οριστικά νοκ-άουτ, αρχίσαμε να πελαγοδρομούμε. Χθες όμως είδα μία σοβαρή ομάδα, που είχε απάντηση σε κάθε τρικ των αντιπάλων. Στη ζώνη, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, βρίσκαμε λύσεις με τρίποντα ακόμα κι από τον σεληνιασμένο χθες Μπουρούση! Το παιχνίδι ουσιαστικά "παιζόταν" μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κι εκεί όμως έβλεπες προς τα που πάει το ματς.
Σήμερα παίζουμε με έναν σοβαρό αντίπαλο που όπως κι εμείς, έχει κάνει το 3/3 και είναι ουσιαστικά μόνο ματς γοήτρου. Πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δε νομίζω να μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα η Ιταλία από όσο έχει δείξει μέχρι τώρα, σε αντίθεση με εμάς, που μπορούμε και θα ανεβάσουμε και στην πορεία του τουρνουά την απόδοσή μας κι άλλο. Προσωπικά θέλω τη νίκη γιατί θα μετράει στη βαθμολογία του ομίλου στον επόμενο γύρο, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε Σλοβενία, Ισπανία.
Τέλος, η πρόβλεψή μου πριν αρχίσει το τουρνουά πέρι σκανδιναβικού σάκου του μποξ (Φινλανδία, Σουηδία), ήταν για κουβά. Αφού οι Φινλανδοί γλέντησαν τους Τούρκους στον πρώτο τους αγώνα, χθες ήταν η σειρά των Σουηδών να κεράσουν τους Ρώσους. Έτσι, πάνε σπιτάκι τους Ρώσοι και Τούρκοι και θα ακολουθήσει Ελλάδα και Ιταλία μία από τις δύο. Προβλέπω να προκριθεί και η Φινλανδία. Λέτε να ξαναπάω κουβά;
Σήμερα παίζουμε με έναν σοβαρό αντίπαλο που όπως κι εμείς, έχει κάνει το 3/3 και είναι ουσιαστικά μόνο ματς γοήτρου. Πρόβλεψη δε μπορεί να γίνει. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δε νομίζω να μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα η Ιταλία από όσο έχει δείξει μέχρι τώρα, σε αντίθεση με εμάς, που μπορούμε και θα ανεβάσουμε και στην πορεία του τουρνουά την απόδοσή μας κι άλλο. Προσωπικά θέλω τη νίκη γιατί θα μετράει στη βαθμολογία του ομίλου στον επόμενο γύρο, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε Σλοβενία, Ισπανία.
Τέλος, η πρόβλεψή μου πριν αρχίσει το τουρνουά πέρι σκανδιναβικού σάκου του μποξ (Φινλανδία, Σουηδία), ήταν για κουβά. Αφού οι Φινλανδοί γλέντησαν τους Τούρκους στον πρώτο τους αγώνα, χθες ήταν η σειρά των Σουηδών να κεράσουν τους Ρώσους. Έτσι, πάνε σπιτάκι τους Ρώσοι και Τούρκοι και θα ακολουθήσει Ελλάδα και Ιταλία μία από τις δύο. Προβλέπω να προκριθεί και η Φινλανδία. Λέτε να ξαναπάω κουβά;
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
Έτριβα τα μάτια μου χθες με την Ελλάδα...πλήρης και κυριαρχική εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση!Εκπληκτική αντίδραση μετά την απώλεια του Σπανούλη και μεγάλο κέρδος για την συνέχεια ο Σλούκας.Οι Ιταλοί είναι σοβαροί,φιλότιμοι και πειθαρχημένοι αλλά έχουν ταβάνι στις δυνατότητες τους.Η Ισπανία και η Γαλλία είναι που σφύζουν από ταλέντο και αργά ή γρήγορα θα τους βρούμε μπροστά μας.Και βέβαια να μην ξεχνάμε και την οικοδέσποινα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μα καλα, ειναι δυνατον να αφηνει ο προπονητης τους Περπερογλου και Μπουρουση τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα εξω; Αφου βλεπει οτι εχουν και οι αλλοι αφλογιστια ενω αυτοι ηταν οι καλυτεροι. Πραγματικα ηθελα πολυ να κερδισουμε διοτι το ματς ειχε πολυ παλμο και η ανταγωνιστικοτητα ηταν στο φουλ.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
δεν πειράζει που χάσαμε.καλύτερα τώρα παρά μετά.πλήρης δεν φοβάμαι καμιά ομάδα.ας βγούμε και τελευταίοι τώρα τα χιαστοι είναι το θέμα.κάτι θα ξέρει ο ντρινκιέρι περισσότερο απο μας για μπουρούση περπέρογλου.μαυροκεφαλίδης μακράν ο χειρότερος παίχτης.απτην αρχή του τουρνουά δείχνει αλλού για αλλού.αυτά παθαίνεις όταν παίζεις στην αγία πετρούπολη και όχι σε σοβαρή ομάδα.έλα να σε κάνει και σένα μάγκα ο μητσάρας και να λες ότι πήρες ευρωπαικό 

-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Όντως τον Μπουρούση ειδικά τον ξέχασε στον πάγκο αλλά δεν πειράζει.Ας είναι σχετικά νωρίς η ήττα για να προσγειωθούμε και να σοβαρευτούμε για την συνέχεια.Και με Σπανούλη θα είμαστε πραγματικά άλλη ομάδα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Από τη μία στενοχωρήθηκα, από την άλλη κι αφού ηρέμησα, είδα πως ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε σημαντικές απουσίες, δεν παίξαμε την άμυνα που παίζουμε συνήθως και σαν ομάδα εξακολουθούμε να δείχνουμε καλύτεροι. Η Ιταλία ήταν ένας Μπελινέλι κι ένας Ντατόμε. Και δεν θα ξανακάνει τέτοιο ματς σε αυτό το τουρνουά. Στο τέλος θα δούμε ποιά ομάδα από τις δύο θα πάρει καλύτερη θέση. Έχασε και η Σλοβενία από την Κροατία, οπότε ξεκινάμε με την ίδια βαθμολογία με τις Ισπανία και Σλοβενία (με την προϋπόθεση πως σήμερα θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην Φινλανδία).
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης