The NBA Thread

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Ιουν 2013, 15:00

Σήμερα είναι καθαρά παιχνίδι για ποντάρισμα. Easy money... ;)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό soldout » 03 Ιουν 2013, 17:29

ontws paidia...o wade de vlepetai...exei spasei ta kalathia..sto ekto match kai tapa ton kerasan kai eixe miden pontous imixrono...oso gia ton bosh einai apla enas metrios psilos..kai fenetai kai sta match me indiana..gia mena de tha einai kai toso eukolo match simera nfs maniac..an kai o hilbert nomizw ekane terastio sfalma...an tous ksipnisei tin ekatse apla gt oksine tin atmosfera!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό soldout » 03 Ιουν 2013, 17:30

telos oi spurs exoun kai pio omada alla pws na to kanoume eimaste spurs!!!xaxaxaxaxa
soldout

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Ιουν 2013, 00:25

Η λογική λέει Miami. Αλλά σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται. Οι Pacers έχουν φοβερή άμυνα και επίσης το Miami δεν μπορεί να σταματήσει τον Hibbert στην ρακέτα με τίποτα αλλά ούτε και τον West (στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν άστοχος στην αρχή αλλά έπαιζε με 39 πυρετό!). Ακόμα και ο Birdman είναι πολύ αδύναμος για τον Ηibbert και είναι μόνος του. O Bosh φοβάται τελευταία να μπει στην ρακέτα και κάθεται και βαράει τρίποντα(!). Wade τελείως ντεφορμέ και όλο το βάρος πέφτει πάνω στον σιχαμερό LeBron άντε και στον γεροAllen. Πάντως το σημερινό παιχνίδι θα είναι φοβερό λογικά και θα κριθεί στον πόντο πιστεύω. Ίσως δούμε και παράταση. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη δουλειά για το Miami.Εκτώς και αν έχει τη συνηθισμένη βοήθεια από την διαιτησία σε υπερβολικό βαθμό.

Όσο για τους τελικούς πιστεύω ότι όποιος και να περάσει από Miami, Pacers θα τους καθαρίσουν οι Spurs. Είναι σε φοβερή φόρμα όλη η ομάδα αλλά ειδικά οι 3άδα Parker, Duncan, Jinobili. Ο Duncan παίζει λες και είναι 25 χρονών. Φοβερός φέτος. Και δεν νομίζω ότι το γατάκι ο Bosh μπορεί να τον αντιμετωπίσει αν και είναι περισσότερο στα μέτρα του από τον Hibbert. Οι Cole και Chalmers δεν έχουν με τίποτα τον Parker οπότε θα χρειαστούν βοήθεια άρα θα μένει πολύ συχνά ελεύθερος παίκτης. Βέβαια από την άλλη θα δημιουργεί ρήγματα και ο Lebron αλλά κάτι θα σκεφτεί ο Popovic. Κατά τη γνώμη μου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι Spurs είναι καλύτεροι από τους Heat και αρκετά μάλιστα. Πιστεύω περισσότερο θα τους δυσκολέψουν οι Pacers. Πάντως εγώ αν και Bulls fan είμαι με τους Spurs καθώς είναι η 2η αγαπημένη μου ομάδα. Ειδικά αν περάσει το Miami που το μισώ θα στήσω κερκίδα και θα φωνάζω go spurs go και άλλα συνθήματα μόνος μου.

Υ.Γ. Κάτι πρέπει να γίνει με τον Lebron και το flopping. Το κάνει σε κάθε παιχνίδι και κερδίζει πάντα φάουλ. Έφαγε 1 φορά μόνο πρόστημο μαζί με τον West στο προ-προηγούμενο παιχνίδι. Αλλά το έχει παρακάνει στα Playoffs γενικώς. Κανονικά έπρεπε να έχει φάει γερό πρόστημο. Καλά τα καλοκαίρια όταν άλλοι κάνουν ιδιαίτερα με Malone και Jabbar o Lebron κάνει με τον Καραγκούνη;
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό soldout » 04 Ιουν 2013, 00:51

PetrifieD- nomizw pws ta eipes..ola kiriolektika omws!!!s ayto pou thelw na stathw kai mou ekane entiposi..einai pws sto nba einai poli aystiroi oi diaitites sta kinita screen..kapoies fores kai ipervolika sxolastikoi tha elega..omws otan voutaei o lebron...den ton timoroun..opws gia paradeigma stin europi me texniki poini..edw einai mia parafonia nomizw!!!telos...logw kai omadas tha diafonisw...den kanei mathimata me ton kara..me to navarro kanei!!!
soldout

Δημοσίευσηαπό soldout » 04 Ιουν 2013, 05:54

pesame eksw stin provlepsi paidia..prin ligo elikse o agwnas...gia plaka oi heat kerdisan..oi indiana prepei na ekanan aneta panw apo 20 lathi...telos an kai polles fores xleuazw to nba..omologw pws i antimetopisi twn heat ston hilbert...alla kai genika sto inside game twn indiana pou itan kai to dinato tous simeio itan to ligotero ekseretiki..sinexomena double team kai poli treksimo stis peristrofes..nomizw pws kati tetoio prepei na doume kai sta derby twn aiwniwn twra...
soldout

Δημοσίευσηαπό mysterious » 04 Ιουν 2013, 09:43

Ξενέρα μεγάλη. :evil: Αλλά κακά τα ψέμματα αν θέλαμε να έχουμε μεγάλους τελικούς,τους έχουμε πια.Και έναν μεγαλύτερο Λεμπρόν και υπό καλύτερες συνθήκες να ζητάει εκδίκηση από την ομάδα που τον σκούπισε πριν λίγα χρόνια.Τι καλύτερο σενάριο;μα φυσικά να το σηκώσει ο γεροΤίμ! :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Ιουν 2013, 15:15

Τα λέγαμε, ευκολάκι ήταν
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Ιουν 2013, 15:38

Όντως οι Heat έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Οι Pacers δυστυχώς δεν αντέδρασαν ποτέ. Πολλά λάθη και οι καλύτεροι τους παίκτες (George, Hibbert) χρεώθηκαν γρήγορα και σε σημαντικά σημεία με φάουλ. Νομίζω είχαν υπερβολικό άγχος. Και ο προπονητής τους δεν έκανε και πολλά ή μάλλον οι παίκτες δεν τα εκτέλεσαν αυτά που τους είπε. Έπαιξε επιτέλους και ο Wade καλά και ορίστε τα αποτελέσματα. Πάντως το μόνο που ευχαριστήθηκα από χτές ήταν που δεν δόθηκε άλλο ένα φάουλ στον Lebron με flopping. Τον είδα σε μια στιγμή (3ο 12λεπτο νομίζω) και του έκλεψε τη μπάλα ο Hill (πάλι νομίζω) και πέταξε κεφάλι πίσω ο Lebron και χέρια πάνω λες και τον χτύπησε ρεύμα. Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τη περίπτωσή του.

Τουλάχιστον τώρα αν πάρουν πρωτάθλημα οι Spurs απέναντι σε Heat θα είναι πολύ πιο γλυκό από το να νικούσαν τους Pacers. Θα το χαρώ πολύ περισσότερο να δω τον Lebron να φεύγει με το κεφάλι κάτω στους τελικούς ενώ ο Duncan θα σηκώνει το 5ο πρωτάθλημα. Go Spurs Go!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό soldout » 04 Ιουν 2013, 19:03

ontws PetrifieD- sto deutero imixrono egine ayti i fasi...tragikos o lebron apo thema nootropias!!!twra omws tha atnimetopisoun mia empiri omada opws oi spurs....makari na to paroun giati to aksizoun...den antexw na vlepw heat...dwste ti mpala sto lebron h ton wade...mpouka mesa ki oti vgei...kai aytos o xtikiaris o bosh???4aro-5ari einai h 2ari???ti xestis ...twra tha ton xorepsei o tim!!!ki an doublaroun..tha exoume conserto gia polivola stin perifereia!!xaxaxaxaxa
soldout

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB