- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 06:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Αντικειμενικά, στο ΟΑΚΑ πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια. Δε με ενδιαφέρει να πω, μα και ο Ολυμπιακός τα ίδια κάνει, από τη στιγμή που εμείς δεν είμαστε σωστοί. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το πρόστιμο και τα κεκλεισμένων των θυρών, είναι καθαρά πόλεμος μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μπερτομέου, απ'τον οποίο θεωρώ πως και οι δύο θα βγουν χαμένοι. Αν δεν τον σταματήσουν όσο πιό σύντομα γίνεται.
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
η αλήθεια είναι ότι η ευρολίγκα δεν μας έχει σε πολύ εκτίμηση και σε αυτό φταίει η οικογένεια γιανακόπουλων που ήταν πάντα σε κόντρα με αυτούς.το ίδιο έκανε και ο τωρινός πρόεδρος.το ότι οι διαιτητές μας έπαιξαν άσχημα έγινε το ξέραμε ότι θα γίνει και θα έπρεπε να προστατεύσουμε την ομάδα διαφορετικά.απλά πρέπει και η λίγκα να σταματήσει επιτέλους να παίζει τους ισπανούς και τους ρώσους τόσο φανερά...
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
simfwnw..an theloun na kratisoun ena ipsilo epipedo stin euroleague tha prepei na xeroun oles oi omades isis antimetopisis!!ki egw o logos pou anefera ton agwna sto sef itan giati akoma ki eki fenete i diafora stin antimetopisi twn omadwn!!oso gia ti diki mas tin kampoura..den prepei na thrinisoume thimata gia na to katalavoume!!!osoi exoun eisitirio kalws..oi alloi apo to spiti!!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
έτσι όπως έγιναν τα πράγματα για εμένα μια είναι η λύση.κάνουμε την πάπια στην λίγκα τα σκάει ο πρόεδρος του χρόνου για 3-4 μεταγραφές και πάμε το σηκώνουμε και το κλείνουμε εκεί.άμα έχουμε ομάδα που δε χτυπιέται δεν θα χάσουμε.τα μπάτζετ πέφτουν οπότε όλο και κάτι καλό θα βρούμε.πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι και η ευρώπη δεν είναι ελλαδισταν που κάνουμε ο,τι θέλουμε...
-
διάβασα σήμερα για τις νέες ανακοινώσεις που θέλει η λίγκα να κάνουμε.δεν μου αρέσει το παιχνίδι που παίζουν.δεν ξέρω που θέλουν να το πάνε αλλά νομίζω ότι μας κάνουν επίδειξη δύναμης για αυτά που είπε ο πρόεδρος(λανθασμένα για εμένα).αυτά που μας κατηγορούν τα κάνει ο οσφπ η τσεσεκα και η μπάρτσα...θα δούμε...
-
genika exei ksekinisei mia mourmoura mesa sti xronia gt exoun pesei kai ta eisitiria...kai theloun na anevasoun alles omades oi opoies tous dinoun perissotera lefta...pantws an kanoun to lathos na mas teleiosoun tote apla tha doun kai tin aigli apo to proin tous na meionetai ki allo!!
- soldout
- Δημοσιευσεις : 206
Πάντως στα εισιτήρια εξακολουθούμε να είμαστε ψηλά στη λίστα. Το θέμα είναι ότι αντί να δεχτούμε με απάθεια την πρόκριση της Μπαρτσελόνα εις βάρος μας, αντιδράσαμε. Αυτό ενόχλησε την ULEB. Πιστεύω πως από βδομάδα θα υπάρξει και επίσημα αντίδραση από την ΚΑΕ. Και όχι με τον καλύτερο τρόπο...
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
πρέπει να βρούμε τρόπο να το λείξουμε το θέμα γρήγορα γιατί μόνο η ομάδα θα έχει προβλήματα.δεν νομίζω ότι το θέμα είναι τα εισιτήρια. η ομάδα μας έχει πολύ περισσότερα από σχεδόν όλες τις άλλες. το προϊόν το μειώνουν οι ίδιοι με τους διαιτητές και τις ομάδες που σπρώχνουν...
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης