- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 22:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;
Δεν ειδα το πρωτο 15λεπτο μιας και γυρναγα απο κατι δουλειες και με το που το ειδα οτι ηταν στο 2-0 τρελαθηκα. Απιστευτα πραγματα το σκορ στο 20 να λεει 4-0!!

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
nkav64 έγραψε:Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;
Πως δεν έχουμε,να σταματήσουμε τον Μητρογκόλ!

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο κόουτς της Φούλαμ σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει οπότε μακάρι να το κάνει.Γουστάρω τρελά να τον δω πως θα παίξει απέναντι στην Man Utd!Στις 6 είναι το ματς στον OTE TV.
-
Θα ηταν πολυ καλο να συνδυασει τον Μητρογλου με τον Καρα,θα συνεργαστουν πολυ καλα νομιζω σε περιπτωση που παιξουν μαζι αυτοι οι 2,πιστευω παντως πως ο προπονητης της Φουλαμ δεν εχει περιθωρια να μην τον βαλει να παιξει,15 εκατ. εσκασε για την μεταγραφη αυτη και κρινεται και η παραμονη της Φουλαμ σε αυτα τα παιχνιδια..Αντε να δουμε,και εγω οπως και ολοι νομιζω θελω πολυ να σκοραρει ο Μητρογλου ετσι ωστε να μας τρελανει ολους! 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
bobo1704 έγραψε:Αγαπημενη ομάδα απο Αγγλία ε;; Παλιότερα επί εποχής Becham ήταν η Manchester United... Εδώ και μια τριετία έχω μια κλίση προς τη City...
Είναι σαν σα έγινες από Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και από ΠΑΟΚ Άρης!Αλλαξοπίστησες!

-
ΟΚ,μας ταπείνωσε η Λίβερπουλ και τώρα ανοίγει ο δρόμος στη σιχαμένη Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ στα ντέρμπι έχει θέμα και δε θα πάει πουθενά δυστυχώς. Επανάληψη του ματς την Τετάρτη στο FA Cup.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης