Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό master » 08 Φεβ 2014, 20:18

αυριο η man θα ταπεινωση τη φουλαμ πιστευω να νικει το πολυ 3-0
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 08 Φεβ 2014, 22:18

Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 08 Φεβ 2014, 23:45

nkav64 έγραψε:Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;

Δεν ειδα το πρωτο 15λεπτο μιας και γυρναγα απο κατι δουλειες και με το που το ειδα οτι ηταν στο 2-0 τρελαθηκα. Απιστευτα πραγματα το σκορ στο 20 να λεει 4-0!! :shock: 5-1 και θα μπορουσε να ειχε παει και παραπανω....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό mysterious » 09 Φεβ 2014, 08:11

nkav64 έγραψε:Πραγματικά η Λίβερπουλ έσπασε πλάκα σήμερα με το κουρέλι της 'Άρσεναλ που εμφανίστηκε στο Άνφιλντ...όσο για τη Γιουνάιτεντ και τον αυριανό αγώνα εγώ τουλάχιστον κρατάω πολύ μικρό καλάθι...η Φούλαμ έχει και το κίνητρο της παραμονής μην το ξεχνάμε αυτό. Εμείς τι κίνητρο έχουμε;

Πως δεν έχουμε,να σταματήσουμε τον Μητρογκόλ! :D Καλά χθες η Λίβερπουλ την ισοπέδωσε την Άρσεναλ.Στο 19' νικούσε 4-0 και είχε δοκάρι και χαμένο τετ α τετ!Απίστευτο πρέσινγκ και επαγγελματική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Αποπνέει υγεία αυτή η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 09 Φεβ 2014, 08:27

ο Μητρογλου θα παίξει σήμερα ξέρει κανείς . να τρελάνει λίγο την Μαντσεστερ
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό mysterious » 09 Φεβ 2014, 08:50

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο κόουτς της Φούλαμ σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει οπότε μακάρι να το κάνει.Γουστάρω τρελά να τον δω πως θα παίξει απέναντι στην Man Utd!Στις 6 είναι το ματς στον OTE TV.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 09 Φεβ 2014, 11:50

Θα ηταν πολυ καλο να συνδυασει τον Μητρογλου με τον Καρα,θα συνεργαστουν πολυ καλα νομιζω σε περιπτωση που παιξουν μαζι αυτοι οι 2,πιστευω παντως πως ο προπονητης της Φουλαμ δεν εχει περιθωρια να μην τον βαλει να παιξει,15 εκατ. εσκασε για την μεταγραφη αυτη και κρινεται και η παραμονη της Φουλαμ σε αυτα τα παιχνιδια..Αντε να δουμε,και εγω οπως και ολοι νομιζω θελω πολυ να σκοραρει ο Μητρογλου ετσι ωστε να μας τρελανει ολους! :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 09 Φεβ 2014, 11:54

Αγαπημενη ομάδα απο Αγγλία ε;; Παλιότερα επί εποχής Becham ήταν η Manchester United... Εδώ και μια τριετία έχω μια κλίση προς τη City...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό mysterious » 09 Φεβ 2014, 12:00

bobo1704 έγραψε:Αγαπημενη ομάδα απο Αγγλία ε;; Παλιότερα επί εποχής Becham ήταν η Manchester United... Εδώ και μια τριετία έχω μια κλίση προς τη City...

Είναι σαν σα έγινες από Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και από ΠΑΟΚ Άρης!Αλλαξοπίστησες! :o :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 09 Φεβ 2014, 12:45

ΟΚ,μας ταπείνωσε η Λίβερπουλ και τώρα ανοίγει ο δρόμος στη σιχαμένη Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Η Άρσεναλ στα ντέρμπι έχει θέμα και δε θα πάει πουθενά δυστυχώς. Επανάληψη του ματς την Τετάρτη στο FA Cup.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB