Εννοείται με το χρήμα δεν γίνεται τίποτα. Τρανά παραδείγματα οι Ρεάλ, Παρί, Μονακό που ανέφερες. Εγώ θα προσθέσω και το μεγαλύτερο σύγχονο "νεκροταφείο" ποδοσφαιριστών την Ιντερ.
Η Σίτι πράγματι έχει περισσότερους οπαδούς στο Μάντσεστερ, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Έχει όμως ακόμα πολλά "ψωμιά" για να γίνει "βαριά" η φανέλα της.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 12:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Σιγουρα, και συγκεκριμενα για να γινει βαρια η φανελα της οπως της Γιουναιτεντ(πιο μεγαλη ομαδα στο νησι) πρεπει να περασει κανενας αιωνας και να την αναλαβει ενας νεος Φεργκι!
To τραγικο ειναι οτι εχω πιασει ολα τα ματσ στο στοιχημα και χανω τη σιτυ...200 ευρω θα επαιρνα

To τραγικο ειναι οτι εχω πιασει ολα τα ματσ στο στοιχημα και χανω τη σιτυ...200 ευρω θα επαιρνα
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Αν και με χάλασε,η νίκη της Τσέλσι ήταν δικαιότατη.Ο καραγκιόζης ο Μουρίνιο την έστησε άψογα την ομάδα. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ωραιο ματς εγινε,αλλα περιμενα περισσοτερα γκολ απο 2 τοσο καλες ομαδες :
Η βαθμολογια εχει πολυ ενδιαφερων τωρα:
1η Αρσεναλ 55 Β.
2η Μάντσεστερ Σίτι 55 Β.
3η Τσέλσι 53 Β.
4η Λιβερπουλ 47 Β.
5η Εβερτον 45 Β.
6η Τοτεναμ 44 Β.
Χαμος με λιγα λογια στην 1η εξαδα,πολυ συναρπαστικο πρωταθλημα,ελπιζω η Λιβερπουλ η δικια μου να παραμεινει εκει που ειναι στην 4αδα μεχρι το τελος
Η βαθμολογια εχει πολυ ενδιαφερων τωρα:
1η Αρσεναλ 55 Β.
2η Μάντσεστερ Σίτι 55 Β.
3η Τσέλσι 53 Β.
4η Λιβερπουλ 47 Β.
5η Εβερτον 45 Β.
6η Τοτεναμ 44 Β.
Χαμος με λιγα λογια στην 1η εξαδα,πολυ συναρπαστικο πρωταθλημα,ελπιζω η Λιβερπουλ η δικια μου να παραμεινει εκει που ειναι στην 4αδα μεχρι το τελος

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Λογω meeting δεν μπορεσα να δω χθες ενα ωραιο παιχνιδι απ οτι διαβασα με 3(!!!) δοκαρια της Τσελσι...
Η ΛΙβερπουλ δυστυχως εχασε τοτε 2 συνεχομενα ντερμπι και εμεινε πισω αλλα στο 2ο γυρο τους εχουμε εντος...
Η ΛΙβερπουλ δυστυχως εχασε τοτε 2 συνεχομενα ντερμπι και εμεινε πισω αλλα στο 2ο γυρο τους εχουμε εντος...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Greenkiller λάθος είσαι, η Σίτυ έχει 53 βαθμούς όσους και η Τσέλσι. Τώρα πάιζουμε(Arsenal) με εσάς στο Anfield, αν σας πάρουμε το διπλό κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Πλακιτσα εκανε η Λιβερπουλ σημερα στην Αρσεναλ, ειχα ξαναγραψει οτι οταν γυρισει και ο Σταριτζ μπροστα δεν θα πιανεται η Λιβερπουλ, τελικα αργησε λιγο αλλα επιβεβαιωθηκε...
Σουαρεζ,Σταριτζ και Στερλινγκ απλα δεν πιανονται...
Σουαρεζ,Σταριτζ και Στερλινγκ απλα δεν πιανονται...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Πολυ ωραια μπαλα επαιξε σημερα η Liverpool,5-1 την πρωτοπορο Αρσεναλ!Πολυ καλοι και στην επιθεση αλλα και στην αμυνα,αντε να συνεχισουμε ετσι και στα υπολοιπα ματς ωστε να βγουμε Ευρωπη φετος ελπιζω!Αν και επιμενω στο να λεω οτι δεν εχουμε το ιδιο βαθος στον παγκο με τις υπολοιπες ομαδες και οτι χρειαζομαστε ενισχυση απο το καλοκαιρι
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης