- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 17:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Ernesto έγραψε:Οχι και αχωνευτη η Arsenal? Παντα μου αρεσε που ο Βενγκερ προωθουσε τους νεους
Λάθος εκ παραδρομής

Harkyn έγραψε:Nικητα η chelsea ειχε ιστορια και πριν τα λεφτα του Αμπραμοβιτσ.Δυο ευρωπαικα(ουεφα) και ενα πρωταθλημα!(κυπελλα και λιγκ καπ δε θυμαμαι ποσα).
Έλα ρε συ Harkyn...δηλαδή τι να πουν η Νότινχαμ Φόρεστ, η Λιντς, η Γουλβς; Δεν ακυρώνω την Τσέλσι προ Αμπράμοβιτς, αλλά προτιμώ ομάδες όπως πχ η Γιουνάϊτεντ, η Άρσεναλ, παλιότερα η Νιουκάστλ, η Μπλάκμπερν, η Λίβερπουλ της δεκαετίας του '80 οι οποίες δεν είχαν το χρήμα οδηγό για την επιτυχία.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:gagas80 έγραψε:εγώ είμαι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό μάλλον λόγο χρώματος τώρα όμως που θα είναι αντίπαλη με την αγαπημένη μου τής Ελλάδας δύσκολα τα πράματα
Πάντως αν θυμάσαι η Γιουνάιτεντ έχει επίσης πράσινη και "χρυσή" φανέλα
μιλάμε για τα επίσημα χρώματα γιατί όπως και εσύ ξέρεις και ο ολυμπιακός έχει μαύρη και μπλε
-
gagas80 - Δημοσιευσεις : 127
gagas80 έγραψε:nkav64 έγραψε:gagas80 έγραψε:εγώ είμαι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό μάλλον λόγο χρώματος τώρα όμως που θα είναι αντίπαλη με την αγαπημένη μου τής Ελλάδας δύσκολα τα πράματα
Πάντως αν θυμάσαι η Γιουνάιτεντ έχει επίσης πράσινη και "χρυσή" φανέλα
μιλάμε για τα επίσημα χρώματα γιατί όπως και εσύ ξέρεις και ο ολυμπιακός έχει μαύρη και μπλε
Ναι βρε, πλάκα σου έκανα

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Ernesto έγραψε:Οχι και αχωνευτη η Arsenal? Παντα μου αρεσε που ο Βενγκερ προωθουσε τους νεους
Λάθος εκ παραδρομήςΌπως και να 'χει το πράγμα δεν εννοούσα την Αρσεναλ, η οποία και σε εμένα είναι πολύ συμπαθής ως ομάδα
Harkyn έγραψε:Nικητα η chelsea ειχε ιστορια και πριν τα λεφτα του Αμπραμοβιτσ.Δυο ευρωπαικα(ουεφα) και ενα πρωταθλημα!(κυπελλα και λιγκ καπ δε θυμαμαι ποσα).
Έλα ρε συ Harkyn...δηλαδή τι να πουν η Νότινχαμ Φόρεστ, η Λιντς, η Γουλβς; Δεν ακυρώνω την Τσέλσι προ Αμπράμοβιτς, αλλά προτιμώ ομάδες όπως πχ η Γιουνάϊτεντ, η Άρσεναλ, παλιότερα η Νιουκάστλ, η Μπλάκμπερν, η Λίβερπουλ της δεκαετίας του '80 οι οποίες δεν είχαν το χρήμα οδηγό για την επιτυχία.
Πω πω Νοτιχαμ φορεστ, τι μου θυμισες!Εχεις δει τη ταινια που μιλαει για τη ζωη του προπονητη της και πως απο αποτυχημενος στη Λιντς πηρε 2 συνεχομενα ευρωπαικα?Αν οχι δες την οπωςδηποτε.
Σιγουρα οι ομαδες που ανεφερες εχουν μεγαλυτερη ιστορια απο Τσελσι αλλα και η Τσελσι τωρα εχει αρχισει και φτιαχνει τη δικη της μεγαλη περιοδο(big era) Με το champions league τα 3 πρωταθληματα και τα κυπελλα που εχει παρει απο το 2004.Μονο με χρημα Νικητα δε κανεις τιποτα..και η ρεαλ χαλαει περισσοτερα ακομα και απο τη Τσελσι και δεν κανει τιποτα τα τελευται χρονια.Οπως δε θα κανει η Παρι η Μονακο ,,,Η σιτυ θα παρει γιατι εχει κοσμο απο πισω της.Οι πιο πολλοι αλλωστε στο Μαντσεστερ ηταν και προ σειχι στη σιτυ, οπαδοι της Σιτυ παρολο τις επιτυχιες της United.
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης