- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 02:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Η Ρεαλ εχει πολυ καλη ομαδα μπροστα αλλα πισω την φοβαμαι,γιατι ο Ραμος δεν διανυει και πολυ καλη χρονια και το κεντρο εχει τα πανω του και τα κατω του πολλες φορες,αλλα εχει σιγουρα ελπιδες
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
εγώ προσωπικά είμαι με τις atletico madrid και dortmund.ομάδες δουλεμένες με σχετικά περιορισμένο μπάτζετ,εξαιρετικούς τεχνικούς,πολύ ποιοτικά ρόστερ χωρίς να σπαταλάν τρελά ποσά.μόνο καλό θα έκανε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πιστεύω να το πάρει μια πιο μικρή ομάδα το τρόπαιο ώστε να αρχίσουν και άλλες ομάδες όπως η fiorentina να δουλεύουν με τον τρόπο των παραπάνω.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Καλά σίγουρα πολύ δυνατή η Μπάγερν και φαβορί για τον τίτλο, αλλά θέλω να ελπίζω ρε παιδιά
γι'αυτό θα το πάω παρακάτω, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!

- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
alexthrylos, κοίτα, εγώ είμαι Παναθηναϊκός, αλλά γενικά μου αρέσει να βλέπω να νικάνε οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε ρε φίλε. Για να το πάρει μια ελληνική ομάδα το Champions League, πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ούτε για το Europa League δεν είμαστε. Πρέπει να περάσουν καμιά πενηνταριά χρόνια και να γίνουν πολλές αλλαγές, ώστε να είμαστε ικανοί να πάρουμε έστω το Europa League. Μέχρι τότε, σταμάτα τα όνειρα. :-/
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:alexthrylos, κοίτα, εγώ είμαι Παναθηναϊκός, αλλά γενικά μου αρέσει να βλέπω να νικάνε οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε ρε φίλε. Για να το πάρει μια ελληνική ομάδα το Champions League, πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ούτε για το Europa League δεν είμαστε. Πρέπει να περάσουν καμιά πενηνταριά χρόνια και να γίνουν πολλές αλλαγές, ώστε να είμαστε ικανοί να πάρουμε έστω το Europa League. Μέχρι τότε, σταμάτα τα όνειρα. :-/
Για αρχή πρέπει βασικά να πέσουν χρήματα και όχι αστεία όπως γίνεται τώρα, και πάνω απ' όλα να μην ξεπουλάμε ότι καλό έχουμε( αρα κατάλαβες...). Δηλαδή πόσο καιρό περιμένεις να μείνουν εδώ αυτοί που έχετε ή που έχουμε? Δεν λέω οτι είναι superstars αλλά χρειαζόμαστε μια βάση για να ξεκινίσουν όλα αυτά. Γι' αυτό που είπα για το οτι θα το πάρει ο Ολυμπιακός εννοείται πως τρόλαρα.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Την ομάδα δεν την κάνουν μόνο οι παίχτες. Την κάνει και ο προπονητής, οι οπαδοί, ο πρόεδρος, οι προπονητικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο, η ομαδικότητα, ο εξοπλισμός, το αν είναι ευχαριστημένοι οι παίκτες, κλπ. Είναι μια ατέλειωτη λίστα. Μια ελληνική ομάδα, ακόμα και για να καταφέρει κατά τύχη να πάρει το Europa League, χρειάζεται πολλά χρόνια επενδύσεων σε αυτούς τους στόχους της λίστας που προανέφερα, πόσο μάλλον για το Champions League. Και μη νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός, με τα λεφτά που παίρνει από τους παίκτες που πουλάει, θα τα επενδύσει σε μεγάλα ονόματα. Αφού ο πρόεδρος θα τα τσεπώσει και άσε που οι μεγάλοι παίκτες δε θα θέλουν να έρθουν Ελλάδα. Γι'αυτό σου είπα ότι χρειάζονται χρόνια ακόμα για να πάρει κάποια ελληνική ομάδα μία ευρωπαϊκή κούπα, αφού πρέπει πρώτα να φτιάξουμε και κάποιο καλό όνομα για τη χώρα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης