- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 18:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Ας αντικαταστήσω το πριμαντόνες με μπαλαρίνες για να γίνω πιο κατανοητός...από την άμυνα της Γιουνάιτεντ έχουν περάσει επί εποχής Sir Alex "βράχοι" όπως οι Μοράν, Μακ Γκραθ, Κιν, Μπρους, αδερφοί Νέβιλ, Σταμ, μπροστά στους οποίους οι Βίντιτς, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς και σία μοίαζουν νάνοι...το Φέρντιναντ τον αφήνω απ' έξω λόγω ηλικίας...πέρασαν τα χρόνια και δυστυχώς δεν είναι πλέον ο παικταράς που είχαμε γνωρίσει όταν έπαιζε ακόμα στη Λίντς.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Εχει ενα μηνα ακομα για τον γαυρο αλλα υπαρχει και η αλλη οψη που λεει, "ρε μηπως ξεσπασει στον γαυρο?" λιγο απιθανο βεβαια αλλα ο γαυρος αυξανει τις πιθανοτητες για κατι καλο...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Καλά μην τραιλενόμαστε κιόλας. Εγώ ευχαρηστημένος θα είμαι αν ο Ολυμπιακός κάνει έστω 2 καλά παιχνίδια. Για πρόκριση, το βρίσκω λίγο απίθανο.
Όσο για τον Μάτα, πιστεύω θα είναι μια χαρά μεταγραφή. Αν δέσει και με τον Φελαϊνί στο κέντρο θα είμαστε μια χαρά. 1-2 κεντρικούς αμυντικούς να πάρουμε μετά και θα είμαστε πολύ καλύτερα και στην άμυνα. Εμένα ο Βίντιτς μου αρέσει πολύ, αντιθέτως ο Τζόουνς δεν μου γεμίζει το μάτι. Και πιστεύω δεν ταιριάζουν καθόλου σαν αμυντικό δίδυμο. Ο Φέρντιναρντ στα καλά του ταίριαζε με τον Βίντιτς και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Το καλοκαίρι πρέπει να μπεί το χέρι βαθιά στις τσέπες γι αυτές τις θέσεις.
Όσο για τον Μάτα, πιστεύω θα είναι μια χαρά μεταγραφή. Αν δέσει και με τον Φελαϊνί στο κέντρο θα είμαστε μια χαρά. 1-2 κεντρικούς αμυντικούς να πάρουμε μετά και θα είμαστε πολύ καλύτερα και στην άμυνα. Εμένα ο Βίντιτς μου αρέσει πολύ, αντιθέτως ο Τζόουνς δεν μου γεμίζει το μάτι. Και πιστεύω δεν ταιριάζουν καθόλου σαν αμυντικό δίδυμο. Ο Φέρντιναρντ στα καλά του ταίριαζε με τον Βίντιτς και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Το καλοκαίρι πρέπει να μπεί το χέρι βαθιά στις τσέπες γι αυτές τις θέσεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Καλα,ο τεχνικος διευθυντης της Liverpool προβλημα εχει?Εχουμε που εχουμε τα γνωστα προβληματα στο κεντρο,χανουμε και τον Λουκας για 2 μηνες σαν τραυματια,δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να κανουμε καποια μεταγραφη?
Αν ηταν στο χερι μου ενα χαφ και ενα εξτρεμ πρωτης ταξης θα επαιρνα για να ενισχυσουν τις προσπαθειες μας για οσο το δυνατον καλυτερη θεση.Αν ειναι να βολευτουμε για το υπολοιπο 5μηνο μονο με Gerrard,Allen,Henderson,Lucas ξερω ηδη που θα καταληξουμε...

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Πολυ μεγαλο ματς εχει σημερα Δευτερα,Σιτυ - Τσελσι,βλεπω το ματς να γερνει προς την μερια της Σιτυ λογω του οτι ειναι σε φοβερη φορμα,παιζει πολυ καλη μπαλα και σκοραρει πολλα γκολ.Ειναι απο τα ματς που συνηθως μπαινουν πολλα γκολ και απο τις 2 ομαδες,να δουμε!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ο-όσο προπονητάρα είμαι άλλο τόσο είμαι και κομπλεξικός-Μουρίνιο είπε πως η Σίτυ έχει την εύνοια των διαιτητών και πως στην ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ οι αντίπαλοι έπαιξαν ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα...το είπε αυτός που όταν παίζει με ανώτερες ομάδες στήνει λεωφορεία πίσω και που όταν τον κριτικάρουν γι'αυτό δηλώνει ότι τον νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα...μαζέψτε το,το σούργελο...εύχομαι σήμερα να φάει καλά!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης