Εγώ δεν δέχομαι η Εθνική Ελλάδας να δυσκολεύεται να νικήσει ομάδες όπως τα Σκόπια, η Φινλανδία, το Μαυροβούνιο κτλ. Πόσο μάλλον να χάσει. Απαράδεκτη εμφάνιση, όπως είπες. Ελπίζω να μην μείνουμε με τη χαρά των φιλικών...
Τέσπα, τουλάχιστον τα παιδιά δεν δείχνουν να είναι αδιάφορα και προσπαθούν...
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 07:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Eurobasket 2011
Χάλια μαύρα.... Κάποτε κάτι τέτοια παιχνίδια ξεκίναγαν απο το +20. Κάποτε και στο -10 στο πεντάλεπτο ήξερες οτι θα το γυρίσεις... Κάποτε βέβαια είχες και ομάδα.. Τώρα με Καλάθηδες, Κουφούς, Λειψούς, Ανάπηρους (και πάει λέγοντας) δεν περιμένεις και πολλά..
Εντάξει υπάρχει πάντως κάποια ανοχή, η ομάδα είναι καινούρια. μακάρι να "ψηθούν" και να μας χαρίσουν χαρές στο μέλλον. Όσο για το παρόν, μία καλή θέση στην 10άδα(?)
Εντάξει υπάρχει πάντως κάποια ανοχή, η ομάδα είναι καινούρια. μακάρι να "ψηθούν" και να μας χαρίσουν χαρές στο μέλλον. Όσο για το παρόν, μία καλή θέση στην 10άδα(?)
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Τραγική η κατάσταση που έχουν οδηγήσει την Εθνική. Δε γίνεται μετάβαση από την έμπειρη ομάδα σε πιτσιρικάδες με τη μία. Θα πρέπει ομαλά να φύγουν ένας ένας οι μεγάλοι αστέρες. Τα έχουν κάνει που@#$@# και πραγματικά ελπίζω να βλέπουν το που κατέντησαν την ομάδα υπεύθυνοι, μπασκετμπολίστες κτλ...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
nfs_maniac έγραψε:Πόσα θες να μας τρελάνεις?????????
Καλά, μην τρελαίνεσαι. Και το σημερινό ματς, μέχρι την 3η περίοδο ήταν ντέρμπι. Δηλαδή, αν αντί για το Μαυροβούνιο παίζαμε με καμιά Τουρκία ή Γερμανία, θα είχαμε χάσει από το ημίχρονο.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
νικολα η τουρκια πραγματικα δεν παιζει τπτ σε αυτο το eurobasket.84-83 απο την πολωνια εχασε και κινδυνευει να μεινει εκτος!εμεις θα παιξουμε με αντιπαλο του 4ου ομιλου που θα ειναι στα μετρα μας.τωρα στα ημιτελικα αν περασουμε θα παιξουμε με μια εκ των ισπανια η γαλλια νομιζω.
-
ezio auditore - Δημοσιευσεις : 31
Sephiroth έγραψε:Τραγική η κατάσταση που έχουν οδηγήσει την Εθνική. Δε γίνεται μετάβαση από την έμπειρη ομάδα σε πιτσιρικάδες με τη μία.
Αν και θεωρώ χαζομάρα των όσων παλιών αποφάσισαν να μη συμμετέχουν, δεν έχω παρακολουθήσει το παρασκήνιο και δεν μπορώ να πω αν είναι βεντετισμός ή κάτι άλλο.
Ωστόσο, αν το καλοσκεφτείς, αυτή η απότομη μετάβαση έχει και τα καλά της.
ΟΚ, ίσως σε αυτό το Ευρωμπάσκετ να μην κάνουμε και κάτι αξιοσημείωτο. ΟΚ, η ομάδα είναι λίγο σκόρπια και ο κάθε ένας από αυτούς στερείτε εμπειριών και προσωπικού εκτοπίσματος (δεν γίνεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη Παπαλουκάς, ή Διαμαντίδης κτλ, κτλ, κτλ).
Από την άλλη, με αυτό τον τρόπο η Εθνική έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ΟΜΑΔΑ. Επειδή όλοι είναι νέοι και καινούριοι, υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσουν να παίζουν μαζί στην Εθνική για πολλά συνεχόμενα χρόνια και άρα να αποκτήσουν μία συνοχή του τύπου κανονικής ομάδας και να ξεπεράσουν την αναπόφευκτη έλλειψη των Εθνικών.
Η ήττα με τα Σκόπια ήταν άσχημη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το παρόν Ευρωμπάσκετ φαίνεται απρόβλεπτο (πέρα μάλλον από το ποιος θα βγει πρώτος). Οι εμφανίσεις μέχρι και πριν το Μαυροβούνιο ήταν κάπως σκόρπιες και είχαν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, όπως θεωρώ ότι θα είναι και οι επόμενοι αγώνες, πέρα από την παρένθεση του Μαυροβουνίου. Όμως η ομάδα, παρά το νεανικό της ηλικίας της και την απειρία των μονάδων που την συνθέτουν παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου και αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Μακάρι να είχαμε τόσο βάθος και τόσα νέα ταλέντα και στο ποδόσφαιρο, αντί να παίζει ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και οι υπόλοιποι παππούδες μέχρι να βγουν στη σύνταξη, επειδή δεν υπάρχουν νεαροί που να μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο (για 1.002 λόγους).
Εμένα μου αρέσει αυτή η Εθνική. Κάτι μου λέει ότι με τις εμφανίσεις που κάνει πολλοί από τους παίκτες που την απαρτίζουν θα βρουν στέγη σε πιο μεγάλες ομάδες μετά το τουρνουά ή γενικότερα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Υ.Γ. Πρώτο μου post στο forum... Μετράω πόσα θα κάνω πριν το πρώτο flame, troll, επίπληξη από mod, ban, κτλ.
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή. Δηλαδή η ομάδα να αποκτήσει μικρούς που θα παίξουν με έμπειρους για κάποιο διάστημα, στη συνέχεια να αποκτήσει περισσότερους μικρούς και μετά να φύγουν εντελώς οι πιο μεγάλης ηλικίας αθλητές. Εδώ το πήγαμε από τη μία άκρη στην άλλη...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης