- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 03:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το καφενείο των φιλάθλων
Με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ΝΕΤ, MEGA, ΕΠΟ, ανάδρομο Ερμή ή όποιος στο καλό ευθύνεται για το χθεσινό χάλι.... Ψάχναμε internet και δορυφορικά σαν τον ζητιάνο το ευρώ, προκειμένου να δούμε τον αγώνα...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ΝΕΤ, MEGA, ΕΠΟ, ανάδρομο Ερμή ή όποιος στο καλό ευθύνεται για το χθεσινό χάλι.... Ψάχναμε internet και δορυφορικά σαν τον ζητιάνο το ευρώ, προκειμένου να δούμε τον αγώνα...
Είχα διαβάσει στο Gazzetta ότι το MEGA επίτηδες δεν αγόρασε τα δικαιώματα λόγω της ώρας. Θεωρούσαν ότι τη συγκεκριμένη ώρα δεν θα είχαν τις απαραίτητες διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να "μπουν" οικονομικά. Μεγάλο φάουλ πάντως, να παίζει η Εθνική χθες το μεσημέρι και αυτοί να διαφημίζουν το επόμενο ματς.
Batigoal έγραψε:Συμβουλές προς όλους,αυτοκριτική πριν το comment!:P
http://www.youtube.com/watch?v=9aSIwYgZDts
Εσύ μου χρωστάς μιας ρεβάνς στο FIFA!

Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Djibril έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ΝΕΤ, MEGA, ΕΠΟ, ανάδρομο Ερμή ή όποιος στο καλό ευθύνεται για το χθεσινό χάλι.... Ψάχναμε internet και δορυφορικά σαν τον ζητιάνο το ευρώ, προκειμένου να δούμε τον αγώνα...
Είχα διαβάσει στο Gazzetta ότι το MEGA επίτηδες δεν αγόρασε τα δικαιώματα λόγω της ώρας. Θεωρούσαν ότι τη συγκεκριμένη ώρα δεν θα είχαν τις απαραίτητες διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να "μπουν" οικονομικά. Μεγάλο φάουλ πάντως, να παίζει η Εθνική χθες το μεσημέρι και αυτοί να διαφημίζουν το επόμενο ματς.
Τα λεφτά που ζητούσαν για τα δικαιώματα είναι αστεία. 500 χιλιάρικα δεν μπορεί να δώσει ένα ελληνικό κανάλι για να μεταδώσει αγώνα στις 16.00 που δε θα το δει άνθρωπος. Μιλάμε για εργάσιμη μέρα, οπότε και τα λεφτά δε θα τα έβγαζε ποτέ. Σε αυτό το πράγμα είμαι με το MEGA, δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος τώρα να πουλάει σε ότι τιμή θέλει...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Τα λεφτά που ζητούσαν για τα δικαιώματα είναι αστεία. 500 χιλιάρικα δεν μπορεί να δώσει ένα ελληνικό κανάλι για να μεταδώσει αγώνα στις 16.00 που δε θα το δει άνθρωπος. Μιλάμε για εργάσιμη μέρα, οπότε και τα λεφτά δε θα τα έβγαζε ποτέ. Σε αυτό το πράγμα είμαι με το MEGA, δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος τώρα να πουλάει σε ότι τιμή θέλει...
Το κανάλι δεν μπορούσε να "καταγγείλει" τους Ισραηλινούς για τις υπερβολικές τους απαιτήσεις; Δηλαδή αυτοί αν δεν είχαν θρησκευτική γιορτή και το ματς παιζόταν κανονικά βραδάκι, πόσα θα ζητούσαν;
-
«Επίθεση» στο site της ΑΕΚ

«Επίθεση» από Τούρκο χάκερ δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.
Πατώντας τη διεύθυνση του site της «Ένωσης», οι φίλοι της δεν μπορούσαν να δουν πληροφορίες και νέα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά ένα σήμα της Φενερμπαχτσέ με τη φράση «Forza Fenerbahce» και το nickname του δράστη της όλης ιστορίας.
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/498423

«Επίθεση» από Τούρκο χάκερ δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.
Πατώντας τη διεύθυνση του site της «Ένωσης», οι φίλοι της δεν μπορούσαν να δουν πληροφορίες και νέα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά ένα σήμα της Φενερμπαχτσέ με τη φράση «Forza Fenerbahce» και το nickname του δράστη της όλης ιστορίας.
Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/498423
-
Ωραία η μπαλίτσα αρκεί να μένει έξω από χουλιγκανισμούς και καννιβαλισμούς αν και η ανθρώπινη βλακεία είναι δύσκολο να περιοριστεί. Ολυμπιακό υποστηρίζω και άντε να δούμε πως τα βολέψει τώρα ο Βαλβέρδες που την έκανε λούης για σις κεμπάμπ ο Ριέρα. Από μπασκετάκι δε νογάω πολλά, παλιότερα έβλεπα αρκετό και εγχώριο και NBA λόγω Jordan. Πλέον νάδα.
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
deus_d0pe έγραψε:Ωραία η μπαλίτσα αρκεί να μένει έξω από χουλιγκανισμούς και καννιβαλισμούς αν και η ανθρώπινη βλακεία είναι δύσκολο να περιοριστεί. Ολυμπιακό υποστηρίζω και άντε να δούμε πως τα βολέψει τώρα ο Βαλβέρδες που την έκανε λούης για σις κεμπάμπ ο Ριέρα. Από μπασκετάκι δε νογάω πολλά, παλιότερα έβλεπα αρκετό και εγχώριο και NBA λόγω Jordan. Πλέον νάδα.
Ο οποιοσδήποτε στη θέση του Ισπανού θα την έκανε για σις κεμπάμπ. Δεν είναι λίγα τα λεφτά που του πρόσφεραν.
ΥΓ: Μάλλον οι άνθρωποι της Γαλατά έχουν σκάουτερ τύπου Αντωνίου. Έτσι εξηγείται και η "τρελή" πρόταση...

-
Batigoal έγραψε:Συμβουλές προς όλους,αυτοκριτική πριν το comment!:P

Μολις βγει το 12 θα δεις!

-
Batigoal - Δημοσιευσεις : 16
Batigoal έγραψε:Batigoal έγραψε:Συμβουλές προς όλους,αυτοκριτική πριν το comment!:P
Μολις βγει το 12 θα δεις!

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης