Και εγω πιστευω οτι premier league θα του κολλαγε γαντι
Σε καμια city η chelsea..
Θα ηθελα να τον δω με mourinio παντως!
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;
Ωραιο θεμα και η αληθεια ειναι οτι μπορει να πεσει πολυ συζητηση πανω σε αυτο..Αυτα που κανει με Πεδρο,Τσαβι,Ινιεστα νομιζω δε θα μπορουσε να τα κανει σε τετοιο βαθμο σε αλλο πρωταθλημα.Η Αγγλια θα του ταιριαζε,οι υπολοιπες χωρες οχι και τοσο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μπα, και εμένα υπερβολικά μου φαίνονται τα "δε θέλω τα 16 εκ. της Μπαρτσελόνα, θέλω παραπάνω". Απλή λογική. Από ποιον θα τα πάρει; από τον Βύζαντα; από τη Σεντ Ετιέν;...
Κλασικά "θέματα" για να κινείται η αθλητική δημοσιογραφία.
Και να φύγει, όπου και να πάει θα είναι η μέγιστη παικτούρα ότι και να λέμε. Να μηδενίζεται τόσο εύκολα παίκτης διαμετρήματος του Μέσι, νομίζω πως... μόνο σε χώρες όπως η Ελλάδα συμβαίνουν τέτοιες "επαγγελματικές" κρίσεις.
Χαλαρώστε ρε παίδες, ο Μέσσι είναι, όχι ο Χαριστέας
Κλασικά "θέματα" για να κινείται η αθλητική δημοσιογραφία.
Και να φύγει, όπου και να πάει θα είναι η μέγιστη παικτούρα ότι και να λέμε. Να μηδενίζεται τόσο εύκολα παίκτης διαμετρήματος του Μέσι, νομίζω πως... μόνο σε χώρες όπως η Ελλάδα συμβαίνουν τέτοιες "επαγγελματικές" κρίσεις.
Χαλαρώστε ρε παίδες, ο Μέσσι είναι, όχι ο Χαριστέας
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
παντως ειμαι περιεργοσ να δω πως θα ηταν ο μεσσι σε μια αλλη ομαδα...θα παιξει μεγαλο ρολο παντως τι θα κανει φετοσ η μπαρτσα με τσουλου...και βεβαια τι θα γινει και με πρωταθλημα και θα δουμε και την μονομαχια το σαββατο με μπαρτσα ρεαλ...θελω να δω τι θα γινει με τον καλο ροναλντο φετος και τον ανεβασμενο μεσσι...
-
mousou12 - Δημοσιευσεις : 21
mousou12 έγραψε:25 εκ.τον χρονο ζητησε ο μεσσι για να πεσουν υπογραφες μεχρι το 2019...
Θα τα δωσει η μπαρτσα;
Οκ ναι είναι Θεός...αλλά ρε Μέσι 25 μύρια;λες και αν πάρεις λιγότερα θα σου λείψουν.Και μιλάμε για καταστάσεις που από τις χορηγίες παίρνει περισσότερα!!!!Έχει μπει σε κόντρα με τον Ρονάλντο ποιος θα πάρει τα περισσότερα.Αλλά αφού τα σκάνε οι ομάδες βρίσκουν και κάνουν.Και 40 τον χρόνο να ζητήσει θα βρεθεί ομάδα να τα δώσει!!!!!!!!!!!!Και μάλιστα Παρί και Σίτυ θα μαλώνουν ποιος θα "καταφέρει" να τον κλείσει!

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης