Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό mousou12 » 31 Ιαν 2014, 15:24

Και εγω πιστευω οτι premier league θα του κολλαγε γαντι
Σε καμια city η chelsea..
Θα ηθελα να τον δω με mourinio παντως!
Άβαταρ μέλους
mousou12

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Ιαν 2014, 18:04

Ωραιο θεμα και η αληθεια ειναι οτι μπορει να πεσει πολυ συζητηση πανω σε αυτο..Αυτα που κανει με Πεδρο,Τσαβι,Ινιεστα νομιζω δε θα μπορουσε να τα κανει σε τετοιο βαθμο σε αλλο πρωταθλημα.Η Αγγλια θα του ταιριαζε,οι υπολοιπες χωρες οχι και τοσο
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Sensei » 01 Φεβ 2014, 13:15

Ο Messi έχει και τους κατάλληλους συμπαίκτες στην Barca, οπότε δύσκολα θα "έπιανε" σε άλλη ομάδα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Update

Δημοσίευσηαπό mousou12 » 02 Φεβ 2014, 13:00

Συμφωνα με σημερινο αρθρο η barcelona θελει να παρει το καλοκαιρι
τον silva απο την city για αντικαταστατη του xavi
Φημες λενε οτι οι ισπανοι παικτες προσπαθουν να πεισουν τον silva
να ερθει πισω στην χωρα του και την βαρκελωνη
Για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
mousou12

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2014, 20:50

Νομίζω ότι ο Messi αν πάει σε άλλη ομάδα πρέπει να πάει σε ομάδα με το ίδιο στιλ της Μπαρτσελόνα. Αν τον πετάξεις πχ. μέσα στη φετινή Μάντσεστερ θα χαθεί στο τουρλουμπούκι του Μόγιες. Αν και δε νομίζω ότι τώρα έχει λόγο να φύγει από Μπάρτσα :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 05 Μαρ 2014, 01:12

Μπα, και εμένα υπερβολικά μου φαίνονται τα "δε θέλω τα 16 εκ. της Μπαρτσελόνα, θέλω παραπάνω". Απλή λογική. Από ποιον θα τα πάρει; από τον Βύζαντα; από τη Σεντ Ετιέν;...

Κλασικά "θέματα" για να κινείται η αθλητική δημοσιογραφία.

Και να φύγει, όπου και να πάει θα είναι η μέγιστη παικτούρα ότι και να λέμε. Να μηδενίζεται τόσο εύκολα παίκτης διαμετρήματος του Μέσι, νομίζω πως... μόνο σε χώρες όπως η Ελλάδα συμβαίνουν τέτοιες "επαγγελματικές" κρίσεις.

Χαλαρώστε ρε παίδες, ο Μέσσι είναι, όχι ο Χαριστέας
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό john-data » 14 Μαρ 2014, 03:49

Darkthronen O Xαριστέας έχει σηκώσει και ένα Euro με την Εθνική Ελλάδος ο Mέσι τι έχει κάνει?
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό mousou12 » 18 Μαρ 2014, 15:32

παντως ειμαι περιεργοσ να δω πως θα ηταν ο μεσσι σε μια αλλη ομαδα...θα παιξει μεγαλο ρολο παντως τι θα κανει φετοσ η μπαρτσα με τσουλου...και βεβαια τι θα γινει και με πρωταθλημα και θα δουμε και την μονομαχια το σαββατο με μπαρτσα ρεαλ...θελω να δω τι θα γινει με τον καλο ροναλντο φετος και τον ανεβασμενο μεσσι...
Άβαταρ μέλους
mousou12

Δημοσίευσηαπό mousou12 » 19 Μαρ 2014, 14:00

25 εκ.τον χρονο ζητησε ο μεσσι για να πεσουν υπογραφες μεχρι το 2019...
Θα τα δωσει η μπαρτσα;
Άβαταρ μέλους
mousou12

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Μαρ 2014, 21:13

mousou12 έγραψε:25 εκ.τον χρονο ζητησε ο μεσσι για να πεσουν υπογραφες μεχρι το 2019...
Θα τα δωσει η μπαρτσα;

Οκ ναι είναι Θεός...αλλά ρε Μέσι 25 μύρια;λες και αν πάρεις λιγότερα θα σου λείψουν.Και μιλάμε για καταστάσεις που από τις χορηγίες παίρνει περισσότερα!!!!Έχει μπει σε κόντρα με τον Ρονάλντο ποιος θα πάρει τα περισσότερα.Αλλά αφού τα σκάνε οι ομάδες βρίσκουν και κάνουν.Και 40 τον χρόνο να ζητήσει θα βρεθεί ομάδα να τα δώσει!!!!!!!!!!!!Και μάλιστα Παρί και Σίτυ θα μαλώνουν ποιος θα "καταφέρει" να τον κλείσει! :P
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB