Εθνική Ελλάδος

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 04 Σεπ 2013, 23:19

Αν δούνε τα ματς ένα ένα και παίξουν ομαδικά και με σοβαρότητα δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρουν μετάλλιο.Το ταλέντο το έχουν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 05 Σεπ 2013, 10:26

Δε μου αρέσουν οι συζητήσεις περί μεταλλίου. Προτιμώ να κοιτάμε μόνο μέχρι το επόμενο ματς. Δε το λέω για το εδώ τόπικ, αλλά γενικότερα. Πρώτοι και (όχι) καλύτεροι, οι δημοσιογράφοι. Τι μετάλλια κτλ.; Από που κι ως που πάμε με τουπέ, όταν πέρυσι από την υπερβολική μας σιγουριά χάσαμε από τη Νιγηρία και δεν πήγαμε στην Ολυμπιάδα, ενώ σιγά-σιγά αρχίζουν να κάνουν σε επίσημα ματς σερί εις βάρος μας η Ρωσία και η Γαλλία, που μέχρι πριν λίγα χρόνια έιχε 25+ χρόνια να μας κερδίσει;

Που θέλω να καταλήξω; Ναι, θα περάσουμε τον όμιλο, αλλά ας μην τον πάρουμε αψήφιστα, γιατί με μία τρίτη ή τέταρτη θέση, μπορεί να έχουμε μία χειρότερη κλήρωση στον επόμενο όμιλο και να κάνει την πορεία μας για διάκριση, ακόμα πιό δύσκολη. Η Ρωσία σήμερα και η Τουρκία αύριο, έχουν ξεκινήσει με ήττες, οπότε θα είναι αρκετά πιό παθιασμένες για τη νίκη, πόσο μάλιστα όταν είναι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως εμείς. Η δε Ιταλία είναι αρκετά βελτιωμένη. Από την Ολυμπιάδα της Αθήνας, δεν την έχω ξαναδεί να κάνει τίποτα. Έχει κι αυτή μπόλικη δίψα για διάκριση.
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Σεπ 2013, 00:02

Πολύ καλά πήγαμε και σήμερα αλλά τρόμαξα λίγο προς το τέλος που χάσαμε τη διαφορά. Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε τόσο. Πάντως για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είμασταν φοβεροί και σε άμυνα και σε επίθεση. Και παίζουν όλοι οι παίκτες καλά. Ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα σοβαρό ο Σπανούλης γιατί όταν ξαναμπήκε στο παιχνίδι δεν μπορούσε να το πατήσει καλά το πόδι του. Ας μην παίξει με την Τουρκία αν χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 06 Σεπ 2013, 08:24

Κι εγώ τρόμαξα για λίγο, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω της χαλάρωσης από το +22 στην αρχή της τελευταίας περιόδου, συν τον τραυματισμό του Σπανούλη, που σίγουρα έφερε αναστάτωση, εκτός αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό και ας χάσει το επόμενο ματς με την Τουρκία. Ευτυχώς σήμερα υπάρχει ρεπό.

Υ.Γ.: Πως σας φαίνεται η οικοδέσποινα Σλοβενία; Νίκησε την Ισπανία 78-69.
Υ.Γ.1:Και η Ιταλία στον όμιλό μας. Ωραία ομάδα, με πολλή δίψα και όρεξη. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσίευσηαπό mysterious » 06 Σεπ 2013, 12:25

Εγώ ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξαναέβαλε τον Σπανούλη μέσα ενώ είχαμε διαφορά και το παιχνίδι ήταν δικό μας.Το ότι ο Σπανούλης είπε πως δεν ήταν τίποτα δεν έχει καμιά σημασία από την στιγμή που ήταν ζεστός εκείνη την στιγμή.Πραγματικά τζάμπα τραυματισμός κι ελπίζω να μην αποδειχθεί σημαντικός.Πέρα από αυτό εξαιρετική εμφάνιση και κυρίως πειστική!Την ήττα της Ισπανίας δεν την είδα και μου έκανε εντύπωση ενώ η Ιταλία,αν και τα τελευταία χρόνια δεν πάει καλά,πάντα ήταν μαχητική ομάδα και απέδιδε περισσότερο από το ταλέντο που της αναλογούσε.Είναι καλό που υπάρχουν πολλές εκπλήξεις!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 06 Σεπ 2013, 18:14

Μιας και σήμερα έχουμε ρεπό στο Ευρωμπάσκετ, είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο. Σήμερα παίζουμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ εκτός έδρας με το Λιχτενστάιν. Άλλη μία ποδοσφαιρική πανδαισία μας περιμένει! :P Πιείτε πολλούς καφέδες, γιατί προβλέπω να μην τον γλιτώνουμε τον υπνάκο...
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Σεπ 2013, 23:53

Παίξαμε χάλια στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιωθήκαμε πολύ στο 2ο. Έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον άλλα 2 γκολ. Ο Μήτρογλου έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε και 1 δόκάρι και ο τερματοφύλακάς τους έπιασε τα άπιαστα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 07 Σεπ 2013, 14:47

Ευτυχώς το γκολ μπήκε, αν και τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε από πολύ νωρίτερα και με σκορ ασφαλείας. Αφήνουμε ανεκμετάλλευτο ολόκληρο ημίχρονο, οπότε ουσιαστικά παίζουμε 45λεπτα ματς. Επίσης, άλλο ένα κακό είναι πως μόλις κάνουμε το 1-0, σταματάμε να παίζουμε. Η μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα για το κλασικό π@πάρισμα, ακόμα κι αν πάμε να βγούμε μπροστά υπό καλές προϋποθέσεις. Έγινε και το θαύμα και κέρδισε η Σλοβακία μέσα στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, κι ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα και στο Σλοβακία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη, για να περάσουμε μόνοι πρώτοι (εφόσον κερδίσουμε κι εμείς την Λετονία).
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Σεπ 2013, 16:16

Για να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα και στο μπάσκετ με την Τουρκία. Λογικά δεν θα παίξει ο Σπανούλης (καλύτερα για να ξεκουράσει παραπάνο τον αστράγαλο) οπότε μένουμε με 2 καθαρά guard (Σλούκας, Ζήσης). Λογικά έχουμε την ποιότητα να τους νικήσουμε αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν χάσουν θα αποκλειστούν. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 07 Σεπ 2013, 16:19

Ακριβώς. Θέλει πολλή προσοχή. Είναι και με τη πλάτη στον τοίχο, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα των μεταξύ μας αναμετρήσεων. Κι εγώ προτιμώ να μην παίξει ο Σπανούλης, γιατί μπορεί να χειροτερέψει η κατάσταση του ποδιού του.

ΥΓ: Άκλαυτη πήγε η Ρωσία...
Άβαταρ μέλους
paoan013

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB