Champions League

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 23 Μάιος 2013, 19:05

nfs_maniac έγραψε:Οπότε karlat89 συμφωνείς οτι κάτι δεν πάει καλά...

ολα μια χαρά είναι σκέψου και το άλλο,και να μην ειναι μιλημένος,και να θέλει να τα δώσεις όλα,την προκατάληψη του κόσμου την ξεχνας?εσυ θα τον εβαζες?
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 23 Μάιος 2013, 19:12

Και σε ξαναρωτάω, γιατί να μην τον έβαζα? Φυσικά και θα τον έβαζα, στην ομάδα μου ανήκει!
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Μάιος 2013, 20:17

με την dortmund μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει το στυλ της bayern ο,τι στην Γερμανία μας δημιουργεί πρόβλημα απλά αγοράζουμε τους καλύτερους τους παίκτες....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό paoan013 » 23 Μάιος 2013, 20:48

Η UEFA έχει κάνει ζημιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό που παρακολουθούμε, ειδικά από τότε που άρχισαν να μπαίνουν στο Champions' League και οι τριτοτέταρτοι ορισμένων δυνατών πρωταθλημάτων, είναι ο απόλυτος ποδοσφαιρικός καπιταλισμός. Τα λεφτά μοιράζονται ουσιαστικά ΜΟΝΟ μεταξύ των δυνατών, οπότε η ψαλίδα δυνατών και αδυνάτων, μεγαλώνει. Κατά συνέπεια, το Champions' League είναι ένας θεσμός μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων και κάθε έκπληξη έχει αποκλειστεί. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λοιπόν οι εκπλήξεις, με θύμα τα αγαπημένα παιδιά της UEFA και των χορηγών σπανίζουν, κάνοντάς το βαρετό. Μία ομάδα σαν την Ντόρτμουντ μόνο ευχάριστη έκπληξη θεωρείται, οπότε σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, την υποστηρίζει. Προσωπικά, είμαι underdog supporter, οπότε είμαι με την ομαδάρα του Κλοπ.
Άβαταρ μέλους
paoan013

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Μάιος 2013, 21:17

Εγώ πιστεύω το ότι και οι δύο ομάδες είναι από την ίδια χώρα κάνει τον τελικό ακόμα πιο αμφίρροπο. Δε λέω η Μπάγερν φέτος έχει δείξει ότι είναι ικανή για πολλά πράγματα αλλά όπως και να έχει τελικός είναι και όλα γίνονται. Θυμάμαι και το 1997 που κανείς δεν υπολόγιζε τη Ντόρτμουντ στον τελικό και το πήρε πανηγυρικά.

Όσο για το Champions League, όπως πολλοί έχουν πει, όχι λάθος κατ' εμέ, δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τρόπο καθοδήγησης της μάζας. Κι αν θέλει κάποιος να αναζητήσει τον αρχιμάγιστρο δεν έχει παρά να στρέψει το βλέμμα του σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ο πλανήτης...Μισέλ Πλατινί.

Τώρα για το αν έχει κάνει ζημιά στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο. Το χρήμα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο και όσο και αν δεν φέρνει την ευτυχία, τουλάχιστον φέρνει θέμα. Όχι μόνο αυτό, ανοίγονται και πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Δυστυχώς προ Champions League τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχω δει και ιδιαίτερα οι τελικοί ήταν για να σε παίρνει ο ύπνος στην πολυθρόνα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, όπως εκείνο το 4- 0 της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον δεν υπάρχει πια βία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα...όποιος θυμάται τον τελικό του Χέιζελ έχει σίγουρα τις χειρότερες παραστάσεις...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 21:36

Θα συμφωνήσω κι εγώ θέλοντας να πω κάτι σχετικά με τις 4ρτες ομάδες δυνατών πρωταθλημάτων. Ας πάρουμε την Αγγλία για παράδειγμα που έχει αρκετές καλές ομάδες. Φαντάζεσαι Champions League χωρίς Arsenal,Chelsea λογικό είναι από πιο δυνατά πρωταθλήματα να βγαίνουν Ευρώπη και 4-5 ομάδες
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Μάιος 2013, 21:41

Στην αρχή ήθελαν να το κάνουν κάτι σαν το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Λατινική Αμερική όπου εκεί μετέχουν όχι μόνο οι εκάστοτε πρωταθλητές αλλά και όσοι έως σήμερα το έχουν κατακτήσει, αλλά κάπου στην πορεία άλλαξαν απόψεις. Απλά εκεί είναι διαφορετικές λίγο οι συνθήκες.
Και εγώ θα ήθελα να βλέπω κάθε χρόνο στην Ευρώπη ομάδες με τεράστια ιστορία όπως οι Λιντς, Νότινχαμ Φόρεστ όμως ο monsieur Platini είχε άλλα πλάνα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 23 Μάιος 2013, 21:58

nfs_maniac έγραψε:Και σε ξαναρωτάω, γιατί να μην τον έβαζα? Φυσικά και θα τον έβαζα, στην ομάδα μου ανήκει!

Και σου ξανα λέω που το παράξενο και στημένο?
ειναι επιλογη προπονητη,πιστευει δεν θα αποδοσεις και τον αφήνει απεξω,
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 23 Μάιος 2013, 22:05

Τότε δεν είναι επαγγελματίας ο gotze αν δε θα έχει καλή απόδοση γιατί ότι και να συμβαίνει έξω από το γήπεδο όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο οφείλει να δίνει το 101% για την ομάδα που αγωνίζεται
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 23 Μάιος 2013, 22:14

Για τον Goetze και εγώ θα τον έβαζα. Και αν έκανε τίποτα ύποπτο μπορείς να κάνεις διάφορα. Από πρόστιμα μέχρι και σε δικαστήρια. Πάντως εννοείται ότι βάζεις τον καλύτερό σου παίκτη. Άλλωστε με οπαδούς σαν της Ντόρτμουντ ας τολμήσει να μην παίξει καλά.

Για τα του CL με κάλυψε ο nkav64 και o paoan013 αν και μερικές ομάδες όπως leeds δεν μπορούν να παίξουν σε τέτοιο επίπεδο. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται τυχαίο που φέτος κυριάρχησαν ολοκληρωτικά οι γερμανικές ομάδες.

Όσο για τον αγώνα πιστεύω θα είναι ωραίος και όποιος και να νικήσει δεν με χαλάει. Προβλέπω bayern γιατί φέτος είναι φοβερή. Η dortmund μπορεί να κάνει την έκπληξη αλλά θα είναι δύσκολο χωρίς gotze.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB