Στίβος

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Στίβος

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 12:36

Ασχολείται κανείς με στίβο?Αν ναι πείτε με τι συγκεκριμένα.Εμένα για παράδειγμα ο προπονητής μου την Τρίτη που μας πέρασε μου έβαλε κοιλιακούς,πους απς μήκος κ μετά έτσι για να το γιορτάσουμε 4 στροφές έντονου τρεξίματος.Φοβερό??
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό psaraki » 05 Οκτ 2014, 12:50

αν κ δ ασχολουμαι παντα μαρεσε ειδικα τα 100μ αντρων αλλα φυσικα αυτο αρεσει σε ολους... επισης το ακοντιο κ το μηκος ειναι κ αυτα πολυ καλα... σιγουρα κανεις κορμι ειναι το μονο σιγουρο :)
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 13:42

ναι αλλα κοντευει να μου φυγει ο τακος(πισινος) χεχεχε στο μηκος συγκεκριμενα απο τα πηδηματα πιαστηκα επι 4 μερες και χρειαζομουνα βοηθεια για να σηκοθω και να κατσω. Σε λιγο θα ζητησω επιδομα αναπηριας
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Οκτ 2014, 13:51

Μάλλον πρόκειται για εξιστόρηση των προσωπικών του εμπειριών...υπάρχει και το Μπιρι Μπριρι...είναι ανάγκη να ανοίγεις θέμα;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό master » 05 Οκτ 2014, 14:03

nkav64 έγραψε:Μάλλον πρόκειται για εξιστόρηση των προσωπικών του εμπειριών...υπάρχει και το Μπιρι Μπριρι...είναι ανάγκη να ανοίγεις θέμα;
χαχα εχεις δικιο στο τελος θα μας πει τι εφαγε το μεσημερι :D

και απο στιβο μου αρεσει το τρεξιμο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό jack124 » 05 Οκτ 2014, 23:05

εγώ θα πήγαινα στίβο γιατί λατρεύω το τρέξιμο πήγαινα κάθε πρωί το καλοκαίρι αλλά αποφάσισα να πάω tae kwon do τελικά :)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB