Έχω ένα κόλλημα με ότι έχει να κάνει γύρω από UFOs, διάστημα, θεωρίες συνωμοσίας κτλ.
Εδώ λοιπόν ας γράφουμε για ότι πιάνει το μάτι μας στο net, ή ακόμα καλύτερα δικές μας εμπειρίες γύρω από αυτά που δεν είναι και τόσο φανερά στο κόσμο μας.
Θα αρχίσω να ανεβάζω και ενδιαφέροντα βίντεο σιγά σιγά με απώτερο σκοπό όχι να πείσει κάποιος κάποιον άλλον, αλλά κυρίως να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πράγματα που μπορεί αργότερα να μας βοηθήσουν να λύσουμε το puzzle του κόσμου αυτού.
Είτε έχει να κάνει με την έλευση του Elenin τον Οκτώβρη, είτε για οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε!
Για την ώρα σας αφήνω με αυτό
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 10:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Paranormal corner
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Paranormal corner
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Alda - Δημοσιευσεις : 53
Εγω ειμαι πεφωτισμενος . Πες μου τι θελεις να μαθεις ; |
Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν μου αρεσουν . Εχουν γινει πολυ μπαναλ . Για UFO ομως μιλαμε οσο θες !
Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν μου αρεσουν . Εχουν γινει πολυ μπαναλ . Για UFO ομως μιλαμε οσο θες !
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
ασχετο εχεις δει την ταινια the fourth kind?με εκανε γενικα να πιστεψω σε ολη αυτην την ''oufo-κατασταση''
-
ezio auditore - Δημοσιευσεις : 31
Λες αυτό με την Μίλα Γιογιοβιτς; Ήταν όλο fake και ας το πλασάρανε για πραγματικό.
Για UFO δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να μην έχω ακούσει ή διαβάσει. Αλλά θα ήθελα προσωπικές ιστορίες ίσως δικές σας είτε από γνωστούς σας κτλ.
Για UFO δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να μην έχω ακούσει ή διαβάσει. Αλλά θα ήθελα προσωπικές ιστορίες ίσως δικές σας είτε από γνωστούς σας κτλ.
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Alda - Δημοσιευσεις : 53
ezio auditore έγραψε:ασχετο εχεις δει την ταινια the fourth kind?με εκανε γενικα να πιστεψω σε ολη αυτην την ''oufo-κατασταση''
Την έχω δει κι εγώ. Ενώ στην αρχή σε κάνει να το "φας", με όλα τα βιντεάκια κτλ κτλ, μετά νομίζω πως εύκολα καταλαβαίνεις ότι είναι fake.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Απλα το οτι τα ουφο εξελισονται εμφανισιακα συμφωνα με την δεκατια που εθεαθησαν με βαζει σε σκεψεις.
Αν εσυ δεις ενα ουφο στην αυλη σου και μοιαζει με αυτα που βλεπαμε την δεκαετια του 60 ε και αληθινο να ειναι και να βγουν απο μεσα ανδροειδη δεν νομιζω να πιστεις για την αυθεντικοτητα του.
Αν εσυ δεις ενα ουφο στην αυλη σου και μοιαζει με αυτα που βλεπαμε την δεκαετια του 60 ε και αληθινο να ειναι και να βγουν απο μεσα ανδροειδη δεν νομιζω να πιστεις για την αυθεντικοτητα του.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης