Online Shopping

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Online Shopping

Δημοσίευσηαπό JamieT » 03 Σεπ 2011, 09:02

Κάνετε αγορές online; Αν ναι, ποια sites προτιμάτε και γιατί; Έχετε πρόβλημα με κάποια παραγγελία που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε, κάποια απορία ή είστε διστακτικοί σχετικά με την ασφάλεια του Online Shopping; Πείτε μας και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε!

Πρόσφατα αγόρασα από το Amazon.com ένα ζευγάρι All-Star Converse και ήρθαν σε λιγότερο από 3 μέρες! Έμεινα άφωνος με το πόσο γρήγορα έφτασαν από Αμερική. :o

Το ζευγάρι που αγόρασα: http://www.amazon.com/gp/product/B005H73L6Q

Ένα εξαιρετικό site που έχω να προτείνω σε όλους και πρώτος για αυτό μου είχε πει ο @MeEdIC είναι το DesignByHumans. Εδώ χρήστες από όλο τον κόσμο δημιουργούν ένα σχέδιο για T-Shirt και στην συνέχεια το ανεβάζουν στην ιστοσελίδα. Έπειτα, το community ψηφίζει σχέδια όλων των χρηστών και τα καλύτερα βγαίνουν στην παραγωγή και πουλιούνται από την ιστοσελίδα. Εξαιρετικά σχέδια και ποιότητα των T-Shirts.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 12:19

Εσύ τώρα άνοιξες το thread για να γράψουμε εμείς από ποια sites κάνουμε αγορές ή για να μας διαφημίσεις τα παπούτσια που παρήγγειλες; :P
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Fantomias » 03 Σεπ 2011, 12:50

Ποιο πολυ κανω αγορες απο ελληνικα site οπως you.gr, e-shop, getitnow.gr. Αυτα για διαφορα μικροπραγματα, παιχνιδια και game accessories συνηθως παραγγελνω απο το playnaut.com!
Άβαταρ μέλους
Fantomias

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Altair » 03 Σεπ 2011, 13:56

Από ίντερνετ ψωνίζω συνήθως games/comics.Τα zavvi & amazon είναι τα αγαπημένα μου μιας και το game δεν στέλνει πια Ελλάδα. :x
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 03 Σεπ 2011, 19:10

Παιρνω κανα βιβλιο απο εδω http://www.bookdepository.co.uk/

Εξαιρετικες τιμες χωρις μεταφορικα (στα αγγλικα βεβαια) :P
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 03 Σεπ 2011, 19:17

Το πλεον αξιοπιστο καταστημα για παιχνιδια για εμενα ειναι το blahdvd . Θελω να δω πως θα τα παει και το shopto.net με το δυσκολο εργο το preorder του dark souls . Aμα κανει δυο εβδομαδες θα ξενερωσω ασχημα .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Σεπ 2011, 19:18

zavvi, αν και τελευταία έκανε πολλές "λαδιές" και θα το σκεφτώ αν θα το προτιμήσω ξανά, και φυσικά ο καλύτερος μου φίλος το ebay ;)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 04 Σεπ 2011, 11:34

JamieT έγραψε:Κάνετε αγορές online; Αν ναι, ποια sites προτιμάτε και γιατί; Έχετε πρόβλημα με κάποια παραγγελία που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε, κάποια απορία ή είστε διστακτικοί σχετικά με την ασφάλεια του Online Shopping; Πείτε μας και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε!

Πρόσφατα αγόρασα από το Amazon.com ένα ζευγάρι All-Star Converse και ήρθαν σε λιγότερο από 3 μέρες! Έμεινα άφωνος με το πόσο γρήγορα έφτασαν από Αμερική. :o

Το ζευγάρι που αγόρασα: http://www.amazon.com/gp/product/B005H73L6Q

Ένα εξαιρετικό site που έχω να προτείνω σε όλους και πρώτος για αυτό μου είχε πει ο @MeEdIC είναι το DesignByHumans. Εδώ χρήστες από όλο τον κόσμο δημιουργούν ένα σχέδιο για T-Shirt και στην συνέχεια το ανεβάζουν στην ιστοσελίδα. Έπειτα, το community ψηφίζει σχέδια όλων των χρηστών και τα καλύτερα βγαίνουν στην παραγωγή και πουλιούνται από την ιστοσελίδα. Εξαιρετικά σχέδια και ποιότητα των T-Shirts.

Agree,και τα δυο amazon,εννοώ το αγγλικό και το αμερικάνικο,έχουν πολύ καλές τιμές σχεδόν σε όλα τα προΐόντα.Μέχρι στιγμής έχω πάρει αρκετά πράγματα απο το αγγλικό και έμεινα ευχαριστημένος,πάντως υπάρχουν πολύ καλές προσφορές και σε videogames,πολύ σκότωμα οι τιμές,επίση για παραγγελία πάνω απο 25 Λίρες,τα έξοδα αποστολής είναι δωρέαν στα περισσότερα προιόντα.
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 04 Σεπ 2011, 14:46

Λοιπον εγω αγοραζω τωρα που ειμαι Σπαρτη απο τα blahdvd και game. (πιο πολυ ομως απο blahdvd, το game ειναι για προπαραγγελειες)
Οταν ημουν Αθηνα αγοραζα απο τα zavvi, the hut, αλλα αυτα αργουσαν οποτε τα παρατησα. Δεν εχω δοκιμασει ακομα απο amazon.co.uk, shopto.net και HMV.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό JamieT » 05 Σεπ 2011, 11:11

Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανά από το TheHut με αυτό που είχε γίνει με το Heavy Rain. Είχα κάνει pre-order και μου το έφερε 1 εβδομάδα μετά την κυκλοφορία. Αν είναι δυνατόν... :roll:
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB