Μιας και έχουμε κλείσει επίσημα ένα χρόνο πλέον (και κάτι ημέρες) θα είχε ενδιαφέρον να μας πείτε από που μας μάθατε και πως ξεκινήσατε να μπαίνετε στο site μας
Κλασσικά, από παλιά έψαχνα για gaming κ.α.πράγματα στο Google, ώσπου μια μέρα έπεσα στο enternity , μάλιστα ήταν όταν είχε πρωτοξεκινήσει, Αργότερα είπα ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ !!
το ξερω θα φανω υπερβολικος .... επειδη σαν μικρο παιδακι και εγω ηξερα το gamepro και το εμπιστευτικα σε πολλες αγορες μου εμπιστευωμουν πολλα απο τα παιδια που δουλευανε στο θρυλικο εντυπο... οταν ξεκινησε η αναπτυξη του τυπου στο ιντερνετ στον ελλαδικο χωρο οπου πια τα videogames ξεφυγαν απο την στοα .... ετυχιε να γνωρισω πολλα ατομα που μου θυμισαν το παρελθον οπως τον καλο μου φιλο παυλο και εχει τυχει να τον γνωρισω και απο κοντα ( θυμασαι την κρητικοπουλα...)σιγουρα υπαρχουν και αλλα site στον χωρο αλλα τουλαχιστον το enternity ειναι και θα ειναι απο της καλυτερες και πληρεστερες επιλογιες για μενα που μπορει να ειναι νεο σχετικα αλλα με ατομα και απο το παρελθον οπου ωριμασαν και δινουν τον καλυτερο και αντικειμενικοτερο ευατο και στα review αλλα και στην δυναμηκοτητα στην ενημερωση....