Γυμναστική

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Γυμναστική

Δημοσίευσηαπό JamieT » 12 Ιαν 2012, 13:52

Εικόνα

Πρόσφατα γράφτηκα σε ένα τοπικό γυμναστήριο και αναρωτιόμουν πόσοι από εσάς γυμνάζεστε καθώς πολλοί εδώ μέσα είμαστε gamers. Αν ναι, το κάνετε κυρίως για λόγους υγείας ή στοχεύετε σε μία καλύτερη εξωτερική εμφάνιση;

Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα γυμναστήριο είναι ότι παραμέλησα τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό και έπρεπε να κάνω κάτι για αυτό. Γνώμη μου είναι πάντως πως όσο πολυάσχολο πρόγραμμα να έχει ένα άτομο, καλό θα ήταν να αφιερώνει έστω και μία ώρα την μέρα για χάρη της σωματικής υγείας του.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 14 Ιαν 2012, 15:01

Ωραιος Δημητρη! :D Εγω ασχολουμαι με το γυμναστηριο εδω και 2,5 μηνες σχεδον και νιωθω υπεροχα! Οπως ειπες,λιγη εξασκηση 3 με 4 φορες την εβδομαδα ειναι καλα,αρκει να εχουμε χρονο βεβαια! Μολις δεις αποτελεσματα θα σου γινει εθισμος ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 15 Ιαν 2012, 15:31

Λατρεία για το γυμναστήριο και γενικότερα για τον αθλητισμό... Παλιά πήγαινα κολυμβητήριο και πολεμικές τέχνες. Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω γυμανστήριο και κάνω παράλληλα yoga και pilates. Δυστυχώς, ένα σοβαρό ατύχημα μου στοίχισε κάποια χρόνια από το γυμναστήριο αλλά θα γραφτώ εκ νέου κολυμβητήριο ;)

Είναι απαραίτητη η γυμναστική για το σώμα και το πνεύμα. Όπως και η σωστή και η υγιεινή διατροφή. Θλίβομαι όταν βλέπω τη σημερινή νεολαία να... "τρέφεται" με κάθε λογής σκουπίδια και άχρηστα λίπη... Δε λέω, γευστικοίπειρασμοί είναι και αυτοί αλλά είναι αναγκαίο να καταναλώνοναι με μέτρο και πάντα να υπάρχει η άσκηση στο πρόγραμμα. Κάθε μέρα φρούτα και λαχανικά, μικρές μερίδες ανά 3-4 ώρες και τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα έντονη άσκηση ;) και ΠΟΛΥ νερό!
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Alucard » 22 Ιαν 2012, 02:02

Μπάλα και ξύλο
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 24 Ιαν 2012, 17:20

^^^

Έκρηξη τεστοστερόνης! Χάλια έκανες την οθόνη μου πάλι! XD
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 24 Μαρ 2012, 00:41

Εδώ και χρόνια, γυμνάζομαι στο σπίτι, ενώ πού και πού πηγαίνω και για τρέξιμο. Γενικότερα προτιμώ τη γυμναστική στο σπίτι. Βαράκι, ελατήριο, κάμψεις και τα συναφί. Αν και τους τελευταίους μήνες δεν πολυ-γυμνάζομαι λόγω σχολής, στις διακοπές του Πάσχα θα ξεκινήσω ξανά και δεν πρόκειται να το σταματήσω, γιατί πάει χαμένος όλος ο κόπος που έκανες.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 24 Μαρ 2012, 09:22

Απο ντερέκι εχω γινει μπιφτέκι :P .....
Ενο ασχολιουμαι πολλα χρονια με τον αθλητισμο (μπασκετ,paintball,Ελληνορωμαικη παλη) εχω φτιαξει εναν πολυ δυνατο εξοπλισμο το σπιτι μου (βαράκια,παγκος,πολυοργανα,smith,διαδρομος,ποδηλατο) και δεν εχω την αναγκη του γυμναστηριου..
τον τελευταιο χρονο λογω καποιον προσωπικων καταστασεων τα εχω παρατησει ολλα!! (και το εχω πληρωσει ακριβα) αλλα θα παρω λιαν συντομος τα πανω μου και με λιγη δυσκολια και θυσιες θα πρωσπαθησω να φτασω λιγο απο τα παλια...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό SedineL » 27 Δεκ 2016, 01:53

Την καλυτερη δουλεια κανεις φιλε μου! Με λιγη υπομονη και επιμονη θα φτασεις εκει π θες~
SedineL

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό BigBossGR » 27 Δεκ 2016, 02:03

Λογω κρισης δεν παω γυμναστηριο γιατι θα χασω κιλα και θα μου πεφτουν τα ρουχα. Δεν θα εχω να παρω αλλα! :Ρ
Άβαταρ μέλους
BigBossGR

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό Zegr » 27 Δεκ 2016, 14:04

Ξεκινησα βαρη το 2008 μεχρι 2010,μετα ανακαλυψα οτι η πιο ολοκληρωμενη και καλυτερη προπονηση που σε κανει πραγματικα δυνατοτερο,ταχυτερο,εκρηκτικο,ευλυγιστο και με καλη φυσικη κατασταση ειναι το kickboxing.Απο το 2010 εως και σημερα κανω ανελλιπως..Το συνιστω ανεπιφυλακτα παιδες...Οι προπονησεις εχουν τεραστια ποικιλια και το κυριοτερο ΟΥΣΙΑ.Ξερεις για ποιο λογο κανεις την καθε μια και εχεις συγκεκριμενο στοχο..Θα κερδισεις πειθαρχια,αυτοπεποιθηση και γενικοτερα θα αποκτησεις μια ηρεμια μεσα σου...Οτι και να κανεις παντως ειναι καλυτερο απο το να μη κανεις τιποτα...Yoga,pilates,crossfit,isolation,powerlifting,martial arts, βρες κατι που να σου αρεσει και ασχολησου
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Επόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB