Παιδιά, υπάρχει κανένας ιδιοκτήτης ενυδρείου; Αν υπάρχει, ας χρησιμοποιούμε αυτό το θέμα για αναλύσεις, απορίες, επίδειξης της υδάτινης συντροφιάς μας και λοιπά!
Για κάποιο λόγο νομίζω ότι δε θα βρω ανταπόκριση στο θέμα αλλά... Ας προσπαθήσουμε! Χαιρετώ τους συνχομπίστες του enternity! [emoji6]
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Τελευταία επεξεργασία από Kefka09 και 19 Οκτ 2014, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Re: Απ: Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Χρυσοψαράκι; Πόσα λίτρα είναι το ενυδρειάκι σου; Του έκανες μια... Lost Atlantis αισθητική! [emoji6]
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
peterf76 έγραψε:οχι αλλα θα ήθελα να ασχοληθώ...να αποκτήσω
Aν το αποφασίσεις, ρώτα πρωτα εμας, όχι σε πετ σοπ. Σημαντικό αυτό.
-
Kefka09 έγραψε:Χρυσοψαράκι; Πόσα λίτρα είναι το ενυδρειάκι σου; Του έκανες μια... Lost Atlantis αισθητική! [emoji6]
Nope δεν είναι χρυσοψαράκι, ενα κιτρινάκι αλλα δεν ξέρω καν πως λέγεται. Στα 120 λίτρα το ενυδρείο (γλυκού νερού) με 1 αγγελόψάρο, 1 silver dollar, 1 γκουράμι, 2 γλύφτες (ο ένας τέρας, ο άλλος mini), και δύο ακόμα που δεν θυμάμαι το όνομα τους
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Παιδιά, νιώθω λιγο άσχημα τωρα αν σας κάνω παρατήρηση, αλλά...
@kakashi μου φαίνονται πολλά σαράντα guppάκια για τα λίτρα σου! Σκέψου να έδινες μερικά, να κρατούσες ξέρω γω 2-3 αρσενικά και καμιά 10αριά θυληκά!
@nfs για το angelfish ξέρω σίγουρα, δεν νομίζω να πάει καλά στο ενυδρείο αυτό, και το λέω απο προσωπική πείρα! Θέλουν πάμπολλα λιτρα και να είναι σε ομάδες 6-7 ψαριών ιδανικά! Κ γενικά να ψαχνομαστε καλά πριν επιλέξουμε ψάρια και λοιπά! Συγγνώμη ειλικρινά αν σας φαίνεται κάπως να σας κάνω παρατηρήσεις!
@kakashi μου φαίνονται πολλά σαράντα guppάκια για τα λίτρα σου! Σκέψου να έδινες μερικά, να κρατούσες ξέρω γω 2-3 αρσενικά και καμιά 10αριά θυληκά!
@nfs για το angelfish ξέρω σίγουρα, δεν νομίζω να πάει καλά στο ενυδρείο αυτό, και το λέω απο προσωπική πείρα! Θέλουν πάμπολλα λιτρα και να είναι σε ομάδες 6-7 ψαριών ιδανικά! Κ γενικά να ψαχνομαστε καλά πριν επιλέξουμε ψάρια και λοιπά! Συγγνώμη ειλικρινά αν σας φαίνεται κάπως να σας κάνω παρατηρήσεις!
-
Παίζω με αγγελόψαρα εδώ και 14 χρόνια σε αυτο το ενυδρείο, και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (το πολύ δύο μαζί)
kakashi_hatake, ψεύτικα είναι τα φυτά φίλος
kakashi_hatake, ψεύτικα είναι τα φυτά φίλος
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Το έχω ρωτήσει kefka σε φόρουμ με ενυδρειόφιλους. Δεν είναι τόσο απαιτητικά όσο τα χρυσόψαρα για αυτό είναι και τα ψάρια για αρχάριους. Ξεκίνησα με δυο χαρεμάκια πριν τρία χρόνια. Ο πληθυσμός τους είναι σταθερός πλέον. Δεν έχω μετρήσει κανένα θάνατο μέχρι στιγμής. Απλά δεν υπάρχουν πλέον αρκετά νεογνά γιατί τα τρώνε. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να βρω κάποιον να ανταλλάξω μερικά για να αποφύγω τις ανωμαλίες στις γέννες από την αιμομιξία. Και να φτιάξω λίγο το φυτικό κόσμο. Είχα πάρει ανούμπιες, εχινόδορους, κερατόφυλλο και βαλεσνιέρες και μόνο ανούμπιες και βαλεσνιέρες έχουν επιζήσει.
Είχα και εγώ αγγελόψαρο nfs όταν πρώτο ξεκίνησα με χρυσόψαρο αλλά δυστυχώς έγινε άγγελος. Εκεί έμαθα ότι δεν είναι τόσο του γλυκού νερού.
Είχα και εγώ αγγελόψαρο nfs όταν πρώτο ξεκίνησα με χρυσόψαρο αλλά δυστυχώς έγινε άγγελος. Εκεί έμαθα ότι δεν είναι τόσο του γλυκού νερού.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης