Καλησπέρα,
Έχω εδώ και κάμποσα χρόνια το 360, και γενικά είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχω απωθημένα με μερικά exclusives για το PS3. Είδα οτι οι κονσόλες της Sony έχουν πέσει αρκετά χαμηλά (πχ. βρήκα την 500αρα 220 Ευρώ), και με τρώει το χέρι μου. Απο την άλλη, σκέφτομαι οτι σιγά σιγά οι devs θα παρατήσουν το PS3, για το 4 (κάπου διάβασα στο site για περίπου δύο χρόνια ακόμα θα ασχολόυνται με το 3). Και η ερώτηση μου είναι απλή: αξίζει να σκάσω 220-250 ευρώ για το PS3 τώρα, ή να τα βάλω στην άκρη και να βάλω άλλα τόσα σε κάνα χρόνο για να πάρω next-gen;
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Να αγοράσω ps3 ή να περιμένω για το ps4;
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Φυσικα δεν τ αξιζει να παρεις καινουργιο ps3 η τσιμπα κανα μεταχειρισμενο η ακομα καλυτερα παρε ps4 που θα το χαιρεσε για 5 χρονια τουλαχιστον
- steve.spil
- Δημοσιευσεις : 12
Αυτή η περίοδος πάντα είναι οι πιο δύσκολη για τους gamers. Γιατί απο τη μία οι ήδη κυκλοφορούσες κονσόλες γίνονται φθηνότερες (και θα πέσουν κι άλλο), ενώ απο την άλλη σκέφτεσαι αν είναι καλύτερα να περιμένεις την επόμενη. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ό,τι λέει η καρδιά σου φίλε! Αν έχεις απωθημένα με κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, τσίμπα ένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και λιώσ'το... Αν πάλι αισθάνεσαι οτι μπορείς να περιμένεις για κάμποσο διάστημα (συν πόσο καιρό θα κάνει για να βγει το συγκεκριμένο παιχνίδι που σε ενδιαφέρει στη νέα κονσόλα), τότε απλά περίμενε... Πάντως μην ξεχνάς οτι στη "βράση κολλάει το σίδερο"!!!!!
-
bobo1704 - Δημοσιευσεις : 142
jmaster18 έγραψε:Keep in mind οτι το PS4 δε θα παιζει παιχνιδια του 3, οποτε αν θες να παιξεις π.χ. το God of War:Ascension τοτε παρε PS3 τωρα. Βρες καμια καλη προσφορα ή πηγαινε για μεταχειρισμενο.
Έλα που δε θα παίζει... Η SONY το λέει... η "κοινότητα" το λέει ομως;
-
bobo1704 - Δημοσιευσεις : 142
bobo1704 έγραψε:jmaster18 έγραψε:Keep in mind οτι το PS4 δε θα παιζει παιχνιδια του 3, οποτε αν θες να παιξεις π.χ. το God of War:Ascension τοτε παρε PS3 τωρα. Βρες καμια καλη προσφορα ή πηγαινε για μεταχειρισμενο.
Έλα που δε θα παίζει... Η SONY το λέει... η "κοινότητα" το λέει ομως;
Το PS4 απ'οσο ξερω εχει x86 επεξεργαστη, τελειως διαφορετικη αρχιτεκτονικη απο του 3. Νομιζω πως ειναι αδυνατο να εχει native support. Εκτος και αν παιξει κατι απο το cloud, αλλα χλωμο.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης