Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Νοέμ 2014, 19:17

μόλις τελείωσα το ο χορός των δράκων α τόμος το κάλεσμα της φωτιάς από τα βιβλία του game of thrones.ένα ακόμα και μετά άντε να περιμένω πότε θα βγουν τα επόμενα...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό djgiorgio21 » 09 Νοέμ 2014, 23:42

Διαβασα την πτωση του Ντελ Τορο. Είναι το δευτερο βιβλιο της τριλογίας το ιχνος που το καλοκαιρι εγινε και σειρα στην τηλεοραση. Παρα πολύ καλο. Συνεχιζω με το τριτο και τελευταιο μερος της σειρας.
Άβαταρ μέλους
djgiorgio21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 02 Δεκ 2014, 13:09

"Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα"..

Συγκλονιστικό βιβλίο. Ύμνος στη ζωή ενός αυτιστικού παιδιού.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
A true gentleman leaves no puzzle unsolved (Professor Layton)
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 02 Δεκ 2014, 13:44

paulgouv έγραψε:Inferno (Dan Brown) !!
Πρώτη φορά που καταπιάτηκα με τον πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο κατα πολλούς συγγραφέα.
Μπορώ να πώ οτι πρόκειται για μια άκρως κινηματογραφική γραφή , που σε παρασέρνει αβίαστα στο ρυθμό της και σου μεταδίδει την αίσθηση οτι βρίσκεσαι σε ένα αγωνιώδες κυνηγητό με την κλεψύδρα του χρόνου προς την επερχόμενη απειλή να στερεύει.Επίσης υπάρχει εντονο το στοιχείο της συγγραφικής παραπλάνησης με διφορούμενες ένοιες που χειραγωγούν εντέχνως μέχρι την τελική αποκάλυψη , όπως ακριβώς συμβαίνει σε μια οφθαλμαπάτη!!Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ευρηματικοί αλλά και ευάλωτοι (καθηγητής Langdon) , εφυείς και μυστήριοι (Sienna) , με όραμα και αλαζονεία (Zobrist).Αυτό όμως που μαγεύει είναι κυρίως η περιπλάνηση στους δρόμους και την αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας αλλά και στην Κωνσταντινούπολη , με αναλυτική περιγραφή και ιστορικές αναδρομές που σε παρασέρνουν σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι παράλληλα με την αγωνία των κεντρικών ηρώων.Τέλος χωρίς να θέλω να spoilάρω πολύ :D , η κεντρική ιδέα του μυθιστορήματος αποτελεί ένα πολύ ανησυχητικό στοχασμό για το μέλλον της ανθρωπότητας που θέτει ωραίους προβληματισμούς και τροφή για σκέψη!!

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους και βγαίνει χωρίς να κουράζει (σε 1 βδομάδα το βγαλα) !!
Έχοντας δει απο τα προηγούμενα έργα του συγγραφέα , το Davinci Code σε ταινία , ίσως μελλοντικά διάβαζα κάποιο απο τα αλλα έργα του (Angels & Demons ή Lost Symbol )
Ολοκληρώνονας να αναφέρω οτι ήδη έχει υπογραφεί η μεαφορά του Inferno στον κινηματογράφο και περιμένουμε κάπου στο 2016 να ζωντανέψουν στα μάτια μας αυτές οι σελίδες !!

Εχει φοβερο ρυθμο ο dan brown, δεν ξερω αν σου αρεσει η θεματολογια αλλα και το ψηφιακο οχυρο και το deception point ειναι παρα πολυ καλα.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 02 Δεκ 2014, 21:55

Μολις τελειωσα τον πριγκηπα των δρακων, του Μελιτη, ειναι ηρωικης φαντασιας, αλλα δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε. Ειναι κουραστικο στην αναγνωση και αρκετα προβλεψιμο. (Σαν φανταστικος κοσμος ομως μου αρεσε.)
Άβαταρ μέλους
Alpasar

Δημοσιευσεις : 148

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 10 Δεκ 2014, 16:03

Πριν από λίγες μέρες διάβασα το God of War 2. Πολύ καλό αν και μου θύμιζε η δομή του walkthrough του παιχνιδιού!!! :D :P
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 10 Δεκ 2014, 16:05

Σιντάρτα του Έσσε (για πολλοστή φορά)

Δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο της ζωής!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 10 Δεκ 2014, 16:44

Ti μου θύμισες τώρα, καπου το έχω καταχωνασμένο, θα ψάξω να το βρώ και να το ξαναδιαβάσω.
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Thomas_Th » 10 Δεκ 2014, 17:01

Πάγος13 έγραψε:Ti μου θύμισες τώρα, καπου το έχω καταχωνασμένο, θα ψάξω να το βρώ και να το ξαναδιαβάσω.

Είναι από εκείνα τα βιβλία που όσο τα διαβάζεις, τόσο μαθαίνεις κάτι περισσότερο που ίσως να μην είχες κατανοήσει την προηγούμενη φορά ή δεν ήσουν σε θέση να αντιληφθείς.. Η κάθε λέξη σε αυτό το ιδιαίτερα μικρό βιβλιαράκι έχει τεράστια σημασία και χρειάζεται μεγάλη προσήλωση για να μπεις στο πνεύμα!
Άβαταρ μέλους
Thomas_Th

Δημοσίευσηαπό chris7 » 04 Ιαν 2015, 18:38

Έχω πάρει τον χιονάνθρωπο του Jo Nesbo ,για αστυνομικό είναι αρκετα καλο ;).
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB