Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 09 Οκτ 2014, 22:03

psaraki έγραψε:διαβασα το μυστικο κ γενικα οτι εχει να κανει με θετικη σκεψη διαβαζω.τωρα θα μ πειτε πιανει?ναι αν βαζεις μικρους στοχους κ το πιστευεις αλλα θελει πολυ πιστη κ υπομονη αλλιως δεν....

Γίνεται μόνο εάν αυτό που θέλεις το θές τόσο πολύ που δεν περνάει κάν αμφιβολία απο το μυαλό σου οτι δεν θα πετύχει ή δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό να ξέρεις..δεν μπορεί να το μάθεις εάν ακολουθείς οδηγίες. Δεν είναι κάτι που μαθαίνεται απλά το κάνεις ασυναισθητα όπως για παράδειγμα κάνεις κάτι καθημερινά χωρίς σκέψη. Μόνο έτσι θα δείς αποτέλεσμα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 09 Οκτ 2014, 22:08

Εγώ ξέρω οτι είναι αρνητικό αλλα δεν μπορώ να διαβάσω. Για να γίνει αυτό πρέπει να με ενδιαφέρει τόσο πολύ που δεν μπαίνω σε σκέψη (α θα διαβάσω..) και ξεκινάω να το κάνω χωρίς να το καταλάβω! Φυσικά εάν δω 500 σελίδες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ δεν πάει να με ενδιαφέρει. Βασικά μόλις συνειδητοποίησα αυτή τη στιγμή ότι ένα βιβλίο θα μπορούσα να διάβαζα.. πώς να μείνεις ζωντανός για πάντα (θα έπρεπε να ξέρω όμως οτι έχει πετύχει η συνταγή απο κανα παλαιό ζωντανό γέροντα χαχα)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Re: Απ: Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 22:17

Bamagiotis έγραψε:
Kefka09 έγραψε:Διάβαζα κάποια αποσπάσματα από Βίλχελμ Ράιχ και θα αρχίσω μάλλον το 1984

A είσαι ψαγμένος εσύ! Έλα να φτιάξουμε κανα οργονίτη :lol:

Οργονίτης;;; Μάλλον δεν είμαι τόσο ψαγμένος[emoji12] Μ' αρέσουν τα κλασικά, τι να κάνουμε!
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό psaraki » 10 Οκτ 2014, 03:25

το νησι!!
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό psaraki » 10 Οκτ 2014, 03:30

Bamagiotis έγραψε:
psaraki έγραψε:διαβασα το μυστικο κ γενικα οτι εχει να κανει με θετικη σκεψη διαβαζω.τωρα θα μ πειτε πιανει?ναι αν βαζεις μικρους στοχους κ το πιστευεις αλλα θελει πολυ πιστη κ υπομονη αλλιως δεν....

Γίνεται μόνο εάν αυτό που θέλεις το θές τόσο πολύ που δεν περνάει κάν αμφιβολία απο το μυαλό σου οτι δεν θα πετύχει ή δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό να ξέρεις..δεν μπορεί να το μάθεις εάν ακολουθείς οδηγίες. Δεν είναι κάτι που μαθαίνεται απλά το κάνεις ασυναισθητα όπως για παράδειγμα κάνεις κάτι καθημερινά χωρίς σκέψη. Μόνο έτσι θα δείς αποτέλεσμα :)

οκ πες μ ενα παραδειγμα πχ καταφερες καποιο μεγαλο στοχο ή μικρο? γιαυτο δεν μπορω ν τα καταφερω γτ μου μπενει η αμφιβολια κ ο φοβος κ εκει σπαζομαι.... πριν κατι χρονια ηθελα τοσο να πετυχω κατι σε σχεση με αισθηματικο αλλα δεν....οσο το ηθελα αλλα τοσο αμφεβαλα.μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι αργα πια....το μονο που καταφερα με την θετικη σκεψη να βρησκω ευκολα παρκινγκ τοσο χαλια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 10 Οκτ 2014, 04:33

Kefka09 έγραψε:
Bamagiotis έγραψε:
Kefka09 έγραψε:Διάβαζα κάποια αποσπάσματα από Βίλχελμ Ράιχ και θα αρχίσω μάλλον το 1984

Οργονίτης;;; Μάλλον δεν είμαι τόσο ψαγμένος[emoji12] Μ' αρέσουν τα κλασικά, τι να κάνουμε!

Περίεργο..το πιο γνωστό θέμα σχετικό με τον Βίλχελμ Ράιχ είναι η οργόνη :?
Ήταν και ο λόγος που τον 'φάγανε'..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 10 Οκτ 2014, 04:48

psaraki έγραψε:
Bamagiotis έγραψε:

οκ πες μ ενα παραδειγμα πχ καταφερες καποιο μεγαλο στοχο ή μικρο? γιαυτο δεν μπορω ν τα καταφερω γτ μου μπενει η αμφιβολια κ ο φοβος κ εκει σπαζομαι.... πριν κατι χρονια ηθελα τοσο να πετυχω κατι σε σχεση με αισθηματικο αλλα δεν....οσο το ηθελα αλλα τοσο αμφεβαλα.μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι αργα πια....το μονο που καταφερα με την θετικη σκεψη να βρησκω ευκολα παρκινγκ τοσο χαλια :lol: :lol:

Είδες? Ξέρεις ακριβώς τι φταίει ;) Πρέπει να γίνεται μηχανικά αυτή η σκέψη, δηλαδή χωρίς να σκέφτεσαι οτι το σκέφτεσαι και θα έρθει μόνο του. Εάν δεν το θέλεις με την ψυχή σου που λένε δεν θα γίνει ποτέ! Στόχο? Απο το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο και εξαρτάται απο τον καθένα τί είναι. Μπορεί για σένα να είναι ακατόρθωτο και για άλλο άτομο κάτι απλό. Θυμάμαι πολύ έντονα ένα συγκεκριμένο προσωπικής εμπειρίας πριν κάποια χρόνια που είχε να κάνει με σχέση και έγινε αργότερα απο τότε που το είχα σκεφτεί όπως το είχα φανταστεί να γινόταν, πέτυχε δηλαδή. Ποτέ δεν αμφέβαλα και το θυμάμαι σαν σήμερα. Μπορεί επίσης να είναι και κάτι απλό καθημερινό όπως λές με το πάρκινγκ, βρίσκοντας θέση χωρίς να κάνεις 20 φορές κύκλους. Εγώ δεν το έχω διαβάσει το βιβλίο αλλα όταν είχα δει το βίντεο δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι υπάρχει κάτι που έκανα απο παιδάκι χωρίς να ξέρω οτι γινόταν αυτό και λειτουργούσε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 10 Οκτ 2014, 05:55

Τελυταια διαβασα το ονειρο στο κυμα του Αλεξανδρου Παπαδιαμαντη.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Re: Απ: Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 10 Οκτ 2014, 08:26

Bamagiotis έγραψε:
Kefka09 έγραψε:
Bamagiotis έγραψε:[quote="Kefka09"]Διάβαζα κάποια αποσπάσματα από Βίλχελμ Ράιχ και θα αρχίσω μάλλον το 1984

Ήταν και ο λόγος που τον 'φάγανε'..[/quote]
Ααα ναι ναι ξέρω! Δε κατάφερα να συνδέσω το "οργονίτης" με την οργόνη, έψαχνα στη βιβλιοθήκη να δω αν υπάρχει τέτοιο βιβλίο κ μ διαφεύγει [emoji12] [emoji12] [emoji12] Πάντως, ενδιαφέρομαι περισσότερο για τις αναλύσεις του περί ναζιστικής ιδεολογίας και της σεξουαλικότητας, παρά για τα... Ιατρικά του κατορθώματα. Σκοτεινοί καιροί εξάλλου τότε.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 10 Οκτ 2014, 13:47

A είσαι ψαγμένος εσύ! Έλα να φτιάξουμε κανα οργονίτη :lol:[/quote]
Οργονίτης;;; Μάλλον δεν είμαι τόσο ψαγμένος[emoji12] Μ' αρέσουν τα κλασικά, τι να κάνουμε![/quote]

Ήταν και ο λόγος που τον 'φάγανε'..[/quote]
Ααα ναι ναι ξέρω! Δε κατάφερα να συνδέσω το "οργονίτης" με την οργόνη, έψαχνα στη βιβλιοθήκη να δω αν υπάρχει τέτοιο βιβλίο κ μ διαφεύγει [emoji12] [emoji12] [emoji12] Πάντως, ενδιαφέρομαι περισσότερο για τις αναλύσεις του περί ναζιστικής ιδεολογίας και της σεξουαλικότητας, παρά για τα... Ιατρικά του κατορθώματα. Σκοτεινοί καιροί εξάλλου τότε.[/quote]

Ναί κατάλαβα, είδες τελικά.. ξέρεις χεχε πάντως την σεξουαλικότητα συγκεκριμένα την είχε σχετίσει και με αυτό που σου ανέφερα αν δεν κάνω λάθος! Μην φανταστείς και εγώ κάτι λίγα ξέρω :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB