- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 20:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Re: Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!
Αντε περιμενουμε και το.... Ολοκληρο
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Re: Απ: Ενυδρεία! Ένα.... υγρό στέκι!

Αυτό σκέφτηκα όταν είδα το δικό σου αλλά μου φάνηκε πιο ξασπρισμένο. Δεν κάνουν όμως αυτά. Το κάστρο που είχα πάρει και βλέπετε στην εικόνα από όταν πρωτοείχα φτιάξει το ενυδρείο μου με τα δυο χρυσόψαρα που μου τα είχαν φέρει δώρο σε πλαστική μικρή γυάλα και αναγκάστηκα και πήρα τα πάντα για αυτά τα δυο ζωάκια, έβγαζε χρώμα και το πέταξα. Από τότε έχω βάλει και κορμό δέντρου που και αυτό το έβγαλα γιατί έκανε καφέ το νερό, τώρα θέλω να πάρω ξύλο από πλάτανο που κάνει για νερό και να το εμπλουτίσω με βράχους και να βγάλω και το καράβι.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Σαν gamers πάντως κανείς μας δεν το έχει κάνει έτσι μέχρι στιγμής.

Απλά τέλειο. Χεχε.

Απλά τέλειο. Χεχε.
-
Τρελαμένος, αλλά εγώ με ψαράκι μεσα δε θα το έκανα. Πολύ μπιμπελό, και το ψάρι θα τα παίξει βλέποντας τον μάριο και τα μανιτάρια. Εκτος αν είχε και στη λίμνη του υδραυλικους.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Έχεις δίκιο. Είναι που είναι και με μικρή μνήμη που λένε, θα είναι συνέχεια "ωπ ένας υδραυλικός" μια γύρα "ωπ ένας υδραυλικός" άλλη μια γύρα "ωπ ένας υδραυλικός" και φουλ στρεσάρισμα το χρυσόψαρο. Χεχε. Περισσότερο το πλαστικό χρώμα αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα πιστεύω. Δεν είμαι και εγώ του πλαστικού βέβαια. Εγώ θα προτιμούσα περισσοτερο κάτι τέτοιο...

Σημ. Η μνήμη του χρυσόψαρου έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι δεν είναι μικρή και ότι από έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι χρυσόψαρα θυμούνται και αναγνωρίζουν το περιβάλλον τους ακόμα και μετά την απομάκρυνση τους από αυτό για 12 ολόκληρες μέρες και ότι μπορούν να αναγνωρίσουν μέχρι τρια άτομα της οικογένειας μιας οικίας.

Σημ. Η μνήμη του χρυσόψαρου έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι δεν είναι μικρή και ότι από έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι χρυσόψαρα θυμούνται και αναγνωρίζουν το περιβάλλον τους ακόμα και μετά την απομάκρυνση τους από αυτό για 12 ολόκληρες μέρες και ότι μπορούν να αναγνωρίσουν μέχρι τρια άτομα της οικογένειας μιας οικίας.
-
Το λιβάδι αυτό τι είναι φίλε;
-
Βάλε aquascaping στο google και δες τι έχουν φτιάξει οι τύποι.

Γίνονται και διαγωνισμοί κάθε χρόνο με τα καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις καθόλου ενυδρείο μπορείς να το ξεκινήσεις έτσι. Θα το έκανα και εγώ αλλά είχα τα ψάρια και έπρεπε να το φτιάξω γρήγορα. Αυτό θέλει διαμόρφωση φύτεμα γέμισμα με νερό και το αφήνεις να μεγαλώσει για ενα δίμηνο. Μετά κάνεις μετρήσεις και τα βάζεις μέσα.

Γίνονται και διαγωνισμοί κάθε χρόνο με τα καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις καθόλου ενυδρείο μπορείς να το ξεκινήσεις έτσι. Θα το έκανα και εγώ αλλά είχα τα ψάρια και έπρεπε να το φτιάξω γρήγορα. Αυτό θέλει διαμόρφωση φύτεμα γέμισμα με νερό και το αφήνεις να μεγαλώσει για ενα δίμηνο. Μετά κάνεις μετρήσεις και τα βάζεις μέσα.
-
Είναι αυτο που λέμε "φυτεμένο" ενυδρείο ε; Χμμμ....
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης