Ας γνωριστούμε... καλύτερα!

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό Shepard » 25 Δεκ 2011, 10:24

Καλως ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό themdro » 03 Ιαν 2012, 14:46

Καλησπέρα, με λένε Θέμο, είμαι 24 και προσπαθώ να συνδυάσω σχολή με δουλειά και να βρώ και ελεύθερο χρόνο κάπου κάπου! Μπράβο για το site που έχετε φτιάξει, με ενδιαφέροντα άρθρα, σωστή ενημέρωση στο gaming και όχι μόνο και πολύ σύγχρονο look. Κάποια παιδιά εδώ όπως πχ τον Παύλο τα ξέρω από GamePro εποχές. Καλή επιτυχία και σε αυτό το εγχείρημα ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
themdro

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Ιαν 2012, 18:23

Welcome Θέμο! Καλά ποστς κ συζητήσεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 19 Ιαν 2012, 02:24

Γεια σου Θέμο, έστω και καθυστερημένα, καλή χρονιά να έχεις και -φυσικά- καλώς ήλθες στο Enternity! :D
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό JamieT » 19 Ιαν 2012, 20:39

Welcome Θέμο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας...:)
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Leo 360 Greece » 19 Φεβ 2012, 15:36

Να μαι και γω! (Νικόλα-Μίλτο δε θέλω τα ίδια...! :P )

Με λένε Κώστα, είμαι 20 ετών και μένω Θεσσαλονίκη. Είμαι συντάκτης "σε γειτονικό site" (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε :P ) και ασχολούμαι κυρίως με το Xbox 360. Αυτά! :D
Άβαταρ μέλους
Leo 360 Greece

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό spinemm » 15 Μαρ 2012, 20:51

Καλησπερα!!!!! Με λενε MAPINA, απο Αθηνα, 30φευγα, gamer απο ποοοοοοοοοοολυ παλια......τωρα τελευταια εχω παρατησει PS3, 360, Dreamcast και ασχολουμαι μονο με το Vita.

Μερικους απο εδω σας διαβαζα στο GAMEPRO, αλλους σας ξερω απο "γειτονικα" site :) η "πρωτη" γνωριμια με το site (εαν θυμαμαι και καλα, γιατι τα γηρατεια αρχισαν να "χτυπανε" και ο θειος Αλτζ(χαιμερ) ξεκινησε τις επισκεψεις του) ηταν σχεδον απο την αρχη του, αλλα χωρις να εχω "γραφτει", μεσα απο καποιο παιδι που μου εστειλε ΡΜ για την "εναρξη" του site.

Να δωσω ΘΕΡΜΑ συγχαρητηρια για το site σε ολους τους τομεις (ενδιαφεροντα αρθρα, ειδησιογραφια, reviews), αλλα και για τους διαγωνισμους που κανετε, οι οποιοι πιστευω οτι ειναι απο τους περισσοτερους Που εχω δει σε ολα σχεδον τα sites Που ειμαι reg user.

Αααααυτα..... :) :)
Τελευταία επεξεργασία από spinemm και 28 Μαρ 2012, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό Shepard » 16 Μαρ 2012, 07:35

Καλώς ορίσατε στην μεγάλη παρέα μας! Θα χαρούμε να σας βλέπουμε στο site με πολλά posts!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2012, 23:20

Χαιρετισμούς και από εμένα, είμαι 25,φεύγα και είμαι φοιτητής στο τελευταίο 6μηνο.

Gamer από τότε που με θυμάμαι (δλδ από τα 6 μου χρόνια!) και η 1η μου πλατφόρμα ήταν το Snes (αχχχχ..!!!), ενώ παράλληλα ήμουν και κάτοχος ενός 486/100 με μία έγχρωμη CTX 14'' (να`ναι καλά ο νονός μου για το PC...!), οπότε είχα εντριφτεί τόσο στο console gaming, όσο και στο PC gaming :)

Το site είναι άψογο σε ό,τι καλύπτει και νομίζω ότι θα κάνουμε καλή παρέα εδώ:)
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 20 Μαρ 2012, 23:59

Καλωσήρθατε παιδιά! Έτσι, να μεγαλώνει η παρέα σιγά σιγά :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331