Δορυφορική

Συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Οκτ 2013, 22:08

Φίλε 50 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά? 50 ευρώ για να βλέπεις τι??? Την Σουπερλίγδα? Τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα εχουν παει στον ΟΤΕ, ο οποίος έχει φύγει έτη φωτός μπροστά. Στη NOVA το μόνο που αξίζει είναι η Ευρωλίγκα και το Champions League (που το βλέπεις άνετα μέσα απο internet). Τζάμπα 50άρικο πραγματικά, σε μια εποχή που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ας βάλουν λοιπόν μυαλό εκεί στη NOVA και ας ρίξουν τιμές, γιατί πλέον θα μείνουν μόνοι τους...

(Το εξετάζω μόνο απο άποψη συνδρομητικής τηλεόρασης)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 01 Οκτ 2013, 22:54

Προσωπική γνώμη πάντα αν κάποιος δίνει 50 ευρώ για όσα δίνει η nova την στιγμή που άλλος δίνει κανά 35άρι μόνο για adsl και τηλέφωνο ε ναι πιστεύω πως είναι λίγα.Κι από προσωπική πείρα πέρσι πριν το 3play έδινα μαζί nova και forthnet κοντά στα 87 ευρώ και φέτος δίνω 50 δεν θα έχω και παράπονο.Δες πόσο εχει πχ το double play ή το full pack του ote αρχικές τιμές (που μετά το πρώτο εξάμηνο ανεβαίνουν)πρόσθεσε και τους φόρους και βγαίνει μια τιμή αρκετά παχυλή.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνω σε καμιά περίπτωση διαφήμιση απλά κοιτάω το συμφέρον μου σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Άβαταρ μέλους
mhatzi77

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Οκτ 2013, 22:58

Αν αναφέρεσαι στο Full Pack του OTE TV, μιλάμε για 27 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ (22 για πελάτες ΟΤΕ), ούτε προσαυξήσεις, ούτε φόρους
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 01 Οκτ 2013, 23:17

Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα πριν μερικές μέρες,η nova δεν πιάνει μια πλέον.Το full pack του ΟΤΕ TV σου προσφέρει τα πάντα.Όλα τα ξένα πρωταθλήματα,εκτός από το γαλλικό και κάτι άλλα μικρά.NBA.Πολλές ταινίες.Όλα.Και κοστίζει 21 ευρώ το μήνα.Μαζί με 24άρι ίντερνετ βγαίνει κοντά στα 50 ευρώ το μήνα (48 μου είχαν πει).
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 02 Οκτ 2013, 09:38

H NOVA τόσο καιρό ρούφαγε το αίμα του κοσμάκη. Τώρα που έμεινε με το τίποτα προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να ρεφάρει την κατάσταση, αν και εκει που εχουν φτάσει τα πράγματα αυτό δεν προβλέπεται τουλάχιστον για την επόμενη 3ετία. ΟΤΕ, με €46 το μήνα, Full Pack, 4Mbps Internet, 240' σε σταθερά και 30' σε κινητά.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 02 Οκτ 2013, 14:00

με τη νοβα εχω σχεση αγαπη μισους. ειχα παλια ,την εκοψα ,μετα την ξαναεβαλα και μετα την ξαναεκοψα. Η τιμολογηση ηταν απλα απαραδεκτη κατεκλεβαν το κοσμο. οι υπηρεσιες μετριες. η ποιοτητα εικονας εντελως μετρια. Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μου ηταν η ακρίβια της και η πολιτικη τους που αμα καθυστερουσες 3-4 μερες το λογαριασμο σου εκοβαν το σημα!!!!. Τελικα με το 3play εφτιαξε πολυ η κατασταση στο οικονομικο κομματι. Πλεον σε συνδυασμο με Forthnet οικονομικα το πακετο ειναι πολυ ανταγωνιστικο εχω 24αρι ιντερνετ απεριοριστα σταθερα 2 ωρες κινητα και multiview (δευτερη τηλεοραση) και σινεμα πακ με 55 ευρω το μηνα ΠΟΛΥ καλη προσφορα για τα δεδομενα της νοβα και σε σχεση με το παρελθον. Περσυ πχ ειχαν με 39 ευρω μονο το τηλεφωνο και το ιντερνετ!!! και αλλα 50 το σινεμα πακ συν multiview σου εβγαινe 100 ευρω αυτο που εχω εγω τωρα με 55 . Η εταιρια αναγκαστηκε λογω της μαζικης φυγης των συνδρομητων προς αλλους παροχους , να ακολουθησει τον ανταγωνισμο και οι τιμες πλεον ειναι ανταγωνιστικες. Αυτο που παραμενει ακριβο ειναι το αθλητικο πακετο και λογικο γιατι εχει δωσα τρελά φραγκα για την αγορα των δικαιωματων του τσ.λιγκ και φυσικα για το ελληνικο πρωταθλημα που τοτε τους επιασε κοτσο ο μαρινακης και ειχε κανει πολυ καλη συμφωνια. Η συγκριση με OTEtv δε μπορει να γινει γιατι παροτι ο otetv εχει πολυ πλουσιοτερο πλεον πακετο αθλητικων ΟΛΑ τα δικαιωματα ολων αυτων που εχει ο οτε εχει χαμηλοτερο κοστος απο τα δικαιωματα για το ΤΣ.Λιγκ!!!! Αν δουμε τη συγκριση για μενα ειναι στηθος με στηθος. Νοβα εχει ευρωλιγκα (πολυ σημαντικο για μενα γιατι ειμαι μπασκετικος) εχει πολυ τενις (επισης σηματνικο για μενα) εχει τσαμπιονς λιγκ (σημαντικο για τους ποδοσφαιροφιλους) και ελληνικο πρωταθλημα (πολυ σημαντικο για καποιους). Ο Οτε εχει NBA (ΠΟΛΥ σημαντικο για μενα) και πολυ ποδοσφαιρο με βιτρινα φυσικα την premier league και το ισπανικο πρωταθλημα. Για μενα ειναι ισοπαλια. Δεν εχω το αθλητικο πακετο της νοβα γιατι το χρεωνουν πολυ ακριβα δυστυχως νομιζω δε το αξιζει. Ο Οτε το εχει φτηνοτερα γιατι δεν εχει δωσει τοσα φραγκα για τα δικαιωματα. Κατι επισης τραγικο ειναι οτι η νοβα δεν εκπεμπει σε ολα τα καναλια με hd. Ενας λογος που ξαναβαλα νοβα ειναι το Ε! που βλεπει φανατικα η γυναικα μου και ο δευτερος οτι ειμαι συνδρομητης φορθνετ. Αν δεν ηταν το Ε! νομιζω θα ειχαμε βαλει οτε και οτετv... παντως nkav64 η νοβα καταφερε να σταματησει την αιμοραγια συνδρομητων προς οτε και το πετυχε με ριξιμο των τιμων και με την εξασφαλιση του τσ.λιγκ και του ελληνικου πρωταθληματος. Κακα τα ψεματα οσο εχει αυτα τα δυο θα συνεχισει να υπαρχει
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 02 Οκτ 2013, 14:11

Στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αλλα στην τελευταία σου πρόταση είμαι 100% αντίθετος... Ίσως ΚΑΠΟΤΕ το Ελληνικό πρωτάθλημα να ήταν σοβαρό κίνητρο για κάποιους για να πάνε στην NOVA, με την σημερινή του όμως κατάντια, με την ΑΕΚ να μην αγωνίζεται καν στην superleague, και τον ΠΑΟ απο του χρόνου να ψάχνει στέγη αλλού, πες μου για ποιο κίνητρο μιλάμε?? 1.000 φορές να βλέπω Swansea-Stoke, παρά Πλατανιάς-Απόλλων (τυχαία ονόματα, μην παρεξηγηθώ!)

Το Champions League, οκ το καταλαβαίνω, είναι το μόνο που τους έχει μείνει πλέον (αν και μέσα σε 3 λεπτά μπορείς να βριες άπειρα livestream links, και χωρίς τον άθλιο ελληνικό σχολιασμό)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό mysterious » 02 Οκτ 2013, 15:22

Ποιο ελληνικό πρωτάθλημα ρε παιδιά...ένα άθλιο και μίζερο θέαμα είναι.Για μένα αξίζει μόνο για τα ντέρμπι του και αυτά για λόγους πρεστίζ γιατί μπάλα ούτε γι'αστείο δεν θα δεις.Οπότε αν τα βάλω στην ζυγαριά σαφώς και υπερτερεί ο ΟTE TV.Γιατί στο Champion League και στην Euroleague θα δεις έστω κι ένα αγώνα ελεύθερο την εβδομάδα.Premier League,Primera Division,Campionato και ΝΒΑ όμως είναι αποκλειστικά.Και δεν αναφέρομαι σε Bundesliga,Football League,κύπελλο Ελλάδος,F1,Moto GP,WRC γιατί αυτά είναι για πολλούς δευτερεύοντα.Είναι μεγάλο θέμα τα Σαβ/κα(αλλά και μεσοβδόμαδα όταν δεν έχει Champions League)να μην ξέρεις ποια ευρωπαϊκή ματσάρα να πρωτοδείς.Το θέμα με την NOVA είναι ότι πληρώνει υπεραξία για το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο και περιμένει μετά να την πληρώσουν οι καταναλωτές.Αλλά και πανάκριβα να μην αγόρασε τα δικαιώματα του τσου λου και πάλι πανάκριβη τιμολογιακή πολιτική θα είχε γιατί πολύ απλά το έχουν αποδείξει τόσα χρόνια πως η απληστία έγινε συνώνυμο του ονόματος τους.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 02 Οκτ 2013, 15:31

Έτσι ακριβώς πληρώνεις πανάκριβα κάτι το οποίο δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί θέαμα. Δυστυχώς το πρωτάθλημά μας κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο. Τι να δεις; Πάρε το ένα ματς και χτύπα το άλλο. Κατάντια τεράστια. Εμένα πλέον μου αρκεί να ακούω κανένα αγώνα από το ραδιόφωνο, άντε και να βλέπω τη βαθμολογία. Όλα τα άλλα του ελληνικού πρωταθλήματος άνευ ουσίας. Σάπιο προϊόν με ακόμα πιο σαθρό περιτύλιγμα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 02 Οκτ 2013, 20:28

Eχει κανει τεραστιες μειωσεις η νοβα οτι και να λεμε. και διαφωνω σχετικα με το ελληνικο πρωταθλημα και το ποσο αδιαφορο ειναι. οι τηλεθεασεις αλλα δειχνουν ,οπως και η αυξηση συνδρομητων που πετυχαν. Συμφωνω τη πατησαν με το ελληνικο πρωταθλημα κ το πληρωσαν πανακριβα και αυτη ειναι η βασικη αιτια της ακριβης συνδρομης. Αλλα και για το τσαμπιολιγκ εσκασαν τρελά φραγκα. Και ο Οτεtv εχει προβλημα δεν εχει καταφερει να αυξησει αλλο τους συνδρομητες ,ειχα διαβασει και προσφατα σε οικονομικη εφημεριδα οτι απελυσαν τον αρχιμανατζαρεο και οτι ανοιχτηκαν πολυ με τα δικαιωματα αγορασαν πολλα πραγματα και μπαινουν μεσα. Πιστευω η μαχη τωρα αρχιζει αναμεσα στις δυο πλατφορμες... Δε μπορω να πω βεβαια οτι θα βγουμε κερδισμενοι εμεις το φιλαθλο κοινο γιατι λεφτα για να εχουν και τα δυο πακετα πλεον εχει λιγοτερο απο το 15% του πληθυσμου.... ισως βαζω και πολυ. απο την αλλη με το μονοπωλιο ειχες μια πλατφορμα που ειχε τα παντα αλλα σου επιαναν το πισινο με τη τιμη εκμεταλευομενοι το μονοπωλιο τους. και με τα streams που λεει ο φιλος παραπανω δε μπορω να πω οτι τρελενομαι και οτι παρακολουθω απροσκοπτα και σε σουπερ ποιοτητα εναν αγωνα. Παντως εμενα στο νημα του τερματισμου με εκλεψε η Νοβα με το 3play. Ειχα αποφασισει να παω ΟΤΕtv αλλα το 3play ηταν η κινηση ματ που με κρατησε εμενα και πολυ κοσμο που ειχε αποφασισει να παει οτεtv. Εκτος 3play βεβαια το πακετο της ΝΟΒΑ απλα ειναι εντελως μη ανταγωνιστικο σε σχεση με του οτεtv... 62 ευρω το μηνα?!!?!?!? ουτε για αστειο. Αλλα με το 3play παιζει μπαλα η φορθνετ γκρουπ οπως και να το κανουμε
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπίρι-μπίρι

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB