- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο βιβλίο διαβάσατε τελευταία;
Φέτος, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών, διάβασα το "Χαμένο Σύμβολο" του Dan Brown. Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλό και με κράτησε σχεδόν μέχρι το τέλος. Λέω "σχεδόν μέχρι το τέλος", διότι στις τελευταίες 80-100 σελίδες μπήκε σε λεπτομέρειες τωνλεπτομερειών και επεξηγήσεις των επεξηγήσεων που μετά από ένα σημείο άρχισε να επαναλαμβάνεται και να είναι κουραστικό. Το προτείνω σε όσους αρέσουν τέτοιου είδους βιβλία - Δεν το προτείνω σε όσους δεν ασχολούνται με αυτό το είδος, γιατί θα τους κουράσουν πολύ οι ορολογίες (οι οποίες είναι απαραίτητες) που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας κατά την εξέλιξη της ιστορίας. 8/10
-
Halco - Δημοσιευσεις : 27
λοιπον εχω διαβασει 3 καταπληκτικα βιβλια του Στιβεν Κινγκ καλιστα και εργα για σινεμα θα μπορουσαν να γινουν αν και δυσκολο να καταλαβει κανεις το κοσμο του Στιβεν Κινγκ,ειμαι φαν και μα ρεσει πολυ τα βιβλια του μεχρι 10 εχω διαβασει και προσφατα ειναι 3
και
το βιβλιο Σακος με κοκκαλα θα κολλησετε ειναι φοβερο.

-
master - Δημοσιευσεις : 467
Τα τελευταια που διαβασα χυμενος στην ξαπλωστρα της παραλιας ηταν
Το αριστερο χερι του Θεου (1+2) του Paul Hoffman και το Αμάντα, το Κορίτσι της Γης του Τομ Ρομπινς. Απολαυστικοτατα και τα 3 (στο ειδος τους παντα). Ξεκινησα και το 8 της Katherine Neville αλλα δεν το τελειωσα...next summer
Το αριστερο χερι του Θεου (1+2) του Paul Hoffman και το Αμάντα, το Κορίτσι της Γης του Τομ Ρομπινς. Απολαυστικοτατα και τα 3 (στο ειδος τους παντα). Ξεκινησα και το 8 της Katherine Neville αλλα δεν το τελειωσα...next summer

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης